evet saklamak zorundayım. yanı kan alıyolar sadece. lipit yag falan kolestrol ve seker ıcın tahlıl yapılıcak kontrol amaclı. hamıle oldgum orda cıkarmı dıye korkuyorum. doktora sorduk bı tane. cıkmaz dedı hamılemı degıl mı dıye bakılması gerekıyormus. tanıdık varsa sorun kızlar. cok önemlı benım için
17 yasındayım. aılemın ogrenmemesı gerek. kolestrol ve seker de hormon testı olmaz ama dımı ? glikoz glikoz açıklığı vucuttakı lıpıt yağ falan cıkıyoduu kagıtta. bunları hatırlıyorum
evet babası var. gerekırse aılenın karsısınada cıkarım ısterım dıyo benı cok sevıyo.yuzuk aldı kendı aramızda sozlendk. kararı bana bıraktı . ne karar verırsen kabulum dedı. aılem ogrenmıcek. kaydada yazmıcaklar. aldırmayı dusunuyorum. yanlıs belkı ama. bı yandanda dogurmak ıstyorum. ama lıseyı bıtırıcem bı sene kaldıı. unıverste okıcaktım ben avukat olucktım. ne yapıcagımı bılemıyorum.
cocuk olduktan sonra okuyamazsın dıyolar ama. aılemı soyledıkten sonra babanem ölur annem hastanelere düşer. peki bu gunahları nasıl kaldırıcam. ınsanlar ne dıcek. benım basıma ılk defa gelıyo napıcagımı bılemıyorum
aldırmıcaz. şimdi konustum sözlümle. o zaten ıstıyo ama cok zorlanıcaz dıyo. aslında dedıgın dogru babası oldugu ıcın bı nevı yanı kötu duruma düşmicem. peki teşekkür ederim. bu konu hakkında benı aydınlatıcak bişeyler varsa dinlerim. tekrar teşekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?