• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Paylaşılan 'Türk Olmayanlar Gitse Keşke Diyorum Kendi Kendime' Yazısını Okumalısınız

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Türk olmayanlar neden gitmeli...

1. Önce Ermeniler beğenmiyorlarsa terk etsinler...
55f3117c4e3e4fdc5c1bb1c2.jpg

Önce Ermeniler beğenmiyorlarsa terketsinler ama Balyan Ailesi’ni ve yaptıkları Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Mektebi, Selimiye Kışlası, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi, Malta Köşkü ve Bezmiálem Valide Sultan Camii, Ortaköy Camii, Hamidiye Camii, Pertevniyal Valide Sultan Camii ve daha nice dünyanın hayranlıkla izlediği mimarilerini de alsınlar giderken…

Ve Ermeniler giderken kesinlikle Adile Naşit’i götürsünler istiyorum…Onno Tunç’u, usta Ara Güler’i, Ayhan Işık’ı da alsınlar. Cem Karaca da şarkılarını alıp gitmeli ki tam olsun. BİZ den başkası kalmasın…Tiyatronun kurucusu Agop Vartiyan’ı (Güllü Agop) ve ilk opera topluluğunu kuran, ilk operetimiz Dikran Çuhacıyan’ı vs vs vs unutmasınlar. Ermeniler hepsini alıp gitseler keşke diyorum.

Bizim bir tanemiz dünyaya bedeldir.. sadece BİZ ler kalalım.

2. Rumlar da gitsin istiyorum.
55f3122c4e3e4fdc5c1bb255.jpg

Rumlar da gitsin istiyorum. Giderken mutlaka o güzel cumbalı ahşap evleri, hayranlıkla izlediğimiz, hiçbirimizin estetikden anlayabilip köyümüzde falan yapmayı bile denemediği, şehirlilerin ise “Ah bir tane satın alabilsek” diye hayal ettiği Rum taş evlerini ve arnavut kaldırımlarını da götürsünler istiyorum. Koca Mimar Sinan’ı .. Ve Selanik türküsünü, o güzel Rum meyhanelerini ve hep içtiğimiz rakıyı da alıp gitmeliler. Kim neyi varsa alsın da gitsin.

Yaşar Kemal’i, Ahmed Arif’i, İsmet İnönü’yü, Bülent Ecevit’i, halayları, halk oyunlarını, ağıtlarını, şarkılarını… Deniz Gezmiş’i, Yılmaz Güney’i, Ahmet Kaya’yı, Erol Taş’ı ve Teoman’ı…Ne bileyim işte bütün profesörlerini, öğretmenlerini, kara cahilini vs. alıp da gitmeli.

4. Araplar Battal Gazi’yi, kebaplarını ve tavlalarını..
55f312cbac46214e68104520.jpg

5. Bulgarlar şarkılarını türkülerini, “Ayletme beni”yi, “Arda boyları”nı, damat halayını, şarkıcı Ciguli’yi:) ve akıtmalarını, börek çöreklerini, tatlı bozalarını…taklitleri yapılan komik aksanlarını, Naim Süleymanoğlu’nu ve Sabahattin Ali’yi…alıp da gitmeli.
55f3134254537be7755f2127.jpg

6. Çerkesler de terketmeli burayı…Ama terkederken Yeşilçam’dan Türkan Şoray’ı, Türk edebiyatının içinden ise Ömer Seyfettin’i çekip alsınlar istiyorum. Nazım Hikmet Ran ve isterlerse Çerkes Etem’i de götürsünler giderken…
55f31372515d69a96fa448be.jpg

7. Lazlar fıkralarını, takalarını, horonu, hamsiyi, muhlamayı ve Topal Osman’ı hatta Kazım Koyuncu’yu…
55f313a7566ba9f268189ab2.jpg

8. Süryaniler ise kaburga dolmalarını, içli köftelerini, şaraplarını, Coskun Sabah’ı ve Anılar şarkısını da alabilmeli giderken mesela…
55f313e7be272ff65dcaeb40.jpg

9. Romanlar çingeneler toplasın sazlarını, çadırlarını, Neşet Ertaş’ı ve türkülerini de götürsünler istiyorum giderken.
55f31457a0d63a7b780a31e0.jpg

Aynı ırkımız, dilimiz ve dinimizle bir tek BİZ kalalım istiyorum.
Sonra birbirimize bakalım uzuun uzun…

Ve soralım istiyorum.
BİZ kimiz? diye.

