çok özel ve çok utaniyorum ama yardima ihtiyacım var artik

Sen vajinismus olduğun için ön sevişmeyi uzatmanız lazım
Eşinde de erken boşalma olduğu için adam ön sevişme falan istemeden direk sonuca bağlamak istiyordur
Çok zor bir durum kesinlikle çift olarak terapi almalısınız

Evet haklisiniz destek almamiz da lazim tesekkurler.

Urolojiye ve piskoloğa gidildi. Erken boşalma piskolojik bir durum ürolojik bir problem bulunamadi denildi canim. 3 doktora gittik hepsi âyni seyi söyledi. Bilmemen soğal başina gelmeyince ve umarim gelmezde yine de herkes mutlu olsun.
anladım..o zaman bu durumda size gerçekten yardımcı olabileicek iyi bir psikiyatriste gitmelisiniz..yani zevk almıyorum dediğinde "imkansız" demeyecek birine...yani doktor genel cerrah olsa anlarım fiziksel bri tesbitten bahseder de,psikiyatristin imkansız öyle hissedemezsin demesi çok anormal...yangına körükle gitmiş..
aile terapisi alın bence,zaten ikinizi ayrı ayrı da görecektir doktor..
umtusuzluğa kapılmayın..
ben de bazı sebeplerden eşimle çok soğuk neredeyse 1 yıl geçirdim.bu sürede ben de yaşadım o hiissiyatsızlığı..aramız düzelmeye başlayınca eski duygularıma ve zevklerime kavuştum..siz de sorunları aştıkça,problemleri çözdükçe rahatlayqacaksınız..

bence doktorunu değiştir, hissizim derken illaki bi his vardır, olumlu bi his olmadığına göre, tiksinme tarzı mı hislerin var, tamamen hissizsen bana da sorun daha ciddi gibi geldi
eşinden soğumuş olabilirmi acaba:KK64:

İlk defa bu derece açık yazıyorum zannedersem:KK23:
Ben de henüz bir şey hissedemeyenlerdenim. Hep bir güzel görünme takıntısı olmasından sanırım olaya adapte olamıyorum. Aman göbeğim çıkar mı, ay selülitlerim meydanda mı gibi düşüncelerden kurtulamadım. Bir de üzerine doğum kontrol hapı kullanıyorum ki isteksizlik diz boyu. Şunu anladım ki erkeklerin cinsel hayatları ne derece fiziki ise kadınlarınki de o derece psikolojik. Piskolojiyi düzeltmeden cinselliği düzgün giden insan pek yoktur zannederim...
Evet o duygular ben de var üstüne korku da ekleniyor esimin sorunu da ekleniyor ortaya boz çikiyoruz. Benim gibi dusunen var mi diyordum demekki varmis...

Evet o duygular ben de var üstüne korku da ekleniyor esimin sorunu da ekleniyor ortaya boz çikiyoruz. Benim gibi dusunen var mi diyordum demekki varmis...
Kendini sadece duygulara bırakmak gerek o an biliyorum ama yapamıyorum misal.
Saat geç oldu kim banyo yapacak diye düşünüp kaçıyorum, zaten bu adam hep kendini düşünüyor nasıl olsa bir şey hissetmem diye düşünüyorum vs... Duygusal bir şey değil de çözülmesi gereken bir sorun, iş gibi olaya girince olmuyor olmayacak :)

Iliski konusinda mi bilmem. Istiyorum ama o an his olmuyor. Yoksa seviorum esimi. Suan iste mesela ozledim sabah gormeme ragmen.
cinsellik görev gibi geldiği içinmi acaba..ama çok yenisiniz..

anladım..o zaman bu durumda size gerçekten yardımcı olabileicek iyi bir psikiyatriste gitmelisiniz..yani zevk almıyorum dediğinde "imkansız" demeyecek birine...yani doktor genel cerrah olsa anlarım fiziksel bri tesbitten bahseder de,psikiyatristin imkansız öyle hissedemezsin demesi çok anormal...yangına körükle gitmiş..
aile terapisi alın bence,zaten ikinizi ayrı ayrı da görecektir doktor..
umtusuzluğa kapılmayın..
ben de bazı sebeplerden eşimle çok soğuk neredeyse 1 yıl geçirdim.bu sürede ben de yaşadım o hiissiyatsızlığı..aramız düzelmeye başlayınca eski duygularıma ve zevklerime kavuştum..siz de sorunları aştıkça,problemleri çözdükçe rahatlayqacaksınız..

