Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

elifim-06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
75
10
3
35
Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor :((((

ama böyle düşük özgüvenle siz kendinize zehir edersiniz ki. hissettirmemeniz daha iyiydi ama insanın da elinde olmuyor. erkekler evlenince selülit çatlak vs gibi şeylere çok takılmıyorlar aslında. tedavi görüyorsanız azalmıyor mu lekeleriniz?

ama böyle düşük özgüvenle siz kendinize zehir edersiniz ki. hissettirmemeniz daha iyiydi ama insanın da elinde olmuyor. erkekler evlenince selülit çatlak vs gibi şeylere çok takılmıyorlar aslında. tedavi görüyorsanız azalmıyor mu lekeleriniz?
Ya tedavim devm ediyor az az duzeliyorum hadi yüzü gectim onu biliyor hastalik o elimden bisey gelmez ama bu bacaklarimin hali ne olcak nrmalde dsardan bakildgnda güzel oldugumu sylerler ama icim berbat gobegimdeki dikis izi of kndimden nefrt eder oldum gunaha griorum byle dusununce ama elimde degil :((

Ne kadar çocukça düşünüyorsun
Seni kabul eden böyle etsin ilerde sorun cikaracaksa baştan anlatın o zaman
Evlendiginizi var sayalım eşin olacak kişi Allah göstermesin bi kaza geçirdi yara izi oldu yüzünde veya başka bi bölgesinde sen terkedermisin öyle olunca :KK14:

İzi olan kimse evlenmesin o halde...

Sevgilin yunan büstü mü acaba.?
Çok isabetli bir yorum olmuş. Fakat antik büstlerdekilerde bile geniş basenler, kalın bacaklar, küçük memeler ve de ayva göbekler oluyor:KK53: Tamam bu kadın versiyonu ama neticede büstler de kusursuz değil.
Evleneceğim kişi Gerard Butler ya da Bradley Cooper falan değilse, o çatlakları, basenleri, ayva göbeğimi görmeyecek arkadaş. Ki ben de onun doğal kazağına ve balkon gibi kat çıkmış göbeğine ses çıkarmayayım.

saçmaladıgının farkında mısın. adam herşeyinle kabul ettim demiş ya. ayrıca isteginle olmamış onlar. hastalık yani. abartma bu kadar. ayrıca evlenince karanlıkta görmez merak etme :P

Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor :KK43:(((

adamın takacağı yoksa da sen takıntı yaptıkça takıcak :)) izler ve lekeler senin suçun değil ki neden üzüyorsun kendini

Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor :KK43:(((
Doğal halini göster bir bakalım ne tepki verecek tepkisini ölç

Ne kadar çocukça düşünüyorsun
Seni kabul eden böyle etsin ilerde sorun cikaracaksa baştan anlatın o zaman
Evlendiginizi var sayalım eşin olacak kişi Allah göstermesin bi kaza geçirdi yara izi oldu yüzünde veya başka bi bölgesinde sen terkedermisin öyle olunca :KK14:
Ya o bn senin kalbine asigim zatn diyor hep ama bn ck cekinirm sonucta evlendigmzde herseyimi gorecek onda byle bi sey olsa asla onu sevmekten vazgecmem ben ama erkek iste erkekler guzellik konusnda ck irdeliyolar :(

İlerde çocuk doguracaksin o zaman ne olacak heryerin catlayacak
Bunu hesaba katmadın heralde :KK53:

Bu ne ozguvensizlik. Seni iki uc iz icin birakacak olan biraksin zaten guzelim. Yapma bunu kendine. Disarida gordugun kadinlar puruzsuz mu saniyorsun? Kaldi ki bunun garantisi yok. ben 3 yil onceye kadar su ruslarin porselen bebekleri gibiydim. Lisede oyle derlerdi. Simdi yanaklarim kizarik, beyaz oldugum icin haliyle kalmis sivilce lekeleri var. Ee olcak tabi vucut bu zaman zaman degisik seylerle karsilasabiliyor. Sen boyle dusunursen herkes gitmeye hazir olur yaninda. Ne varmis ameliyat izin varsa, gormeyiversin. Yarin kimin ne sekilde olacagi belli bile degil. Yarin sevginin biyerine kaynar au dokulse iz kalsa onu sevmekten vaz mi gececeksin? Once bu psikolojiyi asman lazim. Kendin yapamiyorsan psikologtan yardim alabilirsin.

Bir haber vardı ondan mı etkilendin sen yoksa

adam kadını hep makyajlı görmüş evlendiğinin ertesi günü makyajsız görmüş tanıyamamış kandırıldım diye dava açmış

Çok isabetli bir yorum olmuş. Fakat antik büstlerdekilerde bile geniş basenler, kalın bacaklar, küçük memeler ve de ayva göbekler oluyor:KK53: Tamam bu kadın versiyonu ama neticede büstler de kusursuz değil.
Evleneceğim kişi Gerard Butler ya da Bradley Cooper falan değilse, o çatlakları, basenleri, ayva göbeğimi görmeyecek arkadaş. Ki ben de onun doğal kazağına ve balkon gibi kat çıkmış göbeğine ses çıkarmayayım.
Vallahi catlak dedigin sey kalça bacak vs vucudumu sarmıs durumda. Yüzüm desen sivilce izlerim var. Kusur ararsan var oglu var. Buna ragmen hoş bir hanimefendi oldugumu belirtenler cok :KK53: hepsi miyop galiba.
Ama ben kafaya takmiyorum. Artik bdv deki konulardan sonra. Disini havluya silen erkek var yahu. Sükretsin benim çatlagima bikere :KK45:
Gerci benim evlenesim yok o da ayri bir konu:KK17:

Bence erkek arkadaşınızın sizi sevmesinden önce siz kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz.

Ya o bn senin kalbine asigim zatn diyor hep ama bn ck cekinirm sonucta evlendigmzde herseyimi gorecek onda byle bi sey olsa asla onu sevmekten vazgecmem ben ama erkek iste erkekler guzellik konusnda ck irdeliyolar :KK43:
Valla hic de senin düşündüğün gibi değil erkekler farkına bile varmiyorlar emin ol :KK14:
Ben hamileligimde yüzüme bakılacak halim yoktu emin ol her tarafım çil oldu adam beni öyle de sevdi böyle de sevdi :KK53:

Back
X