çok özledim siz olsanız ne derdiniz ?

Niye sürekli mesajlaşmalarının ekran görüntüsünü atıyosun foruma? Diyalogları söylesen de inanırız biz.

Ekran görüntüsü atmak yerine meseleleri anlatsan olayı da anlıycaz ama paragraf yazmaya mı üşeniyosun anlamıyorum seni.

Son düzenleme:
Ne bu şimdi?
Mesajlaşmanın devamını biz mi yönlendiricez?
Dert nerede?
Özlediyseniz söyleseydiniz, kim bu sevgiliniz mi?

Ay yani bazen........................

Eki Görüntüle 2916639 dün gece konuştuk daha ama bugün bu msjı aldım amaa çok özledim siz olsanız ne derdiniz
"Kanka bak şimdi şöyle yapıyorsun bu çocuk daha önce sana neler dedei şimdi de özledim diyorsun."
Ya konu nedir ne değildir ne bilelim. Mesajı paylaşım anlamamız bekliyorsunuz. Biz sizin kankanız değiliz ki konuyu bilelim

Üşenmedim bütün konularınıza baktım bu minvalde konu açmıştın yazdıkları için.
Bana çok takıntılı, çok depresif, çok fevri gibi göründünüz.

İlişkiler başlar, biter, evlenilir, boşanılır ama genel durumunuz hoş görünmedi.
Ya yaşınız çok küçük diyeceğim 33 yaşındaymışsınız, ya hiç ilişki yaşamadınız diyeceğim evlenip ayrılmışsınız ki gayet normal, her ilişki ya da her evlilik yürümeyebilir, yermek için söylemiyorum ama tavırlarınız ergen gibi geldi bana.
Kesinlikle psikolojik destek almanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Ama bu şekilde son anda atılan mesajlarla planların bozulduğunun bildirilmesinin ne anlama geldiğini iyi biliyorum. Muhtemelen bir yolculuk yapılacaktı ve son anda tek taraflı iptal ediliyor. Tenezzül edip aranarak değil de mesajla bildiriliyor. Ne kadar önemsendiğinizi artık siz hesaplayın. Mesajın üslubundan ve tecrübelerimden hareketle planın bozulmasını gerektirecek önemli hiçbir olay yok. Çünkü aradanızda derin bir bağ olsa son dakika hangi işin çıktığından, neden planın iptal olduğundan, işin ne zaman hallolacağından ve ertelediğiniz planın ne zaman gerçekleşeceğinden bir haberiniz olurdu. O kadar saygı duymuyor ki size açıklama bile yapmıyor. Bunca yıllık tecrübem bunları söylüyor maalesef.

Tüm kadınlara sesleniyorum: Allah aşkına şu saygısız, sevgisiz, sizi yedekte tutan adamların peşinde koşmayın. Sizi bırakmasın yeter ki diye yapılan saygısızlıklara göz yummayın. O adam sizi bırakacak, umursamayacaksa siz yerde paspas olsanız da bırakacak. Kendinize saygınıza yitirmeyin, istenmediğiniz yerde durmayın. Dışarıdan ne kadar zavallı göründüğünüzü inanın tahmin bile edemezsiniz.

Nerede görsem tanırım evlenene kadar anlayışlı kadın numarası.
Evlendikten sonra ‘ düşüncesiz herifff ne işin var orada !’

Açmak için konu bulamadınız sanırım

Özlemek dert mi? Sizin için dertse Allah başka dert vermesin diyelim

Allah aşkına siz hâlâ bu “ilişkiyi” sürdürüyor musunuz?
Adam size aynı evde yaşamayı teklif etmişti de “ben boşanmış bi kadın olduğum için mi böyle bi teklifte bulunuyorsun?” Dememiş miydiniz?
Siz bu adama zaten güvenmiyorsunuz ki.
En ufak bişeyde bitti, hiçbişeye değmezsin diyen adam değil mi bu?
Hayır ortada zaten bi ilişki yok da.
Aklınızı başınıza alın lütfen .
Ciddi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla fakat karşı tarafın sizinle alakalı en ufak bi ciddiyeti yok.
Bu konu için söylemiyorum sadece, öncesi için de geçerli.

Aman Tanrım, derdimden utandım, ne büyük dertler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…