Çok Önemli Lütfen Bakar mısınız??

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Iyi akşamlar arkadaşlar.. Ağustos un 10 unda kürtaj oldum.. Bu son iki haftadır karnıma çok kramp giriyor.. Ve damar gibi çok atıyor.. Hamilelik döneminde çok atardı ama bu kadar değildi.. Özellikle sol tarafımda çok var bugün diğer günlere göre çok fazla damar gibi atıyor.. Çok rahatsız oldum bugün... perşembe günü hastaneye gitmiştim doktora söyledim belki Birşey vardır ondandır dedi ama beta istememişti benden evde test de yaptım negatifti.. Neden dolayı böyle karnım atıyor sanki Birşey var içinde geziyor ve atıyor.. Hiç böyle bir durumla karşı karşıya gelen var mı.. 21 ekimde ultrasyona gireceğim ama o zamana kadar daha 1 ay var korkuyorum kötü Birşey var mıdır acaba..

Aort genişlemesi olabilir. İnternetten bakın bir nabız veren bişeyse eğer kardiyolojiye gidin

Aort genişlemesi olabilir. İnternetten bakın bir nabız veren bişeyse eğer kardiyolojiye gidin

Dediğiniz gibi şeyler çıkıyor acaba dedim kürtajla bir alakası olabilir mi?.. yorumunuz ve cevabınınız için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…