- 27 Ekim 2017
- 27
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sedainan7789
-
Biri kimyasal biri 7haftalık iki kaybım oldu. Pıhtılaşma tahlilleri ve genetik tahliller yapıldı. Genetik temiz çıktı. Ama pıhtılaşma sorunum varmış ve bu gebeliğimin başından beri clexane iğne oluyorum. Tahlil yapılmadan üçüncü hamileliği kesinlikle düşünmedim iyi ki öyle yapmışım. Bence tekrar hamilelik düşünmeden önce bütün tahlillerini yaptır. Bu değerlere bakılmadan her şeyin yolunda olduğunu nasıl söyleyebilirler aklım almadı. İşini şansa bırakma. Kaç doktora gittim kaç farklı bölüme göründüm. Muhakkak pıhtı ve genetik tahlillerini yaptır. Allah aynı acıyı yaşatmasın ve mutlu günlerin olsun.Hicbisey yaptirmadim hersey yolunda demislerdi cok guzel gidiyordu ama bi anda oldu aslinda uzucu bi olay atlattik oda sebep olabilir yada rahim agzi yetmezligi var denildi yeniden istiyorum neyapmaliyim
Kız bebek nasipse. Ben erken kayıp yaşadığım halde çok sarsılmıştım. Senin acını tahmin edemiyorum bile Allah sabır versin. Ama lütfen bu tahlillerini yaptırmadan gebelik düşünme. Hem rahmin biraz toparlanır bu arada. Hematoloji bölümü bu dediğim tahlilleri yapıyor.Lilyum bebegin icin cok sewindim yerinde olmak isterdim cinsiyeti ne
Senin için dua edeceğim Rabbim mucizesini versin tez vakitteLilyum bebegin icin cok sewindim yerinde olmak isterdim cinsiyeti ne
canım bende bi kayıp yaşadım 23 haftalık çok üzüldüm ve sarsıldım. sonra kendime doktor buldum. rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu. ben 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 16. haftamda serklaj yapıldı. şimdi ıstırahatle geçiriyorum hamileliğimiRahimagzi yetmezligi dediler ama hic bunlardan bahsetmediler bir diger hamilelikte dikis atilacagi soylendi bu bi ihmalmi anlamiyorum bu aci bukadar cile kendimizi guwenerek teslim ettigimiz doktor ihmali olmasi okadar uzduki beni ki benim zaten gecmisin vardi ellerinde dikisi bile gerek gormemislerdi nasil ihmal bu offfff offff gercekten
Bu un için bir hocaya gozukseniz keşke nerde otryosunzHicbisey yaptirmadim hersey yolunda demislerdi cok guzel gidiyordu ama bi anda oldu aslinda uzucu bi olay atlattik oda sebep olabilir yada rahim agzi yetmezligi var denildi yeniden istiyorum neyapmaliyim
Bende izmirdeym canmCok dusunmustuk subiyan vardir belki diye izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?