Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor
(((