- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Ne kdr süre sonra döndü peki??
Çok sevmiştimKanlı bıçaklı kavga etmedim ama tartıştığım oldu .
O da bu bu kadar önemli bu kadar acil olmamıştı be caney .
Benden gidenler döndü hep , nedense takıntı yaptılar hatta sonra beni ama ben istemedim.
dönmek isterse ne olacak önemli olan bu egonu mu tatmin edicen ee sonra...Benim talebim çok çektirdi hakaret küfür laflarını yesin kedi gibi dönsün istiyorum
Bu şiddet değil de hakaret küfür şahsıma ve seks için beni kullanmak istemesi zorUma giden sadece benimle yatarmış ve Bn bakireyim yüzeysel yaşadık ne yaşadıysakYaklaşık bir sene sonra. Ama o taşınmıştı buradan biz ayrıldıktan birkaç ay sonra ve taşınacağını biliyordu ve buradaki o birkaç ay içinde hiçbir şekilde ne konuştuk ne karşılaştık. Taşınıp yeni şehirde yalnız kalınca canı sıkılınca yazdı bana açıkçası. Lütfen umutlanmayın ya şiddet gösteren insandan hayır gelmez, gelmiyor.
Amacım Bnm çektiğim acıları ceksin nefes alırken bile acı duysun
adı bahtiyar suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadarKimseyle kanlı bıçaklı olmadım valla.
Olursam da dönmesinler bi zahmet.
Zaten yalvar yakar dönsün ben affetmim o halini görmek istiyorumDöndü barıştım her şey daha beter oldu ve büyük yaralarla bitti. Sakınnnnn
Bu şiddet değil de hakaret küfür şahsıma ve seks için beni kullanmak istemesi zorUma giden sadece benimle yatarmış ve Bn bakireyim yüzeysel yaşadık ne yaşadıysak
boşver unut ve hayatına devam etZaten yalvar yakar dönsün ben affetmim o halini görmek istiyorum
Ya bu bana sürekli seni istiyorum çıldırtıyosun beni snn gibi kimse olamaz seks açısından beni istiyor ardından Bn kimseyle evlenmiçem diyor ve Bn cok sinir oldum kavga ettim küfürler etti çok ağır bnde uzun bir msj attım defettim hayatımdan bana borcu vardı Onuda sildim muhatap olmamak için cünkü gerçekten saf bir kızım art niyetli değilim onun gibiHakaret de sözlü bir şiddettir. Yazma tarzınızdan tam olarak anlayamadım size açık açık ben sizinle sadece yatarım işin duygusal boyutu olmaz mı dedi siz mi bu anlamı çıkardınız? Eğer söylediyse ve siz bunu istemiyorsanız bunu kendinize hakaret olarak görmeyin çekin gidin hayatından. Boş yere kendinize yük etmeyin arkasından bakmayın bile.
Öyle yapıorum ama işte arayışta olduğunu görünce canim yanıyorboşver unut ve hayatına devam et
Bırak isteme. Sen mutlu ol başkasıyla o uzaktan illaki görecek ve kahrolacak. Hiç isteme bile sal onu gitsin adını bile anıp yük etme kendineZaten yalvar yakar dönsün ben affetmim o halini görmek istiyorum
Ya bu bana sürekli seni istiyorum çıldırtıyosun beni snn gibi kimse olamaz seks açısından beni istiyor ardından Bn kimseyle evlenmiçem diyor ve Bn cok sinir oldum kavga ettim küfürler etti çok ağır bnde uzun bir msj attım defettim hayatımdan bana borcu vardı Onuda sildim muhatap olmamak için cünkü gerçekten saf bir kızım art niyetli değilim onun gibi
Yakın yerlerde oturmuyoruz intnrettende beni takip etceğini sanmıyorumBırak isteme. Sen mutlu ol başkasıyla o uzaktan illaki görecek ve kahrolacak. Hiç isteme bile sal onu gitsin adını bile anıp yük etme kendine
Bana küfür ederkende ben snnle birlikte olmam ztn kokuyorsun sn cirkinsin neler neler Bnm peşimde pervane olan kendisiydi o laflara sinir oldum gayet temiz güzel bir kızım fakat borcunu ödücekmiş ama o msjınada cvp vermedim biz zamanında birbirmzi sevmştk 2 yıl çıktık ayrıldık ondan sonra oldu bunlarAslında art niyetli değilmiş o kişi de. Beklentileri farklıymış ve bunu açıkça söylemiş. Size de bu saatten sonra kararınızı vermek ve ilişkiye devam edip etmemek düşer. Belli ki siz istemiyorsunuz o zaman sürdürmeyeceksiniz.
Sakın "ben hafif bir kızım da ondan mı böyle düşündü?" demeyin kendi kendinize çünkü hafif kadın diye bir şey yok cinsel ilişki kötü bir şey değildir, ona hakaret de etmeyin arkanızdan dalga geçer ne biçim biriymiş diye, ağırlığınızı koruyun. Sizi arzulaması sizin çekici bir kadın olduğunuzu gösterir yalnızca buna üzülmeyin sevinin.
İstemiyorum deyin çekin gidin yapacak bir şey yok. İstemeyen insanı ciddi ilişkiye ikna etmeye çalışmak bir miktar ezikliktir. O istemiyorsa siz isteyenini bulursunuz.
Bana küfür ederkende ben snnle birlikte olmam ztn kokuyorsun sn cirkinsin neler neler Bnm peşimde pervane olan kendisiydi o laflara sinir oldum gayet temiz güzel bir kızım fakat borcunu ödücekmiş ama o msjınada cvp vermedim biz zamanında birbirmzi sevmştk 2 yıl çıktık ayrıldık ondan sonra oldu bunlar
Beni istediğini arzuladığını biliyorum sırf ona gıcıklık olsun diye baskı yaptım para için sınırden söledi ama çok kırıldım Tşkkürler yolun açık olsun ama Bn paranı her ay ödücem yazmışBu lafları yedirmek çok zor. Her şey tamam olsa yeniden başlasanız bile maalesef insanın gururu baskın geliyor ne kadar sevse de o sözler unutulmuyor. Onu silin ve hayatınızdan çıkarın bence bu ilişkinin elle tutulur bir yanı kalmamış çoktan yüz göz olmuşsunuz.
Başkasıyla mutlu olun ona en büyük ceza o olur. Uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakar ancak.
Beni istediğini arzuladığını biliyorum sırf ona gıcıklık olsun diye baskı yaptım para için sınırden söledi ama çok kırıldım Tşkkürler yolun açık olsun ama Bn paranı her ay ödücem yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?