çok mutszm ve acaip özldm o da özlermi ama olmaycak sanrm artık yardm edin lütfen :(

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
tarih nisan 15 ti benden ayrıldı hala gün sayıyorum aslında elle tutulur gözle görülür bir ayrılık sebebi yoktu ortada o ayrldktan snra hasta oldugumu falan öğrendim dahada canm sıkıldı doktora gittim polikistik over oldugunu söyledi çok takılack birşey deil belki ama olsun yinede canım sıkıldı bu durumu o yanımda yoktu ((( o yanımda olmasada ben onu hep sevdim halada seviyorum belki sürekli msj attm bi ara rest çekti işte mesaj atma falan diye sonra duraksadım bir haftaa ama baktım olmuyor cok özledim onu dayanamadım dün facebookta okey oynadık beraber ama ben sahte bir profil açtım ve sevdim seni falan dedi burcu isiminde bir profildi sonra içimi okuyorsun falan filan gayet hoş sohbet etti beeyfendi baariz kıza asıldı yani sonunda iyice sinirlenmye basladım ekleyim falan dedi sahte profile sonra bende olmaz dedim neden falan dedi bende insanların umutlarıyla böyle oynama heleki seni seven birisini enkaz bi şekilde bırakıp gitme bir daha dedim hala anlamadı ben oldugumu falan sonra söyledim beni rahatsz etme artık dedi tel.den netten dedi yoksa savcılıga verecegm dedi S...g...! artık dedi ve beni okey masasından attı bende mesaj attm telefonumdan üzgünüm netten aşık oldugun kızın ben çıkması kötü oldu tabi dedim ben erkek olmadıgım halde seni sevdim yüreklice elimden geleni yaptım acaba üşüyor mu yemek yedimi uyudumu uyandımı zamansız düşündüm seni dedm seni böyle sevdiğim için hala yüzsüz gurursuz oldğm içinde yazıklar olsun banada dedim bir dahada mesaj atmadı artık barışma dururmumuz olur mu olmazmı ne olur sevgimin değerini anlar mı o da beni özlermi çok şey yaşadık beraber uyuduk bile :) çok egleniyorduk ne dersinizz ???????????????

canım bence bir süre uzak durmaya çalış biliyorum senin için çok zor olacak. Uzaktan birinin bunu söylemesi çok kolay yaşayan içinse ölüm gibi bence oyalanacak bir şey bul bunun en iyi yolu kendine bakmak kendini geliştirmektir. Cildine bak kendine bak. Sevgililrini terk eden insanların çoğu geri dönmeye meğillidir eğer hayatlarında mutlu olduğu bir kişi yoksa geri geldiğinde seni değişmiş güzelleşmiş kendini takmayan biri olarak görsün ki o koşsun peşinden, umarım iyi olur

ama sen boyle yaptıkca nasıl gerı donsun cnm benım.egerkı gerı donmeısnı istiyosan arama sorma hıcbıse yapma.bak bunu yapmak zor ama sen gercekten dönmesını ıstıyomusun o zmn yapıcaksın.bu sekılde nıye gerı donsünkı sen zaten yanındasın niye özlesınkı süreklı arayıp özlemesıne fırsat vermıyosun ki..uzakta olan haber alınamayan özlenir.dedigimi yapıosun bundan sonra aramak yok

genel gözlemlediğim en azından erkekler çok fazla baskıdan sıkılırlar o yüzden artık bence üstüne gitme fazla sık boğaz etme iyice soğur yoksa bence anlattığına göre de seni hakeden birisi değil canım hem bir erkeğin bir bayana küfür etmesi çok sinirlerimi bozuyor benim büyük konuşmayım sevsem bile bana en ufak küfür dahi etse o insan gözümden düşşmeye layıktır öyle de olur. zamana bırak sen kendini de onu da fazla yorma bence.

Ayrılınca hemen başka,tanımadığı bi kıza sazanlayan adam dönse ne olur,dönmese ne olur.

Kendinize gelin lütfen.

kesinlikle unut.geri gelse bile sen isteme.baksana ayrılmayı da kendi istemiş.hemen netten kız da tavlıyor.bu çocuğa zerre kadar güvenilmez.sevgini hiçç ama hiç haketmiyor.mantıklı düşünnn

Evet mantklı düşündm katılıyorum size umarım dedğnz gibi iyi olurr

evette iştee mantık dursa kalp durmuyorr rehberden silsem numarası aklmda ne yapıyor ne ediyor yıne msj yolluyorm kendmi tutmam lazm dedğn gibi zamana bırakmam lazm

tamam dediğin gibi yapıcam artık arayp sormucam belki düşünür benii dediğini yapıcam söz

sevdin ama sevgi bazen yetmiyor ki...sen bu çocukla mutlu olucağını mı sanıyosun?bu saatten sonra nasıl güveneceksin merak ediyorum.bir ilişkide güven olmazsa deli gibi aşıkta olsan mutlu olamazsın.o yüzden geri gelmesin bence.sende zamana bırak düşünmemeye çalış.başka şeylerle uğraş.müzik dinle tiyatroya sinemaya git arkadaşlarınla.kitap oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…