çok özel ve çok utaniyorum ama yardima ihtiyacım var artik

sabling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
119
30
48
Ilgili topiğe konu açamadiğim için konuyu buraya açiyorum kizlar. Affiniza siğinarak.
Ben 1 yillik evliyim. Bu süre zarfinda eşimle birçok sorunumuz oldu. Maddiyat cinsel sağlik vs. Uzun bir flört dönemi sonunda evlendik yillardir sevdiğim adama kavuşmuştum artik. Ama daha ilk gunden bizim sorunlar patlak verdi enim ilk iliski korkum dahasi eşimin erken b. Sorunu. Tabiiki ilişki yaşayamadik. Aylarca doktora gitmek için eşime yalvardim öyle bir ana geldik ki artik aramiza sogukluk girdi. Zaten bir zaman yatmadan eve gelir olduk annesigile çok sik gidiyorduk oturmaya, birbirimize zaman ayirmiyorduk haftada bir disari cikarsak buydu. Bir sekilde ikna oldu(5 6 ay sonra ) ve dr a gittik. Maddi sikintilarin olmasina ragmen ozel dr du ve eşime sadece moral anlaminda yardimi oldu erken bo. Sorununu- hala- yenemedi 3 ay boyunca gittik. Ben korkumu yendim sandim aslinda yenmemişim ama korktugum icin mi bilmiyorum daha ön sevişmeden bile zevk alamaz oldum. Dr a defalarca anlattim bu imkansiz deyip durdu. Eşimi seviyorum ama bu anlamda ona karşi bir istek duymuyorum. Ha bu arada evliliğimizin ilk zamanlari kendi sorunundan dolayi bana uzak davraniyordu şimdi de bende başladi bu sorun.
lütfen bana bir fikir verin yardim edin. Yanliş ve çok açik ve uzun yazdiysam herkesten ozur dilerim affedin çok zor durumdayim.

Yirmili yaşlarının ortalarından sonra evlilikle birlikte cinsellikle tanışan çiftlerde malesef çok sık görülüyor bu durum. Ergenlikten itibaren kendini tanımamış, cinselliğini keşfetmemiş, kendine dokunması dahi ayıp olarak öğretilmiş bir insanın pat diye seksten zevk alması, sorunsuz bir şekilde cinsel hayata adım atması beklenilemez bence.

Sizin de probleminiz burda başlıyor anladığım kadarıyla. Daha kendiniz tanımadan karşınızdaki insanla mutlu olmayı ya da onu mutlu etmeyi amaçlıyorsunuz. Bu çok mümkün değil. İşe kendi cinselliğinizi keşfetmekle başlayın. Nelerden zevk aldığınızı tespit edin. Bunu yapılması gereken bir şey olarak değil, eğlence, keyif, ihtiyaç hatta ayin gibi görün. O zaman değişiklikleri fark edeceksiniz. Bu sadece sizin için değil, eşiniz için de geçerli.

Yirmili yaşlarının ortalarından sonra evlilikle birlikte cinsellikle tanışan çiftlerde malesef çok sık görülüyor bu durum. Ergenlikten itibaren kendini tanımamış, cinselliğini keşfetmemiş, kendine dokunması dahi ayıp olarak öğretilmiş bir insanın pat diye seksten zevk alması, sorunsuz bir şekilde cinsel hayata adım atması beklenilemez bence.

Sizin de probleminiz burda başlıyor anladığım kadarıyla. Daha kendiniz tanımadan karşınızdaki insanla mutlu olmayı ya da onu mutlu etmeyi amaçlıyorsunuz. Bu çok mümkün değil. İşe kendi cinselliğinizi keşfetmekle başlayın. Nelerden zevk aldığınızı tespit edin. Bunu yapılması gereken bir şey olarak değil, eğlence, keyif, ihtiyaç hatta ayin gibi görün. O zaman değişiklikleri fark edeceksiniz. Bu sadece sizin için değil, eşiniz için de geçerli.

