Evet doğru söylüyorsunuz . Fiziksel olarakta , kendimi olduğum yerde dışlanacak gibi hissediyorum.Milleti düşünmeyi birak, sadece yasa...
boyun kısa ise topuklu giy, çocuksu gözüküyorsan makyaj yap, daha kadınsı giyin.Evet doğru söylüyorsunuz . Fiziksel olarakta , kendimi olduğum yerde dışlanacak gibi hissediyorum.
Evet daha önceden destek alıyordum ama en kritik noktada maddi zorluk yaşayıp bırakmak zorunda kaldım .Birileri sizinle bu kadar kolay alay edebiliyorsa buna izin veren sizsiniz. App üzerinden dil çalışıyor diye dalga konusu haline getirilmek nedir? Hep siz müsade etmişsiniz bunlara. Sınırlarınızı çizememişsiniz. Bir psikologla görüşürseniz ondan sınırlar eğitimi alabilirsiniz. Hayattaki herşeyden illaki biz müzdarip olmak zorunda değiliz inanki farketmeden biz izin veriyoruz çoğuna.
Evet daha önceden destek alıyordum ama en kritik noktada maddi zorluk yaşayıp bırakmak zorunda kaldım .
Aslında sınırlarımı çizmeye çalışıyorum ama sadece çalışıyorum.Hayır demeyi biliyorum . Ters biri oluyorum.
Araştırmayı çok severim örneğin doğa olayları , konu arasında heyecanla anlatırım of ne işimize yarar bu yeni mezun olacağız gibi tepkiler bilemiyorum.
Bu filmi izlememiştim izleyeceğim , alıntı yaptığınız konuşma bile bende bi heyecan oluşturdu .Game of Thrones dizisini izlediyseniz bilirsiniz, Tyrion Lannister diye bir karakter vardı. Kendisinin fiziksel durumuyla ilgili çokça dalga geçilmesine ve hor görülmesine rağmen karakterin özgüveni muhteşemdi. Gayrımeşru bir çocuk olduğu için özgüven sorunları olan bir diğer karakter Jon Snow'a yaptığı konuşma halen aklımdadır:
"Kim olduğunu asla unutma çünkü diğer insanlar bunu unutmayacak. Kimliğini bir zırh gibi üzerinde taşı; böylelikle kimse bunu sana zarar vermek için kullanamayacak.”
Ne ile saldırıyorlarsa en çok onu sevin, neyin konuşulması sizin güveninizi sarsıyorsa en çok onu konuşun. Siz her zaman bir adım önde olun. Zorbaları silahsız bırakmanın en iyi yolu bu.
Haklısınız okul dolasıyla olduğum şehirden farklı bir yerdeyim. Bu yüzden kendimi katlanmak zorunda hissediyorum aslında.Sizin anlattıklarınıza ilgi duymuyorlarsa siz de birşey anlatmayın? Belki de size göre arkadaşlar değillerdir. Sizi kendinize değersiz hissettirenlerle aranıza mesafe koyun.
bak ben 40 yaşındayım ve gerçekten acayip minyonum. benimle de çok dalga geçerlerdi yani takılırlardı ama inan umrumda bile olmazdı. kadın gibi görüneyim diye de öyle topuklular falan filan umrumda değildi ki hala değil. gayette spor takılıyorum yani.Merhabalar
25 yaşında lisans öğrencisiyim. Okul konusunda değil fakat sosyal anlamda çok özgüvensizim. Çok pozitif ve neşeli biri olduğum için arkadaşlarım benimle vakit geçirmekten hoşlanıyor aslında.
Ama ben , dışarda bir kafeye çok kalabalık olduğunda girmeye bile utanıyorum yaşıma göre boyum kısa ve çocuksu duruyorum buda espiri konusu olabiliyor. Sanki herkes bana küçük gözüyle bakacak gibi hissediyorum . Topluluk önünde bildiğimden emin olsam bile söz alamıyorum , bilgimden eminim ama topluluklara karşı çekimserim.
Dil öğrenmek istiyorum ama gelirim olmadığı için app üzerinden uygulama indirdim ordan çalışıyorum ama arkadaşlarım arasında alay konusu oluyor yine motivem gidiyor
Kendimi geliştirmek ve aşmak adına neler yapabilirim ?
Benim de boyum kısa ve yaşımı göstermiyorum ama bu 25 yaşında lisans okurken baya da işime yarıyor. Sizin de bu duruma sevinmeniz lazım aslında. Her duruma pozitif yaklaşım gösteriyorsanız bundan da cesaret alıp dalga geçiyor olabilirler. Her zaman pollyannacılık oynamanın mantığı da yok, rahatsız olduğunuzda tepkinizi gösterin bence.Merhabalar
25 yaşında lisans öğrencisiyim. Okul konusunda değil fakat sosyal anlamda çok özgüvensizim. Çok pozitif ve neşeli biri olduğum için arkadaşlarım benimle vakit geçirmekten hoşlanıyor aslında.
Ama ben , dışarda bir kafeye çok kalabalık olduğunda girmeye bile utanıyorum yaşıma göre boyum kısa ve çocuksu duruyorum buda espiri konusu olabiliyor. Sanki herkes bana küçük gözüyle bakacak gibi hissediyorum . Topluluk önünde bildiğimden emin olsam bile söz alamıyorum , bilgimden eminim ama topluluklara karşı çekimserim.
Dil öğrenmek istiyorum ama gelirim olmadığı için app üzerinden uygulama indirdim ordan çalışıyorum ama arkadaşlarım arasında alay konusu oluyor yine motivem gidiyor
Kendimi geliştirmek ve aşmak adına neler yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?