- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Allah hepinizden razı olsun değerli mesajlarınız için ben ve benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun Allah evlatlarımızı korusun hepimizin umarım su gibi ve güzel geçer zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru dedinHayatın normal akışında zaten sizi bir gün bırakıp gidecek.
Üniversiteye gidecek, askere gidecek, evlenecek gidecek, yurtdışına gidecek, tatile gidecek ama gidecek.
Vakti zamanında biz gittik, vakti gelince onlarda gidecek.
Ve biz de onlara git demeyi bilmeliyiz ki mutlu olsunlar.
İnşAllah çabucak ve güzel geçer canım hep dua edicem bizim ve çocuklarımız içinBen de aynı durumdayım. 1 ağustosta alacak ve bir ay onda kalacak. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçen yaz aldığında alerji olmuştu oğlum, sürekli fast food yemekten. Bir hafta deniz tatiline götürdü, sıkıldı ve 3 gün sonra geri geldiler. Bakalım bu yaz beni ne sürprizler bekliyor!
Merhaba bende boşandım evliliğim hamileliğimi burnundan getirdi çok şükür boşandıktan sonra ne aradı ne sordu oğlumla beraber huzurla geçinip gidiyoruz.Kuzucuğun çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için.Ben boşandıktan sonra bir gün bile göndermeyi düşünmüyorum babasına
Çünkü haketmiyor benim kuzumun babası olmayı
Seni sevmiyorum bu yüzden senden olanı da sevemiyorum diye hamilelikte hiç sevmedi çünkü karnımdayken
Elini zorla karnıma koyduğumu biliyorum hareketlerine baksın diye umrunda bile değildi
Böyle bir babayı bir gün bile görmesin öldü bilsin ben ona her anlamda yeteceğim babasına ihtiyacı olmayacak öyle yetiştireceğim onu da
Sizin durumunuzu bilemem tabi
Umarım günler hızlıca geçer Rabbim daha büyük ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimizeİki yıl oldu boşanalı oğlum yine yaz için babasına gidicek. Çok üzülüyorum dayanamıyorum yokluğuna. Benimle aynı durumda olanlar nasıl telkin etmeliyim kendimi![]()
çok yakın arkdaşım da yeğenimi gönderi geçen hafta ve kötünün kötüsü ayrıldılar 1 ay boyunca aradığında konuşturmuyorlar bile ama sabır gerekli ben anlayamam ama sabır ve sukunet ile kafanızı dağıtmaya bakın gezin biraz farklı yerlere gidin aklınızı meşgul edinİki yıl oldu boşanalı oğlum yine yaz için babasına gidicek. Çok üzülüyorum dayanamıyorum yokluğuna. Benimle aynı durumda olanlar nasıl telkin etmeliyim kendimi![]()
Oğlum 5 gün kalıcam dayanamam dedi canım bakalım yarına kaldı yarın yola çıkıcak Allahım sağ salim çabucak gidip gelmesini nasip etsin baktıkça gözüm doluyo evet uzak 12 saatlik mesafeBu konuda bilgim yok ama 1 ay çok değil mi ya? Her hafta gitsin 2 gün durup gelsin,bilemem tabi belki uzaktır gideceği yer ama 1 ay çok fazla geldi bana,çocuk zorlanmaz mı her iki yere tekrar alışmakta..
Canım bu boşanmanın tek kötü yanı bence. Seni teselli yada telkin edemeyeceğim.İki yıl oldu boşanalı oğlum yine yaz için babasına gidicek. Çok üzülüyorum dayanamıyorum yokluğuna. Benimle aynı durumda olanlar nasıl telkin etmeliyim kendimi![]()
Aynen çok haklısın canım Allah yardımcımız olsun çok zorCanım bu boşanmanın tek kötü yanı bence. Seni teselli yada telkin edemeyeceğim.
Kızımı emerken götürmüştü 15 gün babası. Asla unutmam içimdeki acıyı. Şimdilik sesi çıkmıyor bende hatırlatmıyorum açıkcası
Kesinlikle canım.Aynen çok haklısın canım Allah yardımcımız olsun çok zor
Bencillik benimki ama elimde değil napayımKesinlikle canım.![]()
Zaten kabul ediyorum bunuEvliliğiniz için ne yapmış olursa olsun babası o bencillik bu.
Bencillik olduğunu düşünmüyorum canım. Biz görme görüşme demiyoruz. Ama özlüyoruz. Duygumuzu isimlendirmek hakkımız.Bencillik benimki ama elimde değil napayım
Doğru canım haklısın gitti zaten kafamı meşgul etmeye çalışıyorum bakalımBencillik olduğunu düşünmüyorum canım. Biz görme görüşme demiyoruz. Ama özlüyoruz. Duygumuzu isimlendirmek hakkımız.