İnancın varsa eğer bu kadar sitem niyeArtık içime atarak boğazıma düğümlenen bir çok şeyi hiç tanimtanımadığım kişilerle paylaşmak istedim..Çunki artık daha çok ozlemeye başlıyorum.
Sebepsiz bir sekilde çocuk sahibi olamıyorum.Allahtan başka hicbir seye inanamıyorum artık.sahip olamadığım minicik elli mis gibi ceñnet kokan kokuykokuyu özlüyorum.Neden diyorum Allahım sonra kaderim diyip susuyorum.
Şu hayatta her şeyin sebebi yokmu ölümün bile bununda olmalı diye düşünüyorum icim sızlıyor yüreğim sizliyor ve çok özlüyorum.. .
Sitem değil bu içinden geleni soyluyorumsöylüyorum çok şükür inancliyimİnancın varsa eğer bu kadar sitem niye
3 senedir istiyoruz olmuyorHer yolu deneyip olmadı mı yoksa daha yeni mi denemelerdesiniz?
Tabiki Rabbim hayirlisini nasip etsin hakkımızda ne varsa.ama an geliyor neden diye soruyoruz tabiki insanız biz ve bence anne olmak ta muhteşem bir mucize olsa gerekDediğin gibi işte Allah verirse olur. Sabret dua et hayırlı bir evladın olur inşallah.
Bi kere hastanede yaşlı bir kadın görmüştüm. Kadinla konuşmuştuk. Kadinin bir ayağı kesikti şeker hastaligindan dolayı kesmisler.Kadının cocugu olmamış çok dua etmiş hayırsız da olsa çocuğum olsun diye dualar etmiş. Şimdi oğulları varmış ama hiç bakmiyorlarmis yanında kaldığı dövüyormus da sanırım torunları tiksiniyormus aynı sofrada oturumuyorlarmis o kocasıyla ayrı yiyormuş. 6-7 yıl geçti hiç unutmam onu Allah herşeyin hayırlısını versin sabırla beklemek lazım.
3 yıldır olmuyor ilk yumurta catlatma hapları kullandım sonra igne tedavisi göbekten hsg çektirdim 3 kez asilama yaptırdım 3 aydır birşey kullanmiyorumHer yolu deneyip olmadı mı yoksa daha yeni mi denemelerdesiniz?
Tup bebek için nisan ayıni bekliyorum evet yaşım çok büyük değil ama hiç olmama ihtimalini düşününce bu kadar karamsar olabiliyor insan23 yaşından sonra tüp bebek yapıyorlar yaşın müsait aşılamalardan sonuç alınamıyorsa tüp bebek deneyin madem öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?