• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok pasifsiniz doktor hanim¿

Dedikodunun arkası aranmaz derler.
Hemşire x doktor bunu dedi deseydi de bişey değişmeyecekti, hemşirenin doğru söylediğini nerden bilecektiniz? belki kendi düşüncelerini bu yolla söylüyor?
Bence o hemşireye bir sınır çizin, aşacak yüz bulamasın.

Merhaba,

Bir devlet hastanesinde diş hekimliği yapıyorum. Bugün yanımda çalışan hemşire arkadaşla muhabbet ediyorduk, laf arasında doktor hanım diğer doktorlardan bazıları sizin için çok pasif diyorlar dedi. Önce anlayamadım nasıl yani dedim. Sonra konuşma ilerleyince anladım.

Gerek ış için gerek özel hayatta pek aramiyormuşum dr ları. Özellikle yönetime yakın olmam gerekiyormuş,düzen böyleymiş. Bunları yapmayınca da pasif olarak konuşulmuşum bazi ortamlarda.

Dünyanın geldiği noktaya isyan ediyorum bazen. Menfaatler herşeyin önünde tutuluyor, ilişkiler doğal seyriyle değil de olması gerektigi için kurulur olmuş.

sevgili doktor hanım,
eğer hastalarınıza kötü muamele etmiyor,
onları bekletip çay kahve muhabbet keyfi yapmıyorsanız,
işinizi iyi yapıp hastanızı memnun ediyorsanız.
siz harika bir doktorsunuz.
gerisini kulak ardı edebilirsiniz
sevgilerimle

Merhaba,

Bir devlet hastanesinde diş hekimliği yapıyorum. Bugün yanımda çalışan hemşire arkadaşla muhabbet ediyorduk, laf arasında doktor hanım diğer doktorlardan bazıları sizin için çok pasif diyorlar dedi. Önce anlayamadım nasıl yani dedim. Sonra konuşma ilerleyince anladım.

Gerek ış için gerek özel hayatta pek aramiyormuşum dr ları. Özellikle yönetime yakın olmam gerekiyormuş,düzen böyleymiş. Bunları yapmayınca da pasif olarak konuşulmuşum bazi ortamlarda.

Dünyanın geldiği noktaya isyan ediyorum bazen. Menfaatler herşeyin önünde tutuluyor, ilişkiler doğal seyriyle değil de olması gerektigi için kurulur olmuş.
Özel hastanede olur böyle şeyler diye biliyorum, devlette de mi oluyormuş, :KK35:kime nasıl isterseniz öyle davranırsınız. sevmediğiniz insanlarla zorla aynı ortama girip arkadaşlık kuramazsınız. Arkadaşlık kendiliğinden gelişir zorla olmaz. Bence sizin hakkınızda konusanları öğrenip hadlerini bildirin.. sinir oldum:KK34:

Bazen işle alakalı düzeltmeler olduğunda hemsireye yaptiriyorum idareyi arayıp düzeltmesini istiyorum. Daha çok buna takiliyorlarmiş. Saçma sapan şeyler

Eee sebep ortada ışte dr hanım..

Siz yapmanız gereken işi hemsireye yaptırdığınız için oda kendince böyle bir çözüm yolu bulmuş..

Belli ki bu aramaları yapmak istemiyor size de direk soyleyememis.. Herkes işini yaparsa sorun kalmaz bence..

Bazen işle alakalı düzeltmeler olduğunda hemsireye yaptiriyorum idareyi arayıp düzeltmesini istiyorum. Daha çok buna takiliyorlarmiş. Saçma sapan şeyler
hemşire kendi için size ayar vermiş daha anlamadınız mı bana idareyi aratıp düzeltme yaptırıyorsun kendin yap demenin kapalı mesajını vermiş vay çakal vay :D

Merhaba,

İçinizden gelmiyorsa ne için arayacaksınız? Baş hekim falan olmak için mi :) ya zaten doktorsunuz boşverin Allah aşkına kimin ne söylediğini kime ne? Bence asıl o hemşireye yüz vermeyin

Şu hemşirelerin gün modunda iş yapması:işsiz:hemşirelik çok önemli bir meslek ama niye lakaytlık var:KK12:

Zirvedeyim canım sesin duyulmuyor deseniz tam yeridir :) kulak tıkayın böylelerine.

Merhaba,

Kafana takma sevgili hocam.o kıymetli ellerinle hastqları tedavi ediyorsun.benim için son derece kutsal bir mesleğiniz var.takmayın hocam kafanızı.

Bu devirde kendi ayaklarının üzerinde durmak, ona buna yalakalanmadan bası dik ilerlemek, kimseye minnet etmeden yaşamak böyle algılanıyor ne yazık ki. Bence gurur duymalısınız kendinizle bırakın kim ne konuşuyorsa konuşsun. Çalıştığım okulda kimseye minnet etmedigim için ciddi mobbinge maruz kalıyorum ama bu beni üzmek yerinde daha da percinliyor.

Ne ayıp ayşe hanım başkasının söylediğini neden bana getiriyorsun deseydiniz keşke

Desinler önemli mi,ne ilksiniz ne de son olacaksınız dedikodusu yapılan kişi olmak konusunda.Bu tarz durumlar hepimizin hayatinda var.Ben hemşirenize takıldım bu ne rahatlık sanırım kendisi bu dedikoduya fazlaca inanmıs ki nasıl olsa pasif rahatlığıyla kafasına göre konuşmuş hadsiz dedikoducu..Bir daha size laf taşımaya kalkışırsa haddini bildirin ve keyfinize bakın canı istedikçe gelip sizin keyfinizi kaçırmaması gerektigini ögretin bu sahsa. bence.

Merhaba,

bizimde bir diş hekımı hanımımız vardı sızın gıbıydı doktorlarla pek samımı degıldı yonetımlede samımı yakın degıldı gerektıgı zaman ısle ılgıl ıgorusurdu onu ndısında cantasını alıp cıkardı mesaı bıtınce. valla yonetımdekılere ve doktorlara yakın degıldı ama hastalarına karsı oldukca merhametlı samımı ve dogaldı bırının canı yannca kendııde uzuluyordu doktorlar onn ıcınde kendını begenıs kendını soyutluyor bılmem ne derdı ama kadın hıc umursamaz duymamazlıktan gelırdı bız onu hastalarına olan tatlıslıgı ve kendısınden alt calısanlara personellere hıc doktor degılde arkadas sıcaklıgıyla yaklastıgı ıcın sevıyorduk :KK200: sızde boyleysenız hıc takmayın eger bır hedefınız yoksa ne bıleyım bashekımlıgı ya da daha ust kademe gıbı bır durumunuz yoksa hıc takılmayın. dıelerı bellıkı daha ıyı yerlere gelmek ısıtyorlar. zaten sanıyorum kı gecıcısınız orada.

Back
X