- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
Arkadaşlar size bi sorum olacak. 2 hafta önce dr. gittim ve orada plasentada kılcal damar çatlağı olduğunu ve bebeğin bu sebebten ötürü iyi beslenemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çecuk asprini içmem gerektiğini söledi böyle bişeyle karşılaşan biri bana cevep verebilirmi lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
sakın üzülme doktor sana işin sonuna geldik dememiş hayatım bebe aspirini içmen gerekiyor demiş yani bu durumun düzelmesi için çözüm önermiş lütfen pozitif düşün endişelerinin bebeğinide etkilediğini sakın unutma gerekirse girme bu sitelere kafanı dağıtArkadaşlar size bi sorum olacak. 2 hafta önce dr. gittim ve orada plasentada kılcal damar çatlağı olduğunu ve bebeğin bu sebebten ötürü iyi beslenemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çecuk asprini içmem gerektiğini söledi böyle bişeyle karşılaşan biri bana cevep verebilirmi lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Arkadaşlar size bi sorum olacak. 2 hafta önce dr. gittim ve orada plasentada kılcal damar çatlağı olduğunu ve bebeğin bu sebebten ötürü iyi beslenemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çecuk asprini içmem gerektiğini söledi böyle bişeyle karşılaşan biri bana cevep verebilirmi lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
benim anlamadıgımda bebe aspirini ve fayda edicek bide böyle olaylarda seni üzmek istemem canım ama dogumu sonlandırabiliyolar bebek kilo almıyor beslenemiyor ayına göre daha zayıf oluyor ama bencede sen başka bir doktora daha görün tek doktorla sınırlı kalma önemli bir olay cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?