• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok özledim :(

her konuda alttan alan bendım o hatalı olsa bıle bı yerden bısey bulup boyle kendını haklı cıkartırdı o derece yanı. cok sıkıyodu ya asırı yanı hanı etek gıyme onu yapma erkekle knusma demesını bıle anlarımda gozluk nedır yanı... ve 2 kez kavga ettk bu yuzden en sonda ayrılık sebebımız oldu. soran oldumu soylemeye utanıyorum artık guluyor herkes. yaptıgı kıskanclık degıl cocukluk oldu artık.
benden sana tvsıye canm tavız verme alttan alma sen alttan aldıkca tepene bınıyolar tavız tavızı getırıyo kesınlıkle... sakın adım falan da atma bı olay oldugunda. ben en cok yaptıgım hatalardı bunlar ve en sonnda benden vazgectı bılıyo benm vazgecemıyecegımı cnku...

aynen kesinlikle katılıyorm vazgeçmez bu benden diyip adım atmıyo nasıl olsa o arar diyo aramıyo. eskiden hep yapardım bu hataları arardım ama bozulmasın aramız die. 3 gün önce felan resti çektim aradı açmadım msj attı karşılık vermedm 2 gün boyunca baktım arıyo yalvarıyo ' aşkım ben sensiz yapamam ' die böyle hizaya gelirsin dedim. çogunlula suçluda biziz kendilerini bişe sanmalarına yardımcı oluyoruz.

çok haklısın yakın arkadasım bana artık sen onun kölesimisin kendıne gel her dedıgını yapma sunun falan dıyodu ama ıste goremıyo ınsan bazı seylerı. ınsallah kısa zamanda unuturum herkes senn ıcın boylesı dha ıyı oldu dıyor...

bir müsübet bin nasihattan iyidir... dememişler boşuna..!

canım inan bende aynı seyleri yasadım.ne makyaj yapabiliyordum ne dısarı cıkabiliyordum ne arkadaşlarımla görşebilyordum.bayramda dahi kimseye gözükme diyordu.Bana o zaman sıkcı gelsede katlanıordum onunla cok mutluydum cünkü bu saydıklarım dısında..neyse bana kapan die ısrar etmeye başladı kabul etmedim.Bir gün kapancaksm bile kendi istediğim için kapancm dedim.Aramız bozuldu neden milete sürekli güzel gözükmeye calısıyrsun dedi .neyse yüzyüze konustuk ben giyinişimi biraz daha kapatacm demek isterken o kapncm anlamıstı ya da öle anlamk istedi tam bilemiorum.cok gecmeden aynıı konu acıldı ben sana öle bişi demedm dedim ve sen beni kandırdın deyip ilişkiyi bitirmk istediğini söledi.emin misin dedim evet son kararım dedi..neyse ben ayrılık nedenimizi bile kimseye söleymedim bölesine sacma oldugu için cok tartısıorduk tam hatırlmıorum deip kapattım.bi aya kalmadan yeni bir ilişkiye başladı.ben bana sinirli benden intikam alıyr düşüncesiyle onu aradım ve o kızdan ayrıl,her zaman başka biri olacak ama artık sen hiç olmayacksın hiç kimseye değer vereyecem her zaman yeni bir ilişkim olacak Bana cvbı su oldu ayrılmayacm bende ayrılmak istediğimi söledim kız kabul etmedi o cok ii vs vs..neyse tlfnu yüzüne kapattım.bir aya kalmadan o kızdan ayrıldı ya da kız ayrıld orasını bilmiorum ayrıldılar neticede.tam 5 ya da 6 ay dolalı beni aradı nosunu silmiştim ama hala hatırlıyordum.actım tlfnu ..ama onu tanımazlıktan geldim sok oldu ama bana belli ettirmemeye calıstı.o denli ii oynamstım rolümü cünkü..sonra bana bir sey sormak için aramıstım dedi sor dedim beni özelden hep sen mi arıorsun dedi ..hayır seni hiç aramadım dedim..oda sevindim dedi..ve kapattık tlfunu evet benimkisi de böle

