- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
2.5 seneNe kadar zaman oldu canım ayrılalı ? Çok yeniyse böyle hissetmen normal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 seneNe kadar zaman oldu canım ayrılalı ? Çok yeniyse böyle hissetmen normal
Baya olmuş takıntı mı Yaptın acaba2.5 sene![]()
zaman zaman depreşiyorum bilemedim.Baya olmuş takıntı mı Yaptın acaba
Galiba karşına gerçekten ayaklarını yerden kesecek biri çıkmadı dahazaman zaman depreşiyorum bilemedim.
ben ona hiç adım atmdım ki. hiçbi şey yapmadım. kızın bana kızmaya hakkı yok özetle. ne yaşıyosam içimde yaşıyorum. ayrıca önce bi nişanlısının sosyal medyasına el atsın bataklığa çevirmiş takip ettiği kitleyle...."Zorla nişanlandı" bahanesinin arkasına saklanmayın, sanırım ancak o evlenince geçer içinizdeki sıkıntı.
Başka uğraşlar edinin, elden bi şey gelmez.
Biz eşimle sevgiliyken, eski sevgilisi mesaj atmıştı eşime. Sonuç felaketti, kız bağır çağır ağlıyormuş orda burda, haketmişti ama.
Sizin için daha ağır sonuçları olabilir kız öğrenirse.
çıktı ama fos:) yalanmış meğer:) fazla profesyonel çıktı, rüya gibiydi. bundan sonra ilk kez birine bişey hissetmiştim.Galiba karşına gerçekten ayaklarını yerden kesecek biri çıkmadı daha
Biri önermiş mesaj atmanı, o yüzden dedim. Bence ilk iş sosyal medya hesaplarından ikisini de engelle, onları stalklamışsın, bu şekilde unutman zaten imkansız. Bi yerden başla.ben ona hiç adım atmdım ki. hiçbi şey yapmadım. kızın bana kızmaya hakkı yok özetle. ne yaşıyosam içimde yaşıyorum. ayrıca önce bi nişanlısının sosyal medyasına el atsın bataklığa çevirmiş takip ettiği kitleyle....
zorla nişanlanma dediğim baskı olmuştur bu da tamam demiştir aynı baskı benle de oldu o kadar bunalmıştım ki artık. yoksa gönlü varmış ki olmuş zorla derken onu kastetmedim.
aslında şimdi de bi yanım çok kızgın istemiyo, diğer yanım yapma düğün fotoğraflarını da gördüğün gün gelicek bırak yaşa acısını diyo.
karışık duygular![]()
kızın hesabı yok. kuzeninşn karısı paylaşmış fotoğrafları. çocuğu staljkadım ama.Biri önermiş mesaj atmanı, o yüzden dedim. Bence ilk iş sosyal medya hesaplarından ikisini de engelle, onları stalklamışsın, bu şekilde unutman zaten imkansız. Bi yerden başla.
Kim var kim yok hepsine basın engeli.kızın hesabı yok. kuzeninşn karısı paylaşmış fotoğrafları. çocuğu staljkadım ama.
Sen bunu takıntı yapmışsın canım ? Bu terk falan mı etti ondan kıymete binmiştirçıktı ama fos:) yalanmış meğer:) fazla profesyonel çıktı, rüya gibiydi. bundan sonra ilk kez birine bişey hissetmiştim.
ama yine aklıma gelirdi bu![]()
hayır. aksine adım da attı ama çok kızmıştım haklıydımSen bunu takıntı yapmışsın canım ? Bu terk falan mı etti ondan kıymete binmiştir
merak ediyorumKim var kim yok hepsine basın engeli.
Bir daha geri Dönme imkanın yok mu arasan falan?hayır. aksine adım da attı ama çok kızmıştım haklıydım
unuturum sandım, geçer sandım. şimdi üzülürüm mutsuz evliliktense dedim. keşke sevgimin bitmesini bekleseydim diyorum şimdi. aşırı severdim çünkü..
nişanlı canım...Bir daha geri Dönme imkanın yok mu arasan falan?
senin durumun da üzücü. ben de bazen olmaz artık dönse de diyorum ama yine de bekliyorumNişanlanmış bence artık önünüze bakma zamanı gelmiş .
Sorunuza gelince evet uzun yıllar sonra yeniden görüştük ama benimki burda yazan arkadaşlarda olduğu gibi mutlu sonla bitmedi .
Olmadi hemde yıllar sonra niçin olmadıysa aynı sebepten. Üstelik kendimi berbat hissedeceğim şekilde.
Bazen denememek daha iyi sanırım.
Ondan işte bak ... Sana ulaşılmaz geldiği için şu andanişanlı canım...