COK ONEMLI YARDIMCI OLUN

Musedatafa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
84
3
28
Deneyimli anneler lutfn bna yardimci olun bn 33 haftalik gebeyim ve vajinal bolgemde cokca akinti var bembeyaz bu akinti kasiklarimida agritiyor sizce normalmi :KK43: korkuyorm

Ben 8 ay önce dogum yaptim hamileyken akinti cok oluyor ve sonlara dogru kasik agrim da coktu ama yine de icin rahat etmeyecekse doktoruna bi danis istersen.
Sakin stres yapma bebegin hisseder normalde korkulacak bir durum degil yani, tabi riskli ya da sorunlu bir hamilelik degilse.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini canim

Hamilelikte bende de öyle beyaz akıntı oluyordu doktora her sorduğumda normal diyordu . Koyu renkli değilse sorun yok Telaş etmeyin fakat doktorunuza yinede tanışın

Bende de akinti oluyor doktorum kasinti kokulu olmadigi surece normal dedi. İlk hamileligimde de olmustu. Sorun yapma icin rahat etsin istiyorsan sende doktoruna danis.

Hep olmasını beklediğimiz bir alıntıydı ancak bunun aksine vajinan çok kuruydu

Ben 8 ay önce dogum yaptim hamileyken akinti cok oluyor ve sonlara dogru kasik agrim da coktu ama yine de icin rahat etmeyecekse doktoruna bi danis istersen.
Sakin stres yapma bebegin hisseder normalde korkulacak bir durum degil yani, tabi riskli ya da sorunlu bir hamilelik degilse.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini canim
A
Hamilelikte bende de öyle beyaz akıntı oluyordu doktora her sorduğumda normal diyordu . Koyu renkli değilse sorun yok Telaş etmeyin fakat doktorunuza yinede tanışın
Insalh tskr ederm

Canım burdakilerin konuşmalarıyla nekadar ikna olabilirsinki en iyisi içinin rahatlaması için doktora gitmen

En azindan normal oldugunu bilmek rahatlatiyor cok tesekr ederm 20 yasindayim ve ilk gebeligim insan ister istemez telas yapiyor

X