Çok Nefret.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Çok sinirliyim.. Çok kırgınım.
Kime, neye bilmiyorum ama öyleyim..

O kadar çok nefret ediyorum ki. Beni savunmasız bırakan alkolden.. O çıkarcı aşağılık arkadaşlarımdan. En masum duygularımı çalan o şerefsizden.

O kadar çok nefret ki.

Gururum o kadar incindi ki..

Ve bir o kadar hata.

hangi birini suçlayayım. çamuru kendimden başka daha kimlere atabilirim bilmiyorum.

o sene benimle hiç ilgilenmeyen aileme mi.. pisliğin içine çeken beni o pislikte boğan arkadaşlarıma mı. daha 15 yaşımda çocukken benden faydalanmaya çalışan eski sevgilime mi. yoksa bunları hepsine izin veren kendime mi? tabiki benim tek sorumlu. Tek suçlu benim..

aklıma geldikçe, bugün üstüme titreyen maddi manevi dünyaları önüme seren ailemin yüzüne bakarken utanmamın tek sebebi benim.

ne kadar aptalmışım. daha çocuk yaşta nelere heves ediyor insan. alkol sigara imkanım olsa daha neler neler..

Tövbe ettim.. Allahm affetsin artık ne diyeyim..

o aşağılık herif askerdeydi görmüyodum. Rahattım..

gelmiş. geçen gün çarpıştık. Lanet memleket o kadar küçük ki sabahın köründe gözümü o herifle açtım. değdi ya bana öldüm geberdim sinirden...

Allahndan bulsun.. Sınavı kazanıp gidebildiğim kadar uzağa gideyim başka birşey istemiyorum..

düşünmüyordum. unuttum sanıyodum. geceleri titremiyodum artık. dmek ki geçmemiş. ama geçecek.

Ailemin göğsünü kabartıp tüm o pis niyetlilerin gıptayla baktığı biri olmaya az kaldı.

Yok o eski kedicik. öyle yumusak mal gibi hayır demeyi bilmeyen saftirik yok. öyle dayanamayıp intihar eden zayıf mal kafa yok

Bunu okuyan 13ünde 14ünde varsa da akıllı olsun. canım derlerde inanmazsın gecer o hevesler sevgilim olsun öpsün nasıl bişey ögrenim havam olsun şu bu. Yok kızım öyle şeyler bi oynar senle şaşarsın noldum dersin. Çok tehlikeli yaşlar o yaşlar. Benim güzel hatırlacagım o 'ilk' anlarımdan yok hiç. Sağlıklı bir hayat arkadaslıgım evliliğim olacak mı psikolojik durumumdan o bile şüpheli. DİKKAT EDİN KENDİNİZE KORUYUN hayır demeyi bilin.

Yazın tatile gittigim buyuksehirde gözümün önünde eeen fazla bak en fazla diyorum 15 yasındaki çocuklara, 5 dk önce bize ellindeki ayet kartını satmaya calısan haysiyetsiz, elden tokalasır gibi uyusturucu sattı.
Allah'ım büyükşehirlerdeki küçük kızlarımızı daha cok korusun..

güya bide bu konu yuzunden zırlayıp dertlenmeyecektim. Hah!

çok sinirliyim çook..

Çok zor artık dünyaya çocuk getirmek
insanın içinde kötülük olmasa dahi etraf kirletiyor insanı
unutması da bir o kadar zor..

yaşadıklarınızı geri getiremeyeceğinize göre en iyisi önünüze bakmak artık
hepimiz hatalarımızla varız.
klişe bir söz ama cidden önemli olan yaptıklarımızın hata olduğunu anlayabilmek.

Öyle tabiki. İnsanlar geliştikçe hayvanlaşıyor.
Çocuklara hayvanlara tecavüz ediyorlar.

Unutmaktan ve önümüze bakmaktan baska care yok evet.

çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca.daha azönce bi başlık açmış biri ona bişeyler yazmıştım hata yapma diye.çaresizim nolur yardım edin diye bir başlık açmış.2 yıllık sevgilisi varmış ve cinsellik yaşamazsak seni terkederim demiş.neyapmam gerekiyor diyor?daha 18 yaşında pırıl pırıl bir genç terkederse bunalıma girerim diyor.asıl bunalım cinsellik yaşarsa olur.ne kadar yazılanları dinler bilemem.ama zaman çok kötü be arkadaşım herkez çıkarcı olmuş faydalanacak,duygusal bi boşluk anını yakalamaya bakar olmuş erkekler.allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.bu zamanda aileden başka güvenecek insan kalmamış.sen ondan kurtul yeni beyaz bir sayfa aç.kitap oku kendine moral ver.iyi insanlara denk gelirsin bundan böyle inş.

al işte o da ayrı bi hayvanmış. çaresizim ne ya? dur ben bi gadasını alim o kızın

bende bunu söylicektim.sen bu durumu biliyorsun en azından bir insanın hayatını kurtarırız belki.yoksa insanın bütün hayatına mal oluyor

ilerde yaşayacağın çok güzel bir hayat olacak inş. çalışsan daha çok moralin yerine gelir,kafanı işe verirsen.umarım allah herşeyi gönlüne göre verir canım.insanın başına herşey geliyor bu hayatta.tüm güzellikler seninle olsun

18 yasındaki bi insanın bilmesi gereken seyleri ona 'hatırlattım'. umarım bi hataya girmez.

Çok teşekkür ederim İyi şeyler iyi insanları her zaman bulsun insallah

okudum canım.inş. hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin. kendine iyi bak.artık bundan sonrası için kendini ve aileni düşün,moralini bozma değmeyecek insanlar içinde.bende 25 yaşındayım. küçük bi kardeş tavsiyesi olsun benden allaha emanet ol

Son düzenleme:
gerçekten az insan çok huzur şu zamanda güvenilecek o kadar az insan varki ne yazıkki yaşadığımız tecrübeler bize bunu öğretiyor kolay kolay kimseye inanılmayacağını .hatalar insanları daha tecrübeli hale getiriyor ama keşkeler de var bi yandan olmasaydı dediğimiz .Allah ruhumuza zeval getirecek insanları fersah fersah ırak etsin

Alkol sizi savunmasız bırakmaz. Siz kendinizi bırakırsınız, bilinçsizce içerek. Özellikle küçük yaşlarda hevesle içilince maalesef yaşanması istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Sizinki de böyle olmuş sanırım ama bu konuda dersinizi aldıysanız -ki almış görünüyorsunuz- bunu kabul edip yürüyün gidin, sonuçta daha erken yaşta bunu öğrenmiş, daha ciddi şeylerden kendinizi korumuş olursunuz.

Kendinize kızmayın, nefret etmeyin. Hata insanlar içindir. Siz de hata yapmışsınız, hangimiz hatasız kusursuzuz burada? Önemli olan hatanızı biliyor olmanız. Bu yaşanmışlıktan dersinizi alın, öğreneceğini öğrenin ve bırakın gitsin. Üstünüze yük etmeyin, zaman geçtikçe daha da ağırlaşır yükünüz.

Hatalar olmadan doğru bulunmuyor, yaşadıkların ya da benzeri bir şeyler görmeden dünyadan gitmek mümkün değil. Nasihatler bir yere kadar, insan illa ki yaşıyor ve görüyor. Dünyada siyah ve beyaz bir arada, kötü şeyler kadar iyilerde var, şerlerden çıkan hayırlar var. O yüzden nefret besleme hiç bir şeye, bugün yaşadıklarımı düşünüyorum, acı çektim ama iyi ki yaşamışım çünkü ayakları yere sağlam basan, olgun, kimseye muhtaç olmayan bir birey olmayı öğrendim yaşadıklarımdan. Sende hatalarından dönmüşsün, artık doğruyu ve yanlışı biliyorsun yaşamak burada başlıyor işte