V. Doğan Kayıkçı
Kaynak
http://o nedio.com/haber/-turk-olmayanlar-gitse-keske--585234

Sığ bir yazı olmuş. Kimse gitmesin kardeşce yaşayalım da Türkün geçmişi son 200 yılla mı sınırlı ki tüm bunlar gittiğinde dımdızlak kalacağız?

Biz kim miymiz? Dünyada gerçekleşen olayların baş aktörlerinden yahudi bir iş adamı ne demiş bir bakalım:

Türkler medeniyetin beşiğidir
Türkiye üzerinde oynanan oyunlar!

ABD’li Yahudi bankacı işadamı David Rockefeller’dan şok itiraflar!...

Türkler medeniyetin beşiğidir
ve kökenleri Sümerler’e dayanır

ABD’li Yahudi bankacı, iş adamı David Rockefeller’ın, son yüzyılda olan olaylar hakkındaki itirafları tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Ancak, Rockefeller’in bu itirafları aslında dünyadaki gelişmeleri takip eden pek çok kişi tarafından bilinen gerçekler... İşte David Rockefeller’in söyledikleri:

Türkler medeniyetin beşiğidir. Türkler, Avrupa’daki Finliler, Macarlar gibi bazı uluslar Türk kökenlidir. Ayrıca Anadolu’da büyük uygarlıklar kuran Hititler ve Asurlular’ın da Türk kökenli olma ihtimali yüksektir.
Sümerler ilk yazıyı bulan, ilk yasaları çıkaran, ilk para kullanan, ilk okul açan ve tekerleği bulan ulustur: Soyları tarihçilerimizin araştırmalarına göre Türk kökenli insanlardır.
Dördüncüsü, ülke bor madenleri bakımından dünyanın en zengin ülkesidir ve bu maden dünyada yakın bir gelecekte, petrolden bile daha önemli bir hale gelecek.
Beşincisi ve belki de en önemli olanı Türkler medeniyetin beşiğidir.

Orta Asya’dan göçen Aryanlar
en medeni ırk olarak kabul edilir

Türkler, Milattan Önce 4.000’lerde Orta Asya’da yaşayan büyük bir felaketten sonra yaşadıkları yerleri terk edip, Mezopotamya’ya ve Rusya üzerinden Avrupa’ya gelen Aryanlar, yani dünyadaki en medeni olarak kabul edilir.

Finler, Macarlar Türk’tür
Hititler ve Asurlular’ın Türk olma ihtimali yüksektir

En medeni ırk olarak kabul ettiğimiz Aryanlar, Ari Irk’tandırlar ve Avrupa’daki Finliler, Macarlar gibi bazı uluslar Türk kökenlidir.
Ayrıca Anadolu’da büyük uygarlıklar kuran Hititler ve Asurlular’ın da Türk kökenli olma ihtimali yüksektir.

İlk yazıyı ve tekerleği
bulanlar Sümerlerdir

Milattan Önce 3.500 yıllarında Mezopotamya’da yaşamış olan Sümerler ilk yazıyı bulan, toplumda adaleti sağlamak için ilk yasaları çıkaran ve mahkemeleri kuran, ilk para kullanan ve vergi toplayan, ilk okul açan ve tekerleği bulan ulustur: yani dünya medeniyetinin başlangıç noktasıdır