Teşekkürler yorumunuz için. Kendini tanima süreci evet çok haklisiniZ. Evlenene kadar ya da evlwndikten birkac ay sonrasina kadar nelerden hoşlandiğimi biliyordum. Şuan herşey silindi sanki o kadar duyarsizlaştim ki farkinda olduğum zevkler de yok oldu. Çikar yolum kalmadi bir robottan farksizim suan

ikinizin de sorunu psikolojik sanırım beraber terapiste falan gidebilirsiniz. eşinin erken sorunu için geciktiricili ürünler vardır ne kadar işe yarar bilmiyorum ama denemenizde fayda var. bir de eşin evlenmeden önce cinsel deneyimi olmadıysa ondan dolayı da olabilir. bu korkuları yenmek senin elinde gerçekten ilk 1 ay bizde böyleydik kendi kendime yendim ben.

bence doktorunu değiştir, hissizim derken illaki bi his vardır, olumlu bi his olmadığına göre, tiksinme tarzı mı hislerin var, tamamen hissizsen bana da sorun daha ciddi gibi geldi

ikinizin de sorunu psikolojik sanırım beraber terapiste falan gidebilirsiniz. eşinin erken sorunu için geciktiricili ürünler vardır ne kadar işe yarar bilmiyorum ama denemenizde fayda var. bir de eşin evlenmeden önce cinsel deneyimi olmadıysa ondan dolayı da olabilir. bu korkuları yenmek senin elinde gerçekten ilk 1 ay bizde böyleydik kendi kendime yendim ben.

Gittik o ayri ben ayri gittim. Daha sonra 3 ay beraber gittik. Durumum bu şuanda. Eminim piskolojik ama gitfiğimiz doktorlar yardim edemedi zevk alamiyorum dediğimde bana güldü imkansiz dedi. Bir çocuk gibi eşimin yaninda yalanladi beni. Geciktirici de kullandi yan etki yapti ben de ustune gitnedim. Evet tamamen piskolojik olabilir ama kimden yardim alabilirim artik şaşirdim

bence doktorunu değiştir, hissizim derken illaki bi his vardır, olumlu bi his olmadığına göre, tiksinme tarzı mı hislerin var, tamamen hissizsen bana da sorun daha ciddi gibi geldi

Hayir tiksinme yok olumlu da degil bunu dr a da anlatamadim işte his yok yok :-(

Buna tk
Erken b. Nedir ya, bosalma diyeni dovmuyoruz. Sonucta hastaligin adi bu. Sen daha bunlari acikca konusmaya cekiniyorsun. Zevk almaman normal.

Klasik olacak ama zevk almak icin kafandaki tabulari yikmalisin.

Konuşmaya çekiniyor olsam doktor doktor gezmezdim, danişmadiğim yakinim kalmadi , okumadiğim başlik artik bilmeyen kalmadi çekinme mi kaldi yolda görsem tanimadiğim insanlardan mi çekincem? Çekince utanma yok bikkinlik bezginlik var. Ilgili tipk olmadigi için daha açik yazamazdim diye düşündüm. Benim sıkıntim bana yetiyor arkadaşim saol yorumun ayirdiğin zaman için

evli değilim bir ilişkim de olmadı ama böyle konuları görünce üzülüyorum.Neden doktora gitmek için bu kadar geç kalınıyor? Bahsettiginiz bir hastalık ve tedavisi de var.Doktorları var.Utanma ve çekinmeyi bir kenara bırakmalısınız.Anlatamazsanız ya da eksik anlatırsanız doktorunuz da uygun bir tedavi yöntemini bulamaz.
Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz bu sorunu.Evlilik için en önemli konu bu.

flort donemlerindeki gibi esinizle el ele tutusup bakisiyor musunuz hic?
ve o anlarda ne hissediyorsunuz?

bu arada sevisirken gorev yerine getirmek gibi dusunuyor olabilir misiniz?

sorununuz hissizlesme diyorsunuz...
o gulen dojtora guveninizi de kaybetmissiniz anladigim kadariyla.
kesinlikle baska bir doktora gitmeyi de ilk secenekleriniz arasina alin bence.

evli değilim bir ilişkim de olmadı ama böyle konuları görünce üzülüyorum.Neden doktora gitmek için bu kadar geç kalınıyor? Bahsettiginiz bir hastalık ve tedavisi de var.Doktorları var.Utanma ve çekinmeyi bir kenara bırakmalısınız.Anlatamazsanız ya da eksik anlatırsanız doktorunuz da uygun bir tedavi yöntemini bulamaz.
Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz bu sorunu.Evlilik için en önemli konu bu.

