Çok mutsuzumm çok!:(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.541
798
Şu siteye hayırlı bir konu açmak nasip olmayacak mı bana merak ediyorum.

Nefret ediyorum nefret!

Sen git binbir emek ver 2010 kpss de kopyacılar yüzünden mağdur ol. Iki sınavı da iptal edin diye herkes nara atsın. Kimsenin umrunda olmasın. Eğitim bilimlerini iptal et sustur. Millete 2. Kez sınav stresi yasat.

Sonra 6 yıl sonra aa GK gy de kopyaymis iptal! de. Atamalar ne olacak peki? Her kafadan bir ses. Gönül rahatlatan bir açıklama bile yok.

Benim gibi emeğiyle atanan insanlar ne olacak peki?

Kopyacilar suçlu, soruları koruyamayanlar suçlu, vaktinde gerekli iptalleri yapmayanlar suçlu.

Neden olan hep masumlara oluyor? Çok canım sıkkın cidden :(

Dert bir değil ki otur sabret ..
Bazen canına kiyan insanları anlıyorum :(

Atanamayan öğretmen misiniz ?

Canim bu haberi duymamıştım.
İptal edemezler herkesinkini o kadar kişi atandı. Bence onların içinden ayiklayacaklardir . İnşallah sucsuzlara hiçbir şey olmaz.
Detayları bilmiyorum.
Ama çok saçma olur. Herkesi mağdur ederlerse.
Ama ülkemizde malesef olmayacak bişey yok şu dk dan sonra.

Sanirim haberin detaylarini tam okumamissin canim.
O seneki kpss iptal olacak evet yalniz atanan herkes, kendi kurumlari tarafindan sorusturmayla degerlendirilecek. Sen kendi emeginle kazanip atanmissan bu ortaya cikacaktir. Kac bin kisi o kpss atandi. Hepsini isten cikarmayacaklar iclerinden bozuklari cekip alacaklar.

Sizin gibi birsürü insan var. O kadar insanı mağdur etmeyeceklerdir rahat olun. Kurunun yanında yaş yanmayacak. Az sabredin. Hemen yakmayın gemileri.

Inşallah öyle olur ve haksızlık olmaz.
Kopyacilari ayiklayip yerlerine o sene atanamayanlari puan sırasına göre alirlar umarım..

Herkes bir şey söylüyor.
Ohh yeniden sınava girsinler evet diye sevinenler var. Bu nasıl vicdan aklım almıyor?

Neden suçum yokken 6 yıl sonra tekrar kitaplara gömülmek zorunda olalım?
Ya da gömülsek bile çalışacak şartlara bugün sahip miyiz?

Gerçekten üzgün hissediyorum..

Hakkı ile atananlar mağdur olmasın inşallah bir de hakkı varken atanmayanlar.. onlar hep mağdur kalacak.. yazık gerçekten..
2007 de ilk girisimde 86 puan almıştım.. neresi olursa giderim gibi bi kutucuk vardı hevesle heyecanla tiklamistim.. hey gidi günler.. atanamadim.. öyle sogudum ki bir daha denemedim şansımı..

Sanirim haberin detaylarini tam okumamissin canim.
O seneki kpss iptal olacak evet yalniz atanan herkes, kendi kurumlari tarafindan sorusturmayla degerlendirilecek. Sen kendi emeginle kazanip atanmissan bu ortaya cikacaktir. Kac bin kisi o kpss atandi. Hepsini isten cikarmayacaklar iclerinden bozuklari cekip alacaklar.

Pek çok siteden haber ve farklı yorumlar okudum. Hepsi başka şey söylüyor. Bu konunun üstesinden hakkı ile gelebilirler umarım.

Hakkı ile atananlar mağdur olmasın inşallah bir de hakkı varken atanmayanlar.. onlar hep mağdur kalacak.. yazık gerçekten..
2007 de ilk girisimde 86 puan almıştım.. neresi olursa giderim gibi bi kutucuk vardı hevesle heyecanla tiklamistim.. hey gidi günler.. atanamadim.. öyle sogudum ki bir daha denemedim şansımı..

Böyle ne heveslere yazık oldu.. :(

Maalesef haksızlığa uğrayan çok.
Yine de o sene atanamayanlarin hakkı emeğiyle atananlarin hakkı elinden alınarak verilemez. Umarım böyle bir adaletsizlik yapmazlar.

Inşallah öyle olur ve haksızlık olmaz.
Kopyacilari ayiklayip yerlerine o sene atanamayanlari puan sırasına göre alirlar umarım..

Herkes bir şey söylüyor.
Ohh yeniden sınava girsinler evet diye sevinenler var. Bu nasıl vicdan aklım almıyor?

Neden suçum yokken 6 yıl sonra tekrar kitaplara gömülmek zorunda olalım?
Ya da gömülsek bile çalışacak şartlara bugün sahip miyiz?

Gerçekten üzgün hissediyorum..
Şu an ülke öyle bir cendereden geçiyor ki biraz sabır edip sonuçları iyi düşünmek sizin yararınıza. Haksızlık bir şekilde insanın ayağına dolanıp bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizden eminseniz sıkıntı yapacak bir durum yok. Hakkınızla gelmişseniz Allah zaten sizi görüyor. Hak verin şu an ki duruma. Diyorum ya az sabredin. Bakalım gidişat ne yönde olacak nasıl bir yol izlenecek. Yukarda haberin içeriğinden bahsetmiş bir üye.

Bu sadece öğretmenler için mi ? Polisler için de geçerli mi ? Ben haberi kacirmisim da ben de tirstim şimdi

Şu an ülke öyle bir cendereden geçiyor ki biraz sabır edip sonuçları iyi düşünmek sizin yararınıza. Haksızlık bir şekilde insanın ayağına dolanıp bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizden eminseniz sıkıntı yapacak bir durum yok. Hakkınızla gelmişseniz Allah zaten sizi görüyor. Hak verin şu an ki duruma. Diyorum ya az sabredin. Bakalım gidişat ne yönde olacak nasıl bir yol izlenecek. Yukarda haberin içeriğinden bahsetmiş bir üye.

Hakveremiyorum.

Çünkü o sene iki sınav da iptal olsun istemiştik biz. Kopyanın ikisinde de olduğu çok acıktı çünkü.

Bilgilerimiz tazeydi 2 ay daha beklemeye o stresi o zaman tekrar yaşamaya razıydik. Umursamayip bildiklerini okudular.

6 yıl sonra bize tekrar bu stresi yaşatmaya hakları yok.

Böyle ne heveslere yazık oldu.. :KK43:

Maalesef haksızlığa uğrayan çok.
Yine de o sene atanamayanlarin hakkı emeğiyle atananlarin hakkı elinden alınarak verilemez. Umarım böyle bir adaletsizlik yapmazlar.

Acikcasi Allı Pullu davetiye yollasalar benim için bitti o iş :)
Kurunun yanında yaş yakmak ülkemizin gerçeği korkmakta haklısınız inşallah haksizligi daha büyük haksızlık ile kapamazlar..

Back
X