Tarihçilerimize göre Sümerler Türk’tür

Sümerler, tarihçilerimizin araştırmalarına göre Türk kökenli insanlardır.
Çünkü Sümerler o bölgenin yerli halkı değildirler; yani göçebedirler ve tarihçilerimizin araştırmalarına göre “kız” manasına gelen “kır” kelimesi, “öküz” manasına gelen “ökür” kelimesi gibi bugüne kadar çözülebilen 1000 civarında Sümerce kelime ve “Ayağını yere sıkı bas”, “Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır”, “Sel gibi silip süpürmek”, “Yağ gibi erimek” gibi yüzlerce atasözü bugün Türkçe’de kullanılmaktadır.
Sümerlerin Ay Tanrısı’nın simgesi olan “Yarımay”, bugün Türk bayrağında kullanılmaktadır. Roma ve Yunan medeniyetleri Sümerlerden oldukça fazla faydalanmışlardır; mesela yapılarındaki süslemeleri ve Tanrıları Sümer tapınaklarından gelir.

Türklerin medeniyetin beşiği olduğunu
örtbas etmek için tarihi çarpıttık...

Bilinen en eski tarihin Sümerlere dayandığını vurgulayan ABD’li Yahudi bankacı işadamı David Rockefeller, “Dünya medeniyetinin başlangıç noktasıdır ve soyları tarihçilerimizin araştırmalarına göre Türk kökenli insanlardır.” şeklinde itirafta bulundu.
Rockefeller açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Fakat biz bunu örtbas etmek için, Milattan Önce 2.000 yıllarında, yani Sümerlerden 1.500 yıl sonra başlamış olmasına ve Yunan medeniyetini, dünyadaki ilk medeniyet olarak dünyaya tanıttık.
Daha da ilginç olanı, Yunanlılardan önce Mısır Medeniyeti başlamıştır; ama onlar da ancak Sümerlerden 1000 sene sonra piramitlerini yapabilecek uygarlık düzeyine gelebilmişlerdir. Mayalar ve İknalar; Sümerlerden 2000 sene sonra ziguratlarını aynı biçimde yapmışlardır.”

Medeniyetin beşiği olarak Türkleri kabul edemezdik
Bu mirasa el koymalıydık

Medeniyetin beşiği olarak Türkleri kabul edemezdik; tam aksine binbir entrika ile bu kültür miraslarına el koyarak biz onları bütün dünyaya barbar, hak hukuk tanımayan bir toplum olarak tanıttık ve bunda da oldukça başarılı olduk.
ABD’li Yahudi bankacı işadamı David Rockefeller, açıklamalarını şöyle sürdürüyor:
“Sümer Kralları Urukagina ve Urnammu, çok tanrılı bir toplum kurarak, insanlar arasında adaleti sağlamak ve haksızlıkları önlemek için yasalar çıkararak, çağımız toplumlarına öncü olurlarken, bugün tek tanrılı bir toplum olan Türkiye’de bizim çalışmalarımız sonucu, fuhuş, rüşvet, hırsızlık, haksız kazanç ve gelir dağılımı aşırı düzeylerdir.

İnsanlar kitap okusalar
gerçeği görecekler

Aslında insanlar tarih kitaplarını açıp okusalar, bütün gerçeği görecekler ama insanoğlu için duyduğuna inanmak yeterlidir, okumak çok zor gelir.
Ben de o ana kadar en medeni ulus olarak İngilizleri görüyordum. Duyduklarım hiç hoşuma gitmeyince konuyu değiştirmek istedim.”

http://www.oncevatan.com.tr/m/?id=32090

Olur mu canım öyle şey her kötü şeyin kaynağı Ermeniler ya da Yahudiler (!)

Olur mu canım öyle şey her kötü şeyin kaynağı Ermeniler ya da Yahudiler (!)

Bu taş bana sanırım. Yazdıklarımdan bu anlamı çıkardıysanız pes diyorum.

Dediğim tam olarak şu: Kimse gitmesin kardeşçe yaşayalım. (Yukarıda da yazmıştım)
Ancak sayılan gruplar gittiğinde birbirimize bakıp da biz kimiz diye soracak kadar sığ, dünyaya hiçbirşey katamamış bir medeniyet değiliz.

Paylaştığım yazıda dikkati çeken husus Türklerin dünya medeniyetlerine neler kattığı olmalıydı.

