Çok önemli bebeğin kalp atışı

5. Haftadan 8. Haftaya kadar duyuluyor normalde canım
Ben 6+6 haftalık hamileyim doktor bugün duyulması gerekirdi çatı muanesi yapalım dedi erkek doktor olduğu için istemedim OZman 1 hafta daha bekleyeceğiz haftaysa olmazsa Bebek'te problem vardır dedi cok moralim bozuk

6+3 ultrasonda gorduk cihazin jyi olmasina rahmet net duyamadik ondan 10 gun sonra gittigimde bile zor duymustuk
8. haftaya kadar sabrinizi ve sakinliginizi koruyun
Doktor cok Can'ımı sıktı benim 6+6 haftalık bebeğim doktor duyulması gerekirdi haftayada dayamazsak sıkıntı var dedi

Doktor cok Can'ımı sıktı benim 6+6 haftalık bebeğim doktor duyulması gerekirdi haftayada dayamazsak sıkıntı var dedi
Kiyamam beklemek ne zor gelir simdi oyle hemen caninizi sıkmasalardi keske insallah 10 gun sonra kalp atisini duyarsiniz Allah size bagislasin bol bol dua okuyun

İnaşşalh herşey yolundadır 6 haftada 3 doktor değiştirdim cok bunaldım artık hepsi ayrı birşey söylüyor.
Kalp atimi oluşmuşta sesinimi dinletmiyolar yoksa henüz kalp atimi oluşmamışmi diyolar?birde usg ye her girisimde bebegin haftasi dedigin tarihe uyumlu olarak ilerliyomu canm

Kalp atimi oluşmuşta sesinimi dinletmiyolar yoksa henüz kalp atimi oluşmamışmi diyolar?birde usg ye her girisimde bebegin haftasi dedigin tarihe uyumlu olarak ilerliyomu canm
Kese var yolu var ama Bebek yok Can'ım doktor yolu var boş gebelik olamaz dedi ama Bebek gözükmüyor usg nedir Can'ım onu yapmıyorlar bana

Kese var yolu var ama Bebek yok Can'ım doktor yolu var boş gebelik olamaz dedi ama Bebek gözükmüyor usg nedir Can'ım onu yapmıyorlar bana
Usg:ultrasonun kısaltmasi
Yolk keseside olusmus 9. Haftaya kadar bekle olusur bebekte insallah erken karar alma 9. Haftasinda kalp atısinduyanlari duydum ben.hesabinla ultrason ölcumune göre bebek her gittiginde uyumlu cıkiyoru büyuyomu mesela 6+6. Haftadasinya 2 gun sonra gittiginde 7+1 oluyomu ilerleme mevcutmu.benim bi öncekinde olmuyodu o nedenle soruyorum.

Usg:ultrasonun kısaltmasi
Yolk keseside olusmus 9. Haftaya kadar bekle olusur bebekte insallah erken karar alma 9. Haftasinda kalp atısinduyanlari duydum ben.hesabinla ultrason ölcumune göre bebek her gittiginde uyumlu cıkiyoru büyuyomu mesela 6+6. Haftadasinya 2 gun sonra gittiginde 7+1 oluyomu ilerleme mevcutmu.benim bi öncekinde olmuyodu o nedenle soruyorum.
Farklı farklı doktorlara gittiğim için sanırım onu kimse söylemedi

Back
X