- 13 Aralık 2015
- 32
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi maraldefne
esim duzelicek mi senceben varim canim kk nin medyumuyum ben.
kk da bu konuyu da gordum ya tamam benim icin bu son oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esim duzelicek mi senceben varim canim kk nin medyumuyum ben.
kk da bu konuyu da gordum ya tamam benim icin bu son oldu![]()
Ooo senin babanın parasıyla yaşayacak kadar yüzsüzse hayatta çalışmaz.babam bakiyo cocugumada banada keyfinden calismiyo evim falan da yok
dogru diyosun ama suan ayrilamam da cocugum var 7 aylikSiz niye evlendiniz Allah aşkına.
Neye güvenip evlendiniz?
Bu adam 1 günde böyle olmadı ya. Hep böyleydi. Değişir düzelir dediniz muhtemelen.
Ne değişti ne de düzeldi.
Bu böyle gider.
22 yasindayim oda geliyo kovamiyo adamOoo senin babanın parasıyla yaşayacak kadar yüzsüzse hayatta çalışmaz.
Kaç yaşında ki? Baban niye ona bakıyor? Bari dönde sırf sana ve toruna baksın.
niye evlendin ben babanın yerinde olsam kovarım onu evden :)babam bakiyo cocugumada banada keyfinden calismiyo evim falan da yok
dogru diyosun ama suan ayrilamam da cocugum var 7 aylik
Meteliğe kurşun atarsanız,açlıktan ağzınız kokarsa belki bi ihtimal çalışabilir[/QU dogru diyosun
Düzelmeyecek..böyle bi esi varsa düzelemez..
Haydi yavrum tezgahin önünü kapatma..siradaki![]()
Babanla konuş canım ya...22 yasindayim oda geliyo kovamiyo adam
1 tane cocugum var korunuyorum olmaz ins bi dahaEh bu adama bir de çocuk. Kel başa şimşir tarak bravo.
Niye boşanamıyormuşsunuz?
Çocukla ne alakası var sanki o bakıyor da çocuğun yemesi içmesi karşılanmayacak.
Benim söyleyecek bir şeyim yok. Bu sitede anladığım kadarıyla 3.ye hamile kalınca aklınız başınıza geliyor ve 3.bebek her zaman kazara oluyor.
1 tane cocugum var korunuyorum olmaz ins bi daha
bizim evimiz yok zaten cnm babamlarla yasiyoruz sdam iyi niyetli kovamiyor esim de 28 yasindaBabanla konuş canım ya...
Enayi mi adam, ne demek kovamıyor?
Al çocuğunu gel, onu da kapıdan def etsin ailen. Pess, yüzsüzlükte son nokta.
Eşin kaç yaşında diye sordum. Sen onu almadan önce nasıl karnını doyuruyormuş? Bu tıynetisize niye çocuk yaptın ki?![]()
daha cok aciyorum kimsesi yokEh olmasın da zaten.
Siz bu adama kadınlık mı yapıyorsunuz hala.
Ekmek elden su gölden kadın hazır.
Yanlış yoldasınız.
Ve sakın bana çok seviyorum filan demeyin.
KAç yıllık evlisin , birden mi çalışmayı bıraktı, çocuğun varmı , yaşlarınz kaç, eşine neden çalışmak ıstemedığını sorudn mu..yok keyfinden calismiyo
bizim evimiz yok zaten cnm babamlarla yasiyoruz sdam iyi niyetli kovamiyor esim de 28 yasinda
daha cok aciyorum kimsesi yok
4 yillik evliyim 7 aylik oglum var yoo evlenfigimizden beri calismiyor soruyorum tabiki is yok diyorKAç yıllık evlisin , birden mi çalışmayı bıraktı, çocuğun varmı , yaşlarınz kaç, eşine neden çalışmak ıstemedığını sorudn mu..
offf lafları ağzından cımbızla alıyoruz..
daha cok aciyorum kimsesi yok