• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özleyeceğim :(

Allah hepinizden razı olsun değerli mesajlarınız için ben ve benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun Allah evlatlarımızı korusun hepimizin umarım su gibi ve güzel geçer zaman

Hayatın normal akışında zaten sizi bir gün bırakıp gidecek.
Üniversiteye gidecek, askere gidecek, evlenecek gidecek, yurtdışına gidecek, tatile gidecek ama gidecek.
Vakti zamanında biz gittik, vakti gelince onlarda gidecek.
Ve biz de onlara git demeyi bilmeliyiz ki mutlu olsunlar.
Çok doğru dedin

Ben de aynı durumdayım. 1 ağustosta alacak ve bir ay onda kalacak. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçen yaz aldığında alerji olmuştu oğlum, sürekli fast food yemekten. Bir hafta deniz tatiline götürdü, sıkıldı ve 3 gün sonra geri geldiler. Bakalım bu yaz beni ne sürprizler bekliyor!
İnşAllah çabucak ve güzel geçer canım hep dua edicem bizim ve çocuklarımız için

Ben boşandıktan sonra bir gün bile göndermeyi düşünmüyorum babasına
Çünkü haketmiyor benim kuzumun babası olmayı
Seni sevmiyorum bu yüzden senden olanı da sevemiyorum diye hamilelikte hiç sevmedi çünkü karnımdayken
Elini zorla karnıma koyduğumu biliyorum hareketlerine baksın diye umrunda bile değildi
Böyle bir babayı bir gün bile görmesin öldü bilsin ben ona her anlamda yeteceğim babasına ihtiyacı olmayacak öyle yetiştireceğim onu da
Sizin durumunuzu bilemem tabi
Merhaba bende boşandım evliliğim hamileliğimi burnundan getirdi çok şükür boşandıktan sonra ne aradı ne sordu oğlumla beraber huzurla geçinip gidiyoruz.Kuzucuğun çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için.

İki yıl oldu boşanalı oğlum yine yaz için babasına gidicek. Çok üzülüyorum dayanamıyorum yokluğuna. Benimle aynı durumda olanlar nasıl telkin etmeliyim kendimi :KK43:
Umarım günler hızlıca geçer Rabbim daha büyük ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimize

İki yıl oldu boşanalı oğlum yine yaz için babasına gidicek. Çok üzülüyorum dayanamıyorum yokluğuna. Benimle aynı durumda olanlar nasıl telkin etmeliyim kendimi :KK43:
çok yakın arkdaşım da yeğenimi gönderi geçen hafta ve kötünün kötüsü ayrıldılar 1 ay boyunca aradığında konuşturmuyorlar bile ama sabır gerekli ben anlayamam ama sabır ve sukunet ile kafanızı dağıtmaya bakın gezin biraz farklı yerlere gidin aklınızı meşgul edin

Siz ayrılmış olabilirsiniz ama o hala ikinizin yavrusu. Bencillik bence cocuğunu seviyorsan katlanacaksın sende o arada yapamadığın işlerini sosyal aktivitelerine yönel sayılı günler çabuk geçer

Günaydın offf kızlar yarın gidiyor kuzum bu gece sabaha kadar uyuyamadım. Yastık ıslandı ağlamaktan ona belli etmiyorum ama çok üzülüyorum Allahım içime huzur ver diyorum sürekli .Nolur bana dua edin

Bu konuda bilgim yok ama 1 ay çok değil mi ya? Her hafta gitsin 2 gün durup gelsin,bilemem tabi belki uzaktır gideceği yer ama 1 ay çok fazla geldi bana,çocuk zorlanmaz mı her iki yere tekrar alışmakta..

Bu konuda bilgim yok ama 1 ay çok değil mi ya? Her hafta gitsin 2 gün durup gelsin,bilemem tabi belki uzaktır gideceği yer ama 1 ay çok fazla geldi bana,çocuk zorlanmaz mı her iki yere tekrar alışmakta..
Oğlum 5 gün kalıcam dayanamam dedi canım bakalım yarına kaldı yarın yola çıkıcak Allahım sağ salim çabucak gidip gelmesini nasip etsin baktıkça gözüm doluyo evet uzak 12 saatlik mesafe

Canım bu boşanmanın tek kötü yanı bence. Seni teselli yada telkin edemeyeceğim.
Kızımı emerken götürmüştü 15 gün babası. Asla unutmam içimdeki acıyı. Şimdilik sesi çıkmıyor bende hatırlatmıyorum açıkcası

Canım bu boşanmanın tek kötü yanı bence. Seni teselli yada telkin edemeyeceğim.
Kızımı emerken götürmüştü 15 gün babası. Asla unutmam içimdeki acıyı. Şimdilik sesi çıkmıyor bende hatırlatmıyorum açıkcası
Aynen çok haklısın canım Allah yardımcımız olsun çok zor

Senin yerinde olsam hislerime ket vururum ve bu zamanı yapmak istediğim ama yapmaya fırsat bulamadığım şeyleri yaparak değerlendiririm. Oğlun bu tabi ki özlersin ama fazla duygusallaşmaya gerek yok. Babasının yanında olacak ve yüksek ihtimalle iyi vakit geçirecek. Sen de kendi keyfine bak.

Back
X