Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1599001 iyi gunler arkadaslar ben daha once bos gebelik yaşadım suan yeni hamileyim ve doktor bana bu ilaçları verdi ama tereddüt ediyorum kullanip kullanmama konusunda bu hapları gebelikte kullanan varmi acaba lutfen yardim edin
Corasprin kan sulandırıcı, kan pıhtılaşması riskinde kullanılıyor. Ya test yaptırdın ve kan pıhtılaşma sıkıntın var doktor o yüzden verdi ya da şimdi bazı doktorlar test olmadan her hamişe veriyor corasprin.
Progestan düşük riskinde kullanılıyor, Rahim duvarındaki çatlak, kanama riski ve incelmeye karşı. Bir nevi rahimi güçlendiriyor. Düşük riskin varsa o yüzden vermiştir.
Folbiol zaten her gebe kullanmak durumunda.
Yani bunlar senin için sakıncalı olmayan, olası riskleri önleyen ilaçlar.
Ama bence corasprini yarım al. Eğer kan pıhtılaşması yoksa bu defa kanın çok sulanabilir ki bu da ayrı bir risk.
Yok benim kan pıhtılaşmasi yok kanim gayette sulu :)
Canım bunu anlaman için test yaptırman gerek. Hani test yaptırdında mı sıkıntım yok diyorsun yoksa kendi görüşün mü? Çünkü test sonucu bunu diyorsan ve herhangi bir sorun yokken corasprin kullanırsan kanın çok sulanır ki buda çok iyi birşey değil.
arkadaşım sen doktorun dediği gibi ilaçlarını kullan. daha önce bi sıkıntı yaşamışsın İnşallah bu kez sağlıklı bi gebelik geçirirsin.Eki Görüntüle 1599001 iyi gunler arkadaslar ben daha once bos gebelik yaşadım suan yeni hamileyim ve doktor bana bu ilaçları verdi ama tereddüt ediyorum kullanip kullanmama konusunda bu hapları gebelikte kullanan varmi acaba lutfen yardim edin