çok önemlıııı

Diva90

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
18
0
6
İstanbul
hamıle oldugumu ogrendım. ve benım kolestrol ve şeker tahlıllerım oluyo. bu tahlıllerde belırlı seylere bakılıyo bı once kan tahlılı oldu sadece ancak bırde ıdrar tahlılıde oldu. bu tahlıller kolestrol ve sekerle ılgılı. ancak değerler degisipp , hamıle oldugum ortaya cıkarmı ? yardımlarınızı beklıyorumm.

hamile olduğunu falan mı saklıyorsun anlamadım?
ben tahlillerimi yaptırdım onda gebeliğe bakılmıyor diye biliyorum onla ilgili herhangi bir değer yok

evet saklamak zorundayım. yanı kan alıyolar sadece. lipit yag falan kolestrol ve seker ıcın tahlıl yapılıcak kontrol amaclı. hamıle oldgum orda cıkarmı dıye korkuyorum. doktora sorduk bı tane. cıkmaz dedı hamılemı degıl mı dıye bakılması gerekıyormus. tanıdık varsa sorun kızlar. cok önemlı benım için

biyokimya testlerınde cıkmaz cnm.ama hormon tstlerın de cıkar....

bu arada özel değilse neden saklıyorsun hamileliğini .....3 aya belli eder karnın

17 yasındayım. aılemın ogrenmemesı gerek. kolestrol ve seker de hormon testı olmaz ama dımı ? glikoz glikoz açıklığı vucuttakı lıpıt yağ falan cıkıyoduu kagıtta. bunları hatırlıyorum

canım daha 17 yasındasın ve hamılesın bı yanlıs yapmısın ve yapmaya devam edıyorsun aılen bugun ogrenmeyecek pekı sonra ne yapmayı dusunuyorsun bebegının babasının haberı varmı bu durumdan senın ıcın onemlı olan sey sadece kolesterol testınde gebelıgının cıkıp cıkmayacagı ıse merak etme cıkmaz ama bence bunun dısında onemlı olması gereken seyler var umarım hersey guzel olur senın ıcın.....

biyokimyada çıkmaz hamilelik için hormon testine bakılmalı

evet babası var. gerekırse aılenın karsısınada cıkarım ısterım dıyo benı cok sevıyo.yuzuk aldı kendı aramızda sozlendk. kararı bana bıraktı . ne karar verırsen kabulum dedı. aılem ogrenmıcek. kaydada yazmıcaklar. aldırmayı dusunuyorum. yanlıs belkı ama. bı yandanda dogurmak ıstyorum. ama lıseyı bıtırıcem bı sene kaldıı. unıverste okıcaktım ben avukat olucktım. ne yapıcagımı bılemıyorum.

ah be kızım daha 17 yasındasın, yasından buyuk seyler yasıyorsun yazık degılmı??? hayallerın varmıs kendını umutsuzluga atmısın daha lısedesın avukat olucaktım dıyosun ıns olursun umarım kararın hayatında olumsuzluklara yol acmaz Allah yolunu acık etsın...

yazık değilmi o bebege senin kolunu bacagını kırsalar nasıl olursun.o senın bı parcan nasıl aldırmayı düşünebilirsin.bi hata yapmıssın ikici bi hata daha yapıp katil mi olcaksın.bide avukat olucam diyosun.sen daha gunahsız yavruyu haksız yere öldürmeyı planlıyosun .babas ısterım seni senın kararında demıs.lisesi filan yok bunun yapmadan düşüncektin bundan sonrası hamile oldugunu söyliceksin ailene sonra o kişiyle evlenceksın.evlendıkten sonra cocuk dogucak 1 sene ara verıceksın 20 yasında fılanda unıversıte okumaya baslarsın artık.en mantıklısı bu.günah üstüne günah yapmaya devam edersen kötü günler seni bekliyo olucak .

cocuk olduktan sonra okuyamazsın dıyolar ama. aılemı soyledıkten sonra babanem ölur annem hastanelere düşer. peki bu gunahları nasıl kaldırıcam. ınsanlar ne dıcek. benım basıma ılk defa gelıyo napıcagımı bılemıyorum

kimseye bişeycık olmaz.3-5 ay belkı stres olurlar asıl olan sana olucak.o cocugu aldırırsan belkı ömür boyu bı daha cocugun olmuycak.nıye okuyamıycakmıssın cocuk olunca evlenırsen o cocukla aılen yumusar sonucta babası var kımsede bısey dıyemez ama aldırdıgın bı sekılde duyulursa adın neye cıkcak bılıyomusun daha kötü olur.toplum bunu hoş karsılamaz.toplumu gec vıcdanın rahat edemez tabı varsa.

aldırmıcaz. şimdi konustum sözlümle. o zaten ıstıyo ama cok zorlanıcaz dıyo. aslında dedıgın dogru babası oldugu ıcın bı nevı yanı kötu duruma düşmicem. peki teşekkür ederim. bu konu hakkında benı aydınlatıcak bişeyler varsa dinlerim. tekrar teşekkrler

sevındımde merak ettım babası kac yasında ınsallah yasıt degılsınızdır.

19, yasından cok olgun ama .yanı zorunda oldugum ıcın evlenmem zaten sozlendık aramzda. cok sey yasadık. benım yaslanıcagım adam o , hayatımı adıyacagım adam yanı. ben kac kılo alıcam suan 65 kıloyum. yanı yuzum daha cok şişicekmi. bacaklarım falan.

çıkmaz da aldırmak okadar da kolay değil ailenle paylaş bence bi an önce daha çok küçüksün

canım bi hata yapmışsın ikinci bi hata daha yapma madem sevgilinde istiyo bi an önce ailenle konuşun ilk başta biraz sıkıntı çekiceksin tabii ama nasip olurda evlenirseniz bişeycikler kalmaz unutulur gider ailen çocuğu sevmekten bunları hatırlamaz bile belki... benim teyzemin kızı evden kaçtı hamile değildi babası yüzünden gitti ama sevgilisine kaçtı evlendi çocuğu oldu şimdi babası hariç gayet iyiler... ailenle konuşmayı ertelemeyin bebek çok büyümeden evlenin karnın çıkmadan, doğurduğunda da etrafa erken doğdu falan dersiniz olur biter... inşallah sizin için hayırlısı olur canım mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…