Çok önemli cvp verin arkadaşlar

EmirkanVeEymenin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
656
6
118
Arkadaşlar size bi sorum olacak. 2 hafta önce dr. gittim ve orada plasentada kılcal damar çatlağı olduğunu ve bebeğin bu sebebten ötürü iyi beslenemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çecuk asprini içmem gerektiğini söledi böyle bişeyle karşılaşan biri bana cevep verebilirmi lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

sevgili ezgibo, öncelikle geçmiş olsun, sorunsuz bir gebelik geçirmeni diliyorum.
aspirin genellikle kanında pıhtılaşma sorunu olanların gebelikleri esnasında kullanılıyor.sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir tahlil yaptırdı mı doktorunuz yoksaa ultrasonda mı gördü plesentada çatlak olduğunu? ayrıca ne kadarlık hamilesiniz? ben aylardır pıhtılaşma konusunu araştırıyorum, hiç plesenta damarlarında çatlak diye birşeyle karşılaşmadım.bence bir başka doktora daha gidip, birde onun fikrini alın.
sevgiler.

pıhtılaşmadan dolayı çatlak meydana gelmiş olabilr mi acaba? sizi üzmek veya korkutmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama pıhtılaşma sorunu yaşayan kişilerde sağlıklı bir gebelik için bazı durumlarda aspirin bazı durumlarda heparin iğnesi kullanılıyor, konuyla ilgili uzman bir hekime daha danışıp ona göre hareket etmenizi tavsiye ederim.bu şekilde bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşan birçok kişi var,sakın endişe etmeyin.

cnm çok geçmiş olsun
benim hamileliğim süresince böle bir durum söz konusu yoktu ancak dr um bana bir süre
bebek aspirini kullanmamın faydalı olacağını söledi ve bir süre kullandım.
Hiçbir sakıncası yokk kullanmanda

benim anlamadıgımda bebe aspirini ve fayda edicek bide böyle olaylarda seni üzmek istemem canım ama dogumu sonlandırabiliyolar bebek kilo almıyor beslenemiyor ayına göre daha zayıf oluyor ama bencede sen başka bir doktora daha görün tek doktorla sınırlı kalma önemli bir olay cünkü.

Arkadaşlar size bi sorum olacak. 2 hafta önce dr. gittim ve orada plasentada kılcal damar çatlağı olduğunu ve bebeğin bu sebebten ötürü iyi beslenemeyeceğini söyledi. Bu yüzden çecuk asprini içmem gerektiğini söledi böyle bişeyle karşılaşan biri bana cevep verebilirmi lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

Çok ciddi bir durum. 1 hafta önce kuzenim yaşadı. Bebek beslenememiş. doktor farketmemiş.Bebeği kaybettik. 7,5 aylıktı. Sen şanslısın çünkü farkedilmiş. Bence birkaç doktora daha git. eminim bir çözümü vardır.Ama neolur tek doktorla sınırlı kalma. biz çok kötü günler geçirdik.

sakın üzülme doktor sana işin sonuna geldik dememiş hayatım bebe aspirini içmen gerekiyor demiş yani bu durumun düzelmesi için çözüm önermiş lütfen pozitif düşün endişelerinin bebeğinide etkilediğini sakın unutma gerekirse girme bu sitelere kafanı dağıt
lütfen :)))

şuan 21 haftalık oldum allaha şükürler olsun bebeğim çok iyi dr en son gittiğimde çatlakların çok azaldığını söyledi bebeğimin hareketleride çok iyi maşallah pozitif düşünüyorum hep....

benimde bi akrabam da ben pıhtılaşmayla ilgili sorun diye biliyorum baya bi süre bebe aspirini kullandı ve 9 ay boyunca da kan sulandırıcı iğne kullandı. geçen hafta doğum yaptı. inşallah bi sorun yaşamadan alırsın bebişini kucağına sağ salim inşallaha.s.

benim anlamadıgımda bebe aspirini ve fayda edicek bide böyle olaylarda seni üzmek istemem canım ama dogumu sonlandırabiliyolar bebek kilo almıyor beslenemiyor ayına göre daha zayıf oluyor ama bencede sen başka bir doktora daha görün tek doktorla sınırlı kalma önemli bir olay cünkü.

aaaa..... inanın dehşetle okudum yazılanları, arkadaşlar biz türkler doktordan daha doktor, mühendisten daha mühendis olabiliyoruz maaşallah , konuya vakıf olabiliriz belki ama , gebelik gibi insan psikolojisinin hassas olduğu bir dönemde nasıl bir yorumdur bu anlamış değilim....arkadaşım hemen beslenme yetersizliği, doğumu ( sanırım gebeliği demek istedi ) sonlandırmak gibi hamile bi kadının aklına ;yaşanabilecek bütün olumsuzlukları getirdin...lüften arkadaşlar,yorumlarımızla insanları bunalıma sokmamaya çalışalım...hepimize sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum

eşimin kuzeninde aynı durum var ama onun kanaması olmuştu gitti şimdi iyi ama yatıyo hep yatıcaksın 9 ay yatabilirssin demiş bebişli iyi olsunda insan 10 ayda yatar doktoruna güven bence biz ne desek boşş moralini bozma rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin cümlemizin

Back
X