canım inan bende aynı seyleri yasadım.ne makyaj yapabiliyordum ne dısarı cıkabiliyordum ne arkadaşlarımla görşebilyordum.bayramda dahi kimseye gözükme diyordu.Bana o zaman sıkcı gelsede katlanıordum onunla cok mutluydum cünkü bu saydıklarım dısında..neyse bana kapan die ısrar etmeye başladı kabul etmedim.Bir gün kapancaksm bile kendi istediğim için kapancm dedim.Aramız bozuldu neden milete sürekli güzel gözükmeye calısıyrsun dedi .neyse yüzyüze konustuk ben giyinişimi biraz daha kapatacm demek isterken o kapncm anlamıstı ya da öle anlamk istedi tam bilemiorum.cok gecmeden aynıı konu acıldı ben sana öle bişi demedm dedim ve sen beni kandırdın deyip ilişkiyi bitirmk istediğini söledi.emin misin dedim evet son kararım dedi..neyse ben ayrılık nedenimizi bile kimseye söleymedim bölesine sacma oldugu için cok tartısıorduk tam hatırlmıorum deip kapattım.bi aya kalmadan yeni bir ilişkiye başladı.ben bana sinirli benden intikam alıyr düşüncesiyle onu aradım ve o kızdan ayrıl,her zaman başka biri olacak ama artık sen hiç olmayacksın hiç kimseye değer vereyecem her zaman yeni bir ilişkim olacak Bana cvbı su oldu ayrılmayacm bende ayrılmak istediğimi söledim kız kabul etmedi o cok ii vs vs..neyse tlfnu yüzüne kapattım.bir aya kalmadan o kızdan ayrıldı ya da kız ayrıld orasını bilmiorum ayrıldılar neticede.tam 5 ya da 6 ay dolalı beni aradı nosunu silmiştim ama hala hatırlıyordum.actım tlfnu ..ama onu tanımazlıktan geldim sok oldu ama bana belli ettirmemeye calıstı.o denli ii oynamstım rolümü cünkü..sonra bana bir sey sormak için aramıstım dedi sor dedim beni özelden hep sen mi arıorsun dedi ..hayır seni hiç aramadım dedim..oda sevindim dedi..ve kapattık tlfunu evet benimkisi de böle

ah canım ya... anlıyorum senı cunku buda aynı o derecede cok kıskanctı bende katlanıyodum her dedgnı yapıyodum. kac kısıye sordysam 10 kısıden 9 u benı haklı buldu 1tanesıde sen yalan soylemıssın bılmem ne falan dedı. sen bunu basarbılmıssın olsun onsuzda yapabılmıssın zordur senı anlyrm cnku gecmıste bı kere dha yasadım aynı kısı yuzuden ve 2 sene gorusmedk smdı tekrr baslamıstık kı bu olaylar oldu. ınsan daha bı fazla yaralı oluyo. benden tavsıye eger aklındaysan kı aklnda olmasan aylar sonra aramaz bence tekrar deneme derım. sonuc baska bı turlu husranla bıtıyo yara alan daha cok sen oluyosun... ben smdı kendımı 2.kez nasıl toparlayacagımı dusunuyorum daha hafta gectı aradan ama cok arıyorum yanı yoklugunu hanı bı alısılmıslıkmıdır yoksa konusamamanın verdıgı bıseymıdır bılmıyorum. ama bende kendımı tutum aramıycam belkı bı gun oda arar benı... ama anladıgım kadarıyla ıkısıde cok benzer yapıda ınsanlar. benımkıde evlendıgımzde kapanıcaksın falan dıyordu cnku... oyle yanı canım snde kendınden bsylerı bnmle paylastıgın ıcın tesekkur ederım ...

bu kadar saçma, bu kadar mantıksız, anlamsız bir konuda kıskançlık yapan bir adamdan kurtulmuşsunuz daha ne isteyebilirsiniz ki bu hayattan?

