Cok pasifsiniz doktor hanim¿

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Bir devlet hastanesinde diş hekimliği yapıyorum. Bugün yanımda çalışan hemşire arkadaşla muhabbet ediyorduk, laf arasında doktor hanım diğer doktorlardan bazıları sizin için çok pasif diyorlar dedi. Önce anlayamadım nasıl yani dedim. Sonra konuşma ilerleyince anladım.

Gerek ış için gerek özel hayatta pek aramiyormuşum dr ları. Özellikle yönetime yakın olmam gerekiyormuş,düzen böyleymiş. Bunları yapmayınca da pasif olarak konuşulmuşum bazi ortamlarda.

Dünyanın geldiği noktaya isyan ediyorum bazen. Menfaatler herşeyin önünde tutuluyor, ilişkiler doğal seyriyle değil de olması gerektigi için kurulur olmuş.

Kimseyi aramak sormak zorunda değilsiniz.
İnsanlar iş ve özel hayatını ayıramadığından bu pozisyona düşüyorlar.
Yolunuzda devam edin bence çekemiyorlar
Meyve veren ağaç taşlanırmış .

Laf taşıyan hemşire de az değil. Kimden duymuş bunları yani? Kaç kişi size pasif demiş, niye hemşirenin yanında demiş? Tuhaf yani. Geldi bunu size söyledi de ne oldu yani.

Hastaların işinden memnun, eli hafif diş hekimlerini tercih ediyorlar, yönetime yakın olanı değil. Kurumda önemli olandan sizin yaptığınız iş ve saygısı. Boş insanların boş dedikodularını takmaya gerek yok.

Merhaba,

Bir devlet hastanesinde diş hekimliği yapıyorum. Bugün yanımda çalışan hemşire arkadaşla muhabbet ediyorduk, laf arasında doktor hanım diğer doktorlardan bazıları sizin için çok pasif diyorlar dedi. Önce anlayamadım nasıl yani dedim. Sonra konuşma ilerleyince anladım.

Gerek ış için gerek özel hayatta pek aramiyormuşum dr ları. Özellikle yönetime yakın olmam gerekiyormuş,düzen böyleymiş. Bunları yapmayınca da pasif olarak konuşulmuşum bazi ortamlarda.

Dünyanın geldiği noktaya isyan ediyorum bazen. Menfaatler herşeyin önünde tutuluyor, ilişkiler doğal seyriyle değil de olması gerektigi için kurulur olmuş.

devlet kurumu mu hastane de olsa illallahhhhh... beni bankacı olmaya sürükleyendir bu devlet memuriyetindeki boşboğazlılıklar, dedikodu silsileleri.. takma sen, kalitenden ödün verme.

Bazen işle alakalı düzeltmeler olduğunda hemsireye yaptiriyorum idareyi arayıp düzeltmesini istiyorum. Daha çok buna takiliyorlarmiş. Saçma sapan şeyler

Laf taşıyan hemşire de az değil. Kimden duymuş bunları yani? Kaç kişi size pasif demiş, niye hemşirenin yanında demiş? Tuhaf yani. Geldi bunu size söyledi de ne oldu yani.

Hastaların işinden memnun, eli hafif diş hekimlerini tercih ediyorlar, yönetime yakın olanı değil. Kurumda önemli olandan sizin yaptığınız iş ve saygısı. Boş insanların boş dedikodularını takmaya gerek yok.
Ne çok yani demişim :KK57: özürler KK En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Hiç taviz vermeyin aynen devam edin.. Böyle yalakalıklarla yeri geldiğinde ne haklarını arayabilirler ne de seslerini çıkarabilirler.. Karakterli duruşunuzu hiç bozmayın.. Pasiflik dedikleri şeyin adı düpedüz kıskançlık.

Hiç taviz vermeyin aynen devam edin.. Böyle yalakalıklarla yeri geldiğinde ne haklarını arayabilirler ne de seslerini çıkarabilirler.. Karakterli duruşunuzu hiç bozmayın.. Pasiflik dedikleri şeyin adı düpedüz kıskançlık.
Ne diyeceğimi bilemedim önce, kim diyor dedim. Söylemedi. Sonra başka dr lardan örnekler falan vermeye başladı. Dedim benlik değil o işler gerek yok konuşmaya

Merhaba,

dedikoduya yer arıyo hiç muhatap olma bence herkes işini biliyor aynı iş yerinde çalışıyorsun diye kişiliğini beğenmediğin veya daha basit tabirle kafa olmayan insanlarla muhabbet içerisinde olmaya gerek yok . ayrıca senin özel hayatını nerden biliyorlarda yorum yapıyorlar? tipik eski memur kafası boşver üstünde durma bile istediğini düşünsünler.

Merhaba,

Pasif olsanız ne olacakmış
Ben böyle iyiyim deseydinix

Sevmediğim insan tipi resmen.bir lafı söyleyeceksen sonunu getireceksin yada hiç söylemeyeceksin.korkaklık,adilik resmen.dedikoduyu size söylüyorsa kimin söylediğinide diyecek.bir dahakine lafın sonunu getirmeyeceksen hiç başlama deyin işinize bakın.işinizi yapıyorsanız yalakalığa gerek yok zira ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Ne diyeceğimi bilemedim önce, kim diyor dedim. Söylemedi. Sonra başka dr lardan örnekler falan vermeye başladı. Dedim benlik değil o işler gerek yok konuşmaya
Dedikodunun yeri değil burası deseydiniz.

Hemşire haddini neden açıyor !! Konumunuz itibariyle bunu söylemesi çok çirkin kaldı ki normal insan olarak ta çok çirkin.Hemşire tamame tehlikeli..Varlığınızı hissettirin derim.Hakaret gibi laf yahu.Herkes görevini yapsın demelisiniz,buraya mesleğimizi yapmaya geliyoruz amacı aşmayalım deyin lütfen..sevgiler

Back
X