çok mutsuzummm nolur yardım edim:(

ema0610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
29
1
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba;
ben emine.25 yaşındayım.temmuz ayında evlendim ama hiç korunmadığımız halde hala hamile kalamadım.heray bir umut bekliyoruz ama sonuç yok.ilişki sonrasında bacaklarımı kaldırıyorum,belimin altına yastık koyup yatıyorum.hatta bazı günler sırf gebe kalabilmek için ertesi güne bırakıyorum banyoyu.
eşimde varikosel başlangıcı çıktı.doktor ameliyatlık değil demiş ağrı kesici yazmış sol kasığında ağrı olduğundan.eşimde bende artık birbirimize bakıp ağlar olduk.ne yapabilirim nolur yardım edin.
benimde evlendiğimden beri adetimde düzensizlik var.
yazayım belki fikir olur.
başlangıç bitiş olarak.
10 temmuz-15 temmuz (17 temmuzda evlendim)
30 ağustos-4 eylül
5 ekim-15 ekim
20 ekim-25 ekim (aynı ay 2 kes oldum)
15 kasım-20 kasım
aralıkta henüz olmadım

arkadaşlar benim gibi olanlar varsa yorum bekliyorum

Gereken testleri yaptırırsanız daha doğru bir bilgi alırsınız.

Kimse sizin buradan kan değerlerinizi, yumurtalıklarınızı, eşinizin mevcut değerlerini görmeden bir tahminde bulunamaz...

Hem adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz; bence en kısa zamanda bir kadın hast.uzmanına başvurup gereken testleri yaptırın.

Eşinizde üroloji uzmanına başvursun...

Umarım bir sorun çıkmaz

doktora gıttınmı hıc canım bıcok yardımcı haplar var
doktora gıt ve ılk once hormon testlerını yaptır
doktora yalan sole on aydır cocuk olmuyor de ve ozele gıt devlet 12ay yanı bı sene olmadan gelmeyın deneyın deyıp gonderıo ama ozel ılac verıo klomen ve catlatma nıgnesı ıste bunlar hormon ve cok yardımcı oluo bı cok kısı bole hamıle kalıo ve tabı aynı zamanda yumurta takıbı dene tamam

Nasıl akıl veriyorsunuz hayret birşey; doktora neden yalan söylesin ne gereği var? Bu yaptığınız ne kadar etik?

Doktorların dediği doğru, 7-8 ay çok erken bir süreç. Ama önemli olan doğru zamanlamayı söyleyip gereken tahlil ve tetkikleri ona göre doğru değerlendirmeleridir...

Bu öneriniz zarar vermekten başka birşey değil...

Son düzenleme:
bence çok çabuk telaşlanmışsınız.varikosel başlangıcını bırak benim eşim varikoseldi.operasyonda oldu.evliliğimin ilk 6 ayı korunduk sonra varikosel çıkınca operasyon oldu zaten bir sene geçti operasyondan 3 ay sonra hamile kaldım.fakat gelişmeyen gebelikten dolayı kürtaj oldum.kürtajdan dolayı bir 6 ay daha korundum korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.daha çok erken durumu bilmiyorum.
kısacası acele etmeyin doktorlara güvenin fakat tek doktorla kalmayın.eşiniz mutlaka bir üroloğa daha gitsin.yani her ay hamile miyim diye bakarsanız olaya bu süreç bir türlü geçmez ve çok kısa bir süreç değil açıkçası.

canım ben 1,5 yıldır nerdeyse bekliyorum...ayrıca eşim doktora gitmiyor...umutsuzca öle bekliyorum adetimi her ay...ilk zamanlarda hemen olur diye düşünürdüm, beklerdim adetimin geçmesini, test falan yapardım...ne salakmışım...offfffffff...ben de çok dertliyim, hamile arkadaşlarımla konuşmak bile istemiyorum...

hayatım sorunun cevabı bizde değil bence sen doktora git belki yumurtalıklarında tembellikvardır..kolay çözümlerde var sen doktor kontrolünde hamile kalabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…