• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özledim

Siz bos olup o yogun calisiyosa zaten o zamanin nasıl geçtiğini anlayamadigi ve cok fazla zaman bulakadigi icin cok ilgi gosteremiyodur sen de oyalanacak biseyin yoksa daha cok düşünüp kafana taktigin için o onemsemiyo gibi geliyodur bence. 1 ay olmuş evlenmek teklif edeli neden sevgisi bitsin. Onu bunaltma yogun calisiyosa sinirli de olur bosa gerilmeyin 3 hafta hemen gecer gider sabirli ol.

Sevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba

bebeğim sevgilimi 2 aydır görmüyorum uzaklık iyidir bazen daha çok bağlar kişileri. sizinki 3 hafta sonra geri gelecek biz imkanlarımız oldukça bir araya geliyoruz o da aylar alıyor tabi. haline şükret sevgisi mi bitti acaba diye düşünme:)

Sevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba

eee bee güzelim atla otobüse git

bebeğim sevgilimi 2 aydır görmüyorum uzaklık iyidir bazen daha çok bağlar kişileri. sizinki 3 hafta sonra geri gelecek biz imkanlarımız oldukça bir araya geliyoruz o da aylar alıyor tabi. haline şükret sevgisi mi bitti acaba diye düşünme:KK66:

Siz bos olup o yogun calisiyosa zaten o zamanin nasıl geçtiğini anlayamadigi ve cok fazla zaman bulakadigi icin cok ilgi gosteremiyodur sen de oyalanacak biseyin yoksa daha cok düşünüp kafana taktigin için o onemsemiyo gibi geliyodur bence. 1 ay olmuş evlenmek teklif edeli neden sevgisi bitsin. Onu bunaltma yogun calisiyosa sinirli de olur bosa gerilmeyin 3 hafta hemen gecer gider sabirli ol.
sabirli olmak lazım haklisinizz tesekrrler

Erkekler sevgilerini bizler gibi gösteremiyorlar maalesef. Sonra da bizler onlar bizim kadar sevmiyor,üzülmüyor, özlemiyor sanıyoruz. Ama yok öyle bir şey. Özlemek iyidir hem biz evlenmeden evel iki sene özleştik :)

Valla canim eskiden bende takiyodum benden ayri takilmalarina kiskaniyordum cok taki sevgilimin oldugunu istemeye geleceklerini aileme soyleyinceye kadar. Bak ne guzel isi varmis bi yerden baslamis ailen kabullenmis . Benimkiler maalesef kabullenmedi daha isi yok diyip duruyolar kendisi ogretmen adayi . Bizde diyoruz bi isin ucundan tutsun diye ugrasiyoeuz aksi halde ailem zorluk cikariyor. Sevgilinizde size karsi bi soguma bi tavir var mi varsa caninizi sikin uzulun eger yoksa degmez guzel caninizi sikmaya. Bizde gorusmuyoruz sevgilimle o ilcede diyorum yeter ki ailemi ikna edicek bi is bulsun calissin senin durumun iyi yine sikma canini...

Back
X