Çok mutsuzumm çok!:(

Peki sunu dusunemeyenlere ne demeli ... sadece tek sinavin iptal olmasi tum dengeleri degistirdi ... hic iptal olmasaydi atanacak kisiler arasindaydim 2si de iptal olsa yine atanirdim ama tek sinav iptaliyle haksizligin.ustune daha buyuk.bi.haksizlik yapildi

Burada ikinci sınavın çok daha zor olduğunu kabul ediyorsunuz değil mi?
Siz ilkinde yapıp ikincide yapamamissiniz.

Şimdi her iki sınavda da daha zor olmasına rağmen yapıp atanan ben başkasının hakkına nasıl atanmış oluyorum?

Ben her ikisinde de ataniyordum. Bölümüm sınıf atamam çok puanım 85 kusurdu. Kopyacilar olmasa rahat 88 olurdu.

Şimdi ben nasıl başkasının hakkına atanmış oluyorum söyler misiniz?

Bundan sonraki hayatınızda bin düşünüp bir konusmanizi tavsiye ediyorum.

Peki sunu dusunemeyenlere ne demeli ... sadece tek sinavin iptal olmasi tum dengeleri degistirdi ... hic iptal olmasaydi atanacak kisiler arasindaydim 2si de iptal olsa yine atanirdim ama tek sinav iptaliyle haksizligin.ustune daha buyuk.bi.haksizlik yapildi

Olabilir, bu yine de konu sahibini sizin altinizdan ustunuze gecirmez. Cunku konu sahibi kacinci sirada olursa olsun ne dediginizi bilmiyorsunuz.

Hakkinizi yiyen sadece kopyacilar yani her halukarda. Alin kagidi kalemi bir skala cizin ve gorun.

Ek olarak kisa sure arayla yapilan ikinci sinavda konsantrasyonu daha yuksek olan daha fazla net cikarmis olabilir. Ama 50 net yapan 30, 30 net yapan 50 net cikaramaz. Sinavin zorluguna gore ortalama netler degisebilir sadece.

Bir de neyin tartışması anlamadım. Vaktinde iki sınav da iptal edilmeliydi diyorum bende. Bu haksizliklarin hiç biri yaşanmazdı. Sizden farklı bir düşüncem yok ki..

Kimle neyi tartisiyorsunuz?
Yanlış insanlardan hesap soruyorsunuz..

Konu sahibi size cevap yazmamisim.

Genel olarak kurunun yaninda yasin da yanacagini dusunsem de, bu kararla memuriyetlerin geri alinmayacagina eminim.

Bu tarz durumlarin sinava girenlerin lehine isletilmesi gibi bir yasa var.

Zaten her kurum da kendi sorusturmasini yurutuyor, yani 2009 da gireni de sorustuyor, 2010 da gireni de.

Endiselenmeyin, etkilenmeyeceginizi dusunuyorum.

Bakın 2010 yılında herkes mağdur oldu kopyacilar hariç tabii ki. O sene sinava giren herkes ki konu sahibi de bunu söyledi zaten her iki sinavda iptal olsun dedi. Ben o sene yeni mezundum o yüzden pek ilgilenmiyordum ama gerekli yerlere müracaat eden çok kişi oldu.
Bende ogretmenim ve kpss nin nasıl bir sinav olduğunu biliyorum. O yüzden bu konuda konu sahibi ve onun durumunda olanlara onları mağdur etmeyecek yeni düzenlemeler yapılmalı bence. Konu sahibi bu kazanılmış haktır. Hiçbir şey olmazsa avukat tutar mahkemeye gidersiniz sizinle aynı durumda olan memurlarla.

Konu sahibi size cevap yazmamisim.

Genel olarak kurunun yaninda yasin da yanacagini dusunsem de, bu kararla memuriyetlerin geri alinmayacagina eminim.

Bu tarz durumlarin sinava girenlerin lehine isletilmesi gibi bir yasa var.

Zaten her kurum da kendi sorusturmasini yurutuyor, yani 2009 da gireni de sorustuyor, 2010 da gireni de.

Endiselenmeyin, etkilenmeyeceginizi dusunuyorum.

Teşekkür ederim. Masum kimse etkilenmez umarım..

Burada ikinci sınavın çok daha zor olduğunu kabul ediyorsunuz değil mi?
Siz ilkinde yapıp ikincide yapamamissiniz.

Şimdi her iki sınavda da daha zor olmasına rağmen yapıp atanan ben başkasının hakkına nasıl atanmış oluyorum?

Ben her ikisinde de ataniyordum. Bölümüm sınıf atamam çok puanım 85 kusurdu. Kopyacilar olmasa rahat 88 olurdu.

