Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

çok şekersin sabah sabah gülümsettin beni:=))), ikinci doğumumda öyle bir gaz sancısı çektim ki, size anlatamam, kalp krizi geçiriyorum sanmıştım, o yüzden gaz çıkarmak, gaz çıkarabilmek allahın en büyük lütfu gibi geliyor:=))), bırak çıkarsın rahatlasın

böylesine saygısız bir adamla evlilik planları yapıyorsanız sizi ayakta alkışlıyorum:KK9:

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.

gerçekten vahim bir durum ay hiç bir ınsan düşünmezmi sevgilim kaçar diye :KK20::KK20:

Bende ibs var psikolojik gaz:)
Herşey gaz yapıyo dışarda tutabildiğim kadar tutuyorum ama evde adım atıyım, tv izlerken gülüyim, uzanıyosam döniyim zaaart zuurt.
Eşim geğirse kıyameti kopartıyorum ayı mısın sen diyorum.
O ise ohh saldın gazları rahatladın mı diyo.
Bi gazı Bukadar büyütme.

zora kaldın mı yada rahatsız olunca neyse de bu rahatlık saçma özellikle kasten yapması.oldu olacak hayvanlarla evlensin
1)yapma demeden önce ben yapsam sürekli ne düşünürsün de
2)arkadaşlarının anne babasının yanında da mı böyleymiş,anası babası böyle kabul eder evlat diye ama arkadaşları arkasından nanik yapar yani.
3)hala rahatlıkta ısrar ediyorsa,eninde sonunda sıfır saygıyı vs yi rezil ola ola yükseltmek zorunda kalır.sana da ay nası böyle pislik herifle hala berabersin laflarını koro halinde söylerler,
bunun dışında sana bir örnek evlenmeden okurken bir sevgilim vardı.ilişkimizin çoğu telefonda geçiyordu.ne hikmetse hep benle tuvaletteyken konuşuyordu.yaz oldu fındık toplamaya gitti.telefonda ne zartı zurtu kaldı bide bana derdi badana yapıyorum tuvaleti,baştan anlamadım ne demek bu,çiğ fındık yemekten ishal olmuş.onu anlatıyor.tabi telefondan göz görmeyince gönül katlanıyor.yanımda da öyle şeyler yapmazdı.sonuç bu kadar pisliğine rağmen aldatma cesaretini buldu resemne kurtuldum ondan.

Çok itici bir durum gerçekten. Bir kere görgü kurallarına aykırı. Benim kabul edebileceğim bir davranış değil.

Çok tehlikeli, bir yerde okumuştum boşanma sebebi bile oluyormuş. Kesinlikle konuş sevgilinle, rahatlık ayrı şey, bu çok başka bir durum. Yani tiksinmekte çok haklısın. Hani hastalığı filan olur, arada istemsizce yapar, ama bu çok fena ya, resmen keyfine, Allah sabır versin valla çok zor...:KK12:

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
yorumları bile okumadan yazıyorum: ben olsam ayrılırdım. kesin ve net. en tahammülümün olmadığı şey..

valla ne dicemi bilemedim
yuh diyorum

benim esim de sevgilik doneminden beri boyle. cok soyledim ettim farketmedi.
sonunda ben de saldim. oh dunya varmis. :KK70:
bir de kadinlar osurmaz demesi yok mu?
ustune bi tane daha patlatip aha bak osuruyor diyorum :KK70:
sevgiline gosteer bu mesaji eger boyle bi sonuc istemiyosa durdursun icindeki gazmani.
kadinlar da osurabiliyo ! ona gore :KK8:
hayır hayıırrr evlenmek istemiyorum beeennnnn :mad:

Back
X