Eşim durumunu kabullenemedi cok ugrastim aylar sonra araya birileri girince kabul etti. Belkide bunlar da yipratgi beni. Cekinme kalmiyor drla konusurken. Ama bizimki internette ne okuduysam aynini uygulatti farkli bir durum yok yani zaman kaybi oldu bana. Erkekti beni hiç anlamadi ya

Muhtemelen o his kaybı eşinizle başlarda yeterince ilişki yaşayamamanızdan kaynaklanıyor ve beyninizde eşinizin erken boşalması yer etmiş. siz bütün bu olumsuzluklardan etkilenerek kendinizi cinselliğe karşı soğutmuş olabilirsiniz ve bu da vajinusmus olmanıza sebep olmuş. İkinizin de sorunu tamamen psikolojik. Erken boşalma bir tür rahatsızlık olabilir evet ama bunu bir doktorla yenebilirsiniz veya güvenilir ilaçlarla vs. Sizin vajinusmus ise tamamen beyinde bitiyor. Ben evli değilim ama cinsellik yaşadım. Başlarda isteyip istemediğimden emin olmadığım için ve birkaç korkum daha olduğu için kendimi çok kasıyordum. 1 ay denedik ama kendimi çok kastığım için belli bir yerden sonra olmuyordu. 1 ay boyunca kegel egzersizi yaptım ve psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalıştım. Yakın zamanda bi baktım ki her şey olmuş. Bilmem anlatabildim mi. Bu sorun tamamen siz de bitiyor, birbirinize destek olun sabırlı ve güzel konuşmalar yapın. Umarım yenersiniz ve çok mutlu olursunuz.

Gittik o ayri ben ayri gittim. Daha sonra 3 ay beraber gittik. Durumum bu şuanda. Eminim piskolojik ama gitfiğimiz doktorlar yardim edemedi zevk alamiyorum dediğimde bana güldü imkansiz dedi. Bir çocuk gibi eşimin yaninda yalanladi beni. Geciktirici de kullandi yan etki yapti ben de ustune gitnedim. Evet tamamen piskolojik olabilir ama kimden yardim alabilirim artik şaşirdim
en iyi çözüm kendi kafanızda yenmeniz diye düşünüyorum zamanla inşallah düzelirsiniz.

flort donemlerindeki gibi esinizle el ele tutusup bakisiyor musunuz hic?
ve o anlarda ne hissediyorsunuz?

bu arada sevisirken gorev yerine getirmek gibi dusunuyor olabilir misiniz?

sorununuz hissizlesme diyorsunuz...
o gulen dojtora guveninizi de kaybetmissiniz anladigim kadariyla.
kesinlikle baska bir doktora gitmeyi de ilk secenekleriniz arasina alin bence.

Yapmamiz gerek artik diye düşünüyorum artik olmali diye çünķü artik bu konu beni bunaltti normal bir çift gibi olmak iatiyorum tek derdim bu oldu kafamdan atamiyorum.
Benim esim hic romantik degildir oyle bakismalar falan olmaz guzwl sozler duymam. Bu yonden bilmiyorum sorun bu mudur acaba ya da nedenlerden biri

Muhtemelen o his kaybı eşinizle başlarda yeterince ilişki yaşayamamanızdan kaynaklanıyor ve beyninizde eşinizin erken boşalması yer etmiş. siz bütün bu olumsuzluklardan etkilenerek kendinizi cinselliğe karşı soğutmuş olabilirsiniz ve bu da vajinusmus olmanıza sebep olmuş. İkinizin de sorunu tamamen psikolojik. Erken boşalma bir tür rahatsızlık olabilir evet ama bunu bir doktorla yenebilirsiniz veya güvenilir ilaçlarla vs. Sizin vajinusmus ise tamamen beyinde bitiyor. Ben evli değilim ama cinsellik yaşadım. Başlarda isteyip istemediğimden emin olmadığım için ve birkaç korkum daha olduğu için kendimi çok kasıyordum. 1 ay denedik ama kendimi çok kastığım için belli bir yerden sonra olmuyordu. 1 ay boyunca kegel egzersizi yaptım ve psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalıştım. Yakın zamanda bi baktım ki her şey olmuş. Bilmem anlatabildim mi. Bu sorun tamamen siz de bitiyor, birbirinize destek olun sabırlı ve güzel konuşmalar yapın. Umarım yenersiniz ve çok mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ederim ğüzel dilekleriniz için. Kegele benzer seyler yapmistik ama dr un beni takmamasi inancimi yitirmeme neden oldu tekrar denemeliyim belki de teşekkürler.

Back
X