Çok önemli lütfen yardımcı olurmusunuz

muZkakaO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
33
5
32
20150805_165600.jpg
iyi gunler arkadaslar ben daha once bos gebelik yaşadım suan yeni hamileyim ve doktor bana bu ilaçları verdi ama tereddüt ediyorum kullanip kullanmama konusunda bu hapları gebelikte kullanan varmi acaba lutfen yardim edin

Folbiolu hamile kalmadan kullanmaya basladim uc aylik hamileligime kadar da ictim sonra kesti doktor. progestanda dusuk icin kana gecirmistim ozaman vermisti bebegin tutunmasi icin . digerini kullanmadim

Coraspini hala kullanıyorum. Folibol genelde riskli gebeliklere veriliyor ben başka türünü kullandım.
Progestan da keza sıkıntılı gebeliklere ya da önlem açamçlı başlarda veriliyor.
Doktor ya değerlerde bir risk gördü ya da önlem olsun diye başlattı, bence eleme yapmayın, riske atmayın.

Progestan dusuk ihtimalinden bende kullandım folbiol kullanmalisin kan hapı coraspinde kan sulandırıcı canim doktor tahlilleri neticesinde vermiştir haplarını kullan

Tamam cok tesekkur ederim bos gebelik yasamistim daha onceden dediginiz gibi onlem amaçlı vermistir o zanan kullaniyim cok saolun kafam cok karismisti bebege zararli olur felan diye

Eki Görüntüle 1599001 iyi gunler arkadaslar ben daha once bos gebelik yaşadım suan yeni hamileyim ve doktor bana bu ilaçları verdi ama tereddüt ediyorum kullanip kullanmama konusunda bu hapları gebelikte kullanan varmi acaba lutfen yardim edin

Corasprin kan sulandırıcı, kan pıhtılaşması riskinde kullanılıyor. Ya test yaptırdın ve kan pıhtılaşma sıkıntın var doktor o yüzden verdi ya da şimdi bazı doktorlar test olmadan her hamişe veriyor corasprin.

Progestan düşük riskinde kullanılıyor, Rahim duvarındaki çatlak, kanama riski ve incelmeye karşı. Bir nevi rahimi güçlendiriyor. Düşük riskin varsa o yüzden vermiştir.

Folbiol zaten her gebe kullanmak durumunda.

Yani bunlar senin için sakıncalı olmayan, olası riskleri önleyen ilaçlar.

Ama bence corasprini yarım al. Eğer kan pıhtılaşması yoksa bu defa kanın çok sulanabilir ki bu da ayrı bir risk.

Hepinize cok tesekkurederim icimi o kadar rahatlattiniz ki cok tereddüt etmistim ya o kadar rahatladim ki

Corasprin kan sulandırıcı, kan pıhtılaşması riskinde kullanılıyor. Ya test yaptırdın ve kan pıhtılaşma sıkıntın var doktor o yüzden verdi ya da şimdi bazı doktorlar test olmadan her hamişe veriyor corasprin.

Progestan düşük riskinde kullanılıyor, Rahim duvarındaki çatlak, kanama riski ve incelmeye karşı. Bir nevi rahimi güçlendiriyor. Düşük riskin varsa o yüzden vermiştir.

Folbiol zaten her gebe kullanmak durumunda.

Yani bunlar senin için sakıncalı olmayan, olası riskleri önleyen ilaçlar.

Ama bence corasprini yarım al. Eğer kan pıhtılaşması yoksa bu defa kanın çok sulanabilir ki bu da ayrı bir risk.

Yok benim kan pıhtılaşmasi yok kanim gayette sulu :)

Yok benim kan pıhtılaşmasi yok kanim gayette sulu :)

Canım bunu anlaman için test yaptırman gerek. Hani test yaptırdında mı sıkıntım yok diyorsun yoksa kendi görüşün mü? Çünkü test sonucu bunu diyorsan ve herhangi bir sorun yokken corasprin kullanırsan kanın çok sulanır ki buda çok iyi birşey değil.

Canım bunu anlaman için test yaptırman gerek. Hani test yaptırdında mı sıkıntım yok diyorsun yoksa kendi görüşün mü? Çünkü test sonucu bunu diyorsan ve herhangi bir sorun yokken corasprin kullanırsan kanın çok sulanır ki buda çok iyi birşey değil.

Yok yeni yaptirmadim ama daha once yaptirmistim ondan dolayi dedim

Eki Görüntüle 1599001 iyi gunler arkadaslar ben daha once bos gebelik yaşadım suan yeni hamileyim ve doktor bana bu ilaçları verdi ama tereddüt ediyorum kullanip kullanmama konusunda bu hapları gebelikte kullanan varmi acaba lutfen yardim edin
arkadaşım sen doktorun dediği gibi ilaçlarını kullan. daha önce bi sıkıntı yaşamışsın İnşallah bu kez sağlıklı bi gebelik geçirirsin.

X