ah canım ya... anlıyorum senı cunku buda aynı o derecede cok kıskanctı bende katlanıyodum her dedgnı yapıyodum. kac kısıye sordysam 10 kısıden 9 u benı haklı buldu 1tanesıde sen yalan soylemıssın bılmem ne falan dedı. sen bunu basarbılmıssın olsun onsuzda yapabılmıssın zordur senı anlyrm cnku gecmıste bı kere dha yasadım aynı kısı yuzuden ve 2 sene gorusmedk smdı tekrr baslamıstık kı bu olaylar oldu. ınsan daha bı fazla yaralı oluyo. benden tavsıye eger aklındaysan kı aklnda olmasan aylar sonra aramaz bence tekrar deneme derım. sonuc baska bı turlu husranla bıtıyo yara alan daha cok sen oluyosun... ben smdı kendımı 2.kez nasıl toparlayacagımı dusunuyorum daha hafta gectı aradan ama cok arıyorum yanı yoklugunu hanı bı alısılmıslıkmıdır yoksa konusamamanın verdıgı bıseymıdır bılmıyorum. ama bende kendımı tutum aramıycam belkı bı gun oda arar benı... ama anladıgım kadarıyla ıkısıde cok benzer yapıda ınsanlar. benımkıde evlendıgımzde kapanıcaksın falan dıyordu cnku... oyle yanı canım snde kendınden bsylerı bnmle paylastıgın ıcın tesekkur ederım ...

canım valla kendimi tuttum cünkü hak etmediğim şekilde sonlandırdı ve Allah'ın hep yanımda olduğunu hissettim hep dua ettim sende hep dua et ...evet aklında olabilirim cünkü aradıgında sesi titriyordu resmen...eger ona sans versem bile yani bir gün geri dönerse bile burnundan getirip bir daha aynı hatalara düşmeyerek veririm.seni anlayabiliorum cünkü bende bir daha ona aynı güven ve aynı baglılıkla olmam öle kırdı ki beni anlatılamayack derecede ...belki de bahane arıorlardı ikiside başka bişi değil ..Allah bize sabır onlarada akıl fikir versin ne diyeyim..her seyin hayırlısı olur umarım.üzülmene değmior inan...

sevgilimle 1hafta oldu ayrılalı. sacma sapan bı sebep yuzunden benı bıraktı oylece. benden bısey ıstemıstı bende yaptııgmı soyledm ama yapmadım bır an ıcındı ogrenebılcgnı tahmn etmedm ve ogrendıgınde bana yalancısın oylesın boylesın deyıp ayrlmak ıstedgnı soyledı. bu yıllar sonra 2.deneyısımızdı ve ben ona 2.kez guvenmıstım 2.kezde benı yarıyolda bıraktı... dun onceden yaptıgı bı yanlısı ogrendım msj attım ona sen bna derken kendındekılerı gormemıssın dıye yıne kavga ettık oylece kala kaldım yıne ben. sımdıde boyle cok ozledm ıcımde bı bosluk var ben onu gercekten sevıyorum ama bılmıyorum atmam dogru olmaz sanırım... nolur bana akıl verın ne yapmalıyım susmak en ıyısı mı sızcede?

Bu sekilde ite kaka bir iliski yürümez, ki arkadasiniz ayrilmak istedigini söylemis zaten.
O halde bunu kabul edin ve zaten yürümeyen bir iliskiyi zorla yürütmeye calismayin.
Aksi takdirde bunun adi sevgi degil, yürümeyen bir iliskiye bilerek lades demek olur.
Dünyada milyonlarca erkek var ve emin olun secici oldugunuz ve kendinize gerekli degeri verdiginizde
bay dogru ile eninde sonunda karsilasirsiniz.
Yok ben olmayani oldurmak istiyorum diyorsaniz, kirilan hep siz olursunuz. :106:

Son düzenleme:
Tatlım ben en fazla 1 gün ayrı kaldım kalabıldık ve barıstık yani arada gercekten sevgi varsa 1 hafta veya 1 ay sonra fark etmez mutlaka tekrar barısırsınz.

Back
X