Diğerleri adamın kendi itirafları. Bahsettiğiniz kötülükleri yaptıklarını söyleyen kendisi ben değilim.

Bu taş bana sanırım. Yazdıklarımdan bu anlamı çıkardıysanız pes diyorum.

Dediğim tam olarak şu: Kimse gitmesin kardeşçe yaşayalım. (Yukarıda da yazmıştım)
Ancak sayılan gruplar gittiğinde birbirimize bakıp da biz kimiz diye soracak kadar sığ, dünyaya hiçbirşey katamamış bir medeniyet değiliz.

Paylaştığım yazıda dikkati çeken husus Türklerin dünya medeniyetlerine neler kattığı olmalıydı.

Diğerleri adamın kendi itirafları. Bahsettiğiniz kötülükleri yaptıklarını söyleyen kendisi ben değilim.

Taş size değil ama ben size pes demiyorum nereden çıktı taşın size olduğu ? Ülkemizde malum her kötülüğün sebebi Yahudi ya da Ermeniler çok zorlanınca da Masonlar lafım ona...

Ben bu yazıdan Türklerin kayda değer bir şeyi yok, diğer milletler giderse elle tutulur bir şeyimiz kalmazdan ziyade bakın ne kadar kaynaşmış, ne kadar birleşmişiz aslında, değerlerimiz, kültürümüz bir olmuş boşuna ırkçılık yapmayalım mesajı aldım. O nedenle çok beğendim.

Kim safkan kalabilir ki zaten bu topraklarda yaşayıp? Var mı ben 10 kuşak ari Türk'üm diyebilen?

çoruma gidin ,oradaki insanlarla hitit kabartmalarındaki insanların nasıl benzediğini göreceksiniz.
bu ülke mozaik. saf türk bulamazsınız. hani bir zamanlar ya kırgızistan yada türkmenistan başbakanının bizim başbakana dediği gibi. çekik gözlü gittiniz,badem gözlü geldiniz. o gözler durup dururken değişmedi. karıştık. kız aldık verdik. anadoluya geldiğimizde oradaki kavimlerin halklarıyla kaynaştık. saf türk aramak için orta asyaya gitmelisiniz.orada bile çinlilerle karışmışız.

çoruma gidin ,oradaki insanlarla hitit kabartmalarındaki insanların nasıl benzediğini göreceksiniz.
bu ülke mozaik. saf türk bulamazsınız. hani bir zamanlar ya kırgızistan yada türkmenistan başbakanının bizim başbakana dediği gibi. çekik gözlü gittiniz,badem gözlü geldiniz. o gözler durup dururken değişmedi. karıştık. kız aldık verdik. anadoluya geldiğimizde oradaki kavimlerin halklarıyla kaynaştık. saf türk aramak için orta asyaya gitmelisiniz.orada bile çinlilerle karışmışız.

he iyi bari konu tekrarı değilmiş:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kim safkan kalabilir ki zaten bu topraklarda yaşayıp? Var mı ben 10 kuşak ari Türk'üm diyebilen?
Haklısın Duka .
Her şeyin çoğu zarar. Özellikle Irkçılığın. Kibirden başka bişey değil bu , ne olmuş yani kaç kuşak ne isen. Yahudiler bile saf kalmayı başaramamışken (istedikleri kadar inkar etsinler ) , kim saf kalmış olabilir.
Ne bu sürekli kendini üstün görme çabası ? Hangi milletten olursa olsun , ortak payda insan olduktan sonra rezillikler diz boyu. Kimse ak , pak değil ama kimse kendi milletinin yaptığı yanlışları kabul etmez.

"Cekik gozlu gittiniz badem gozlu geldiniz."
Hahahaaa bu cok iyimiss :D

Türk soyundan gelmeyenden ziyade mankurtlar gitse çok daha iyi olur. Prof. Dr NNurettin Çelik "Mankurt Külahı " kitabında başka bir romandan aldığı Mankurt kavramını günümüze uyarlayarak o kadar güzel anlatmış ki dedim ki bunlardan çok vardır. Asıl zararlısı da bunlar

Back
X