Şimdi ben nasıl başkasının hakkına atanmış oluyorum söyler misiniz?

Bundan sonraki hayatınızda bin düşünüp bir konusmanizi tavsiye ediyorum.

Netlerimin dustugunu nerden cikardiniz ben sadece sinav daha zordu dedim aksine netlerim yukseldi eger egitimde netlerinizi yukseltmeyenlerdenseniz hakkinizdir atanmak zaten...ancak yorum yaparken bunu bilmiyordum sadece turkiye de bu bir gercek kurunun yanin da yas da yanar ozaman ben.ve benim gibiler nasil yandiysa umarim hak yerini bulur benim tek dilegim bu

Netlerimin dustugunu nerden cikardiniz ben sadece sinav daha zordu dedim aksine netlerim yukseldi eger egitimde netlerinizi yukseltmeyenlerdenseniz hakkinizdir atanmak zaten...ancak yorum yaparken bunu bilmiyordum sadece turkiye de bu bir gercek kurunun yanin da yas da yanar ozaman ben.ve benim gibiler nasil yandiysa umarim hak yerini bulur benim tek dilegim bu
Netiniz yükseldi ve yandiniz?? Pardonda kaç puanla atanamadiniz merak ettim :KK58:

Bilmeden yargiladiginiz için kızdım zaten.
O sene herkes farklı açılardan mağduriyet yaşadı. Kopyacilar dışında..

Ben ucu başkalarını mutsuz ediyorsa o mutluluktan tat almayan biriyim.
Beni tanımadan oohh atandım diye kopyaya göz yumdunuz diyorsunuz.

Neyse sorun değil gerçekten sizin de canınız yanmış. Ama ben yakmadim yanlış yerdesiniz bunu anlatmaya çalıştım.

Bir de neyin tartışması anlamadım. Vaktinde iki sınav da iptal edilmeliydi diyorum bende. Bu haksizliklarin hiç biri yaşanmazdı. Sizden farklı bir düşüncem yok ki..

Kimle neyi tartisiyorsunuz?
Yanlış insanlardan hesap soruyorsunuz..

Ben konu sahibine hesap sormuyorum kesinlikle .sadece fikrimi beyan ettim kurunun yanin da yas da yanar 2010 magdurlari da memuriyetlerin iptalini ister dedim. Tartismaya ceviren ben degilim kesinlikle ... galiba teselli goremeyip aslinda cogu insanin dusundugu biseyi soyledigim icin hemen savunmaya gecti

Ben konu sahibine hesap sormuyorum kesinlikle .sadece fikrimi beyan ettim kurunun yanin da yas da yanar 2010 magdurlari da memuriyetlerin iptalini ister dedim. Tartismaya ceviren ben degilim kesinlikle ... galiba teselli goremeyip aslinda cogu insanin dusundugu biseyi soyledigim icin hemen savunmaya gecti

O 2010 mağdurları çok haktan yanaysa eğer emeğine atanan insanların memuriyetinin iptalini istemez. Kopyacilar ayiklansin belli kontenjan sadece 2010 da atanamayanlara açılsın derler.

Ama Akbaba çok değil mi?

Aslında belki de hakkı olmayan atamayı masumlara kiyarak isteyebiliyorlar.
Evet kesinlikle böyle düşünüyorum.
Emeğe saygısı olmayan birisi için farklı düşünemem.

Ben size aciklayayim, demek istiyor ki cok kisi cok calisti. Ben yukselttigim halde benim onumde daha cok kisi oldu.

Halbuki kendisi de yukseltenler arasinda yani.

Cok yanlis bir mantik.
İşte bende bunu anlamadım :KK64: net sayısı yükselince puan mı dusmus :KK64: onunla alakası yok sanıyordum. 80 Se 80 dır yani :KK64:

İşte bende bunu anlamadım :KK64: net sayısı yükselince puan mı dusmus :KK64: onunla alakası yok sanıyordum. 80 Se 80 dır yani :KK64:

Herkes net yükseltirse sınav kolay demek olur. Standart sapmadan ötürü puan düşer.

Ama böyle bir durum olmuş olamaz.
2. Sınav çok daha zordu ve net yükselten çok azdı. Hiç unutmuyorum o sorular hala gözümün önünde.

Demek ki puanı iyi değil. 80 ustu alsa konu sahibi gibi atanabilirdi iyi-kotu bir yere herhalde :KK56:

Hayır bu branşla ilgili bir durum.
Ben sınıf öğretmeniyim atanmamiz daha kolay bize açılan kontenjan fazla çünkü.

Bir fizik öğretmeni 85 puanla atanamayabiliyor.

Back
X