Çok özür dileyerek yine fikrinizi almak istiyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
hanımlar size danışmak istiyorum yine.ilk iki durumu paylaşmıştım görüşme dediniz ve ben ilisiyle de görüşmedim.şimdi bi adayım daha var.bu sefer hiç alışmadığım bi dünyadan biri.televizyon dünyasından.cok tanınmış biri değil adını vermeyeceğim.biz bi fuarda tanışmıştık bana sosyal medyadan mesaj atmış ben görmemiştim aylar sonra görüp döndüm.yemek yiyelim dedi şakin sorun yaptığım kısım şu ben 34 o 28yaşında yiyeyim mi yemek ya önüme gelenle de takılmak istemiyorum artık yaşım aldı başını gitti sizlerin fikrini alayım dedim

Bi de bu ilk bölümü kaçırdınız, arkası yarın tadında konular var.
Biz sizin eski ilişkilerinizi nereden hatırlayalım da yorum yapalım?

Konuya cevabim, ilişki sadece yaş kriterine göre başlayan yada devam eden bir durum değildir. Çok yoz bakıyorsunuz bence

Sadece yaş nedeniyle hemen vazgeçmeyin.görüşmekten zarar gelmez bence.yaşına göre olgun biridir belki 28 fena bir yaş değil.20-25 olsaydı farklı düşünürdüm belki.çünkü erkekler o yaşlarda pek olgun olmuyor.

yaş farkı sorun değil tanışmak için bir yemek yemek öyle herkesle takılmak olmaz ki belki de çok iyi dost olursun git görüş ama yok benim dünyamdan değil şu bu diyip kendini ezme çok ünlü de olabilirdi senden benden farkı yok herkes zengin olabilir fakir de olabilir kendin gibi ol git yemeğe

Daha da ufak duruyor ya

Gidelim bakalım belki aşk olur deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…