Umarim. Tes3kkurler yorumlar için evet iyi bir doktora gorunmemiz gerek. Aiz yasamis ve atlatmissiniz umarim bizde atlatiriz.

Öncelikle doktorunuzu değiştirmek konusunda diğer arkadaşlarla hemfikirim
Ama kendinizde çaba göstermelisiniz
Sıfırdan başlayın her şeye, birbirinize dokunmayı öğrenin, ön sevişmeden bahsetmiyorum, birbirinize sarılmak, eşinin kucağına yatıp televizyon izlemek, arada sırada öpüşmek,birlikte duş almak gibi. Birbirinize alışın önce, mesela evde hafif giysilerle dolaşın, eşini izle, vücuduna alış, aynı şeyi kendi vücudun içinde yap. Direkt yatağa girelim hadi ön sevişme, hadi olsun artık modundan çıkın. İyi bir doktorla beraber kendi çabalarınıza da ihtiyacınız var, bu hem eşinize hem de size iyi gelecektir

Kendini sadece duygulara bırakmak gerek o an biliyorum ama yapamıyorum misal.
Saat geç oldu kim banyo yapacak diye düşünüp kaçıyorum, zaten bu adam hep kendini düşünüyor nasıl olsa bir şey hissetmem diye düşünüyorum vs... Duygusal bir şey değil de çözülmesi gereken bir sorun, iş gibi olaya girince olmuyor olmayacak :)
Himm değişik şekilde var bende de korkuyorum canim yanacak biran once yapalim kurtulayim yapmamiz lazim artik derken hopp herşey sebep aslinda.

Himm değişik şekilde var bende de korkuyorum canim yanacak biran once yapalim kurtulayim yapmamiz lazim artik derken hopp herşey sebep aslinda.

Bence sürekli düşünmeyi, aklı meşgul etmeyi bırakmak lazım.
Nasıl olur bilmiyorum henüz, belki de karşıdaki rahatlatamadığı içindir. Benimki misal otururken aaa selülitlerin var spora git der. E hal böyle olunca da görecek diye çekiniyor insan.

Öncelikle doktorunuzu değiştirmek konusunda diğer arkadaşlarla hemfikirim
Ama kendinizde çaba göstermelisiniz
Sıfırdan başlayın her şeye, birbirinize dokunmayı öğrenin, ön sevişmeden bahsetmiyorum, birbirinize sarılmak, eşinin kucağına yatıp televizyon izlemek, arada sırada öpüşmek,birlikte duş almak gibi. Birbirinize alışın önce, mesela evde hafif giysilerle dolaşın, eşini izle, vücuduna alış, aynı şeyi kendi vücudun içinde yap. Direkt yatağa girelim hadi ön sevişme, hadi olsun artık modundan çıkın. İyi bir doktorla beraber kendi çabalarınıza da ihtiyacınız var, bu hem eşinize hem de size iyi gelecektir
Teşekkürler duygularima tercüman oldu bu gerçekten...

Bence sürekli düşünmeyi, aklı meşgul etmeyi bırakmak lazım.
Nasıl olur bilmiyorum henüz, belki de karşıdaki rahatlatamadığı içindir. Benimki misal otururken aaa selülitlerin var spora git der. E hal böyle olunca da görecek diye çekiniyor insan.

Ben bu duygulari pikologa giderek yenmeyi dusunuyorum artik. Buna neden olan eşler de gitmeli bence. O an beni begenecek mi duygusu nedir ya bak simdi gelmiyor o an geliyor takiliyor kafama iste :-)

Back
X