her konuda alttan alan bendım o hatalı olsa bıle bı yerden bısey bulup boyle kendını haklı cıkartırdı o derece yanı. cok sıkıyodu ya asırı yanı hanı etek gıyme onu yapma erkekle knusma demesını bıle anlarımda gozluk nedır yanı... ve 2 kez kavga ettk bu yuzden en sonda ayrılık sebebımız oldu. soran oldumu soylemeye utanıyorum artık guluyor herkes. yaptıgı kıskanclık degıl cocukluk oldu artık.
benden sana tvsıye canm tavız verme alttan alma sen alttan aldıkca tepene bınıyolar tavız tavızı getırıyo kesınlıkle... sakın adım falan da atma bı olay oldugunda. ben en cok yaptıgım hatalardı bunlar ve en sonnda benden vazgectı bılıyo benm vazgecemıyecegımı cnku...
aynen kesinlikle katılıyorm vazgeçmez bu benden diyip adım atmıyo nasıl olsa o arar diyo aramıyo. eskiden hep yapardım bu hataları arardım ama bozulmasın aramız die. 3 gün önce felan resti çektim aradı açmadım msj attı karşılık vermedm 2 gün boyunca baktım arıyo yalvarıyo ' aşkım ben sensiz yapamam ' die böyle hizaya gelirsin dedim. çogunlula suçluda biziz kendilerini bişe sanmalarına yardımcı oluyoruz.