Bahsettigin yaslar, insanin gozunun en kara oldugu, dogruyu yanlisi ayiramadigi yaslar...
Bu herkes icin gecerli sadece senin icin degil...
Geriye donup baktiginda bir cok kisi, bir cok kadin ben bunu kendime nasil yakistirmisim da yapmisim diyor...
Hayat kanatmadan, aglatmadan, sizlatmadan, pismanlik duyurmadan kimsenin buyumesine izin vermez...
Gecti gitti, aklina bile getirme...
Insanlarin en buyuk artisi, unutmak istediklerini gerilere itebilmesidir...
Baska turlu nefes alinmaz...
It arkalara gitsin, senin elinde...

artık nefreti bir kenara bırak, o seni daha da yaralar.
nefret ederek kendimize zarar veriyoruz.

sadece önüne bir yol çizip ona odaklan.
çevredeki diğer şeyleri, eski anıları, kötü insanları, sorunları görmezden gel.
hepsi senden uzak ve geride kaldı.

senin başka hedeflerin ve yeni bir yaşamın var artık..

Genç kızlar gerçekten çok dikkatli olmalı cinsellik konusunda. Özellikle ilk yaşananlar çok etkileyebiliyor insanı, ilk öpüşme, ilk yakınlaşma vs. Ortalıkta o kadar çok genç kızların saflığından faydalanmak isteyen it var ki.. Karşılaşmamak imkansız. Öncelikle hayır diyebilmek çok önemli, sizin bedeniniz, kimse size istemediğiniz halde dokunamaz. Hele o hayalini kurduğunuz ilk anınızı kimse sizden çalamaz. Gerektiği durumlarda tepkinizi çok sert bir biçimde gösterin. İnanın kadınlar böyle durumlarda en fazla etkilenenler oluyor. Anlatmaya çalışıtığım şey bekaret değil anlamışsınızdır zaten. Doğru kişi ve doğru zamanı belirlemek önemli. Benim de bu konularda çok canım yandı o yüzden uyarmak görevim.

Ama sen artık bunları kafandan çıkar, kendini suçlama sakın. Biliyorum kolay değil ama bak tıp fakültesine hazırlanıyormuşsun, çok çalışıyorsundur, hatta eminim baya yoğundur çalışma programın. Sadece derslerine ver kendini. Kazandığında zaten eminim unutmuş olacaksın bunları. Yeni ortam, yeni arkadaşlar, güzel dostluklar hatta belki yeni biri Umarım şu an anlattıklarını hatırlayıp, gülüp geçeceğin günler bekliyordur seni.

Hepsi geldi geçti ablacım . Artık düşünüp üzülme , yıpratma kendini lütfen .

Doktor aday adayı yazıyor . İnşallah bilgili , aydın , vatanını , milletini seven örnek bir Türk kadını , Türk doktoru ol da bak bizlere .

Benim hergün başka bir yerim ağrıyor :)

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Evet önemli olan en az yarayla bi şekilde atlatmak, ders almak, bir daha tekrarlamamak üzere ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak.

Ben bunu başardım. Ama işte sadece bazen insan burkulabiliyor. keşke böyle olmasaydı diyor.. Ama sonra geçti diyorum kendine gel!
Ve öyle yapıyorum. İyiyim mutluyum ailemin sağlıklı huzurlu bi şekilde yanımda oldukları için her zaman şükrediyorum..
Daha güzel ne olabilir ki?
Benimde temennim başarılı, vatanına hayırlı bir doktor olabilmek Rabbim insallah nasip eder de görürüm o güzel beyaz önlükler içindeki günlerimi..

Ve beni sevmeyen, kötülüğü dokunan herkese, hakkı olan cevabı işte bu başarımla, gururumla veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…