çok perişanım

yavru_kus

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
70
0
16
Ankara
şu an öyle üzgün öyle perişan hissediyorum ki kendimi anlatamam,sevglimle ayrıldık daha doğrusu o beni bıraktı,5 yıllık bir ilişkiydi,daha önce de problemlerimiz olmuştu ben her defasında özür dileyip af dilenmiştim, bi şekilde barışmıştık ama artık herşey bitti,gene özür diledim benim için önemli olan sensin dedim ama olmadı,sevmiyormuş artık:(,ikimizde çok yıpranmışız, gururum incine incine hiç kalmadı,zaten uzaktayız,ben ankara da o istanbulda ,hergün buraya gelip özürler dilediğini hayal ediyorum ve üzülüyorum, üstüne tam final haftasındayım bir dönemlik emeklerimin hepsi gidicek çünkü hiç ders çalışamıyorum,her girdiğim sınav kötü geçiyor. buraya bile düzgün yazamadım kusura bakmayın,sadece birilerine anlatmam gerekti yoksa patlayacaktım. sizce döner mi arkadaşlar? içimden bir his gelip özür dileyecek diyor ama sonra kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor, dayanmak çok zor

5 yıllık bir ilişki dile kolay o kadar yıl beraberliğiniz var sonuçta.uzaklık genel de ilişkilerde problem oluyor ama bana göre ara da ciddi anlamda kuveetli sevgi söz konusu ise bu göz ardı edilebilir. Mevlana'nın da bu konu da söylemiş olduğu bir söz var çok severim
"Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi" ?
işin aslına dönünce de tekrar barışır mısınız bilemeyiz ama seviyorsa kolay kolay unutamaz çünkü 5 yıl var arada ve barışırsınız.
sen kendini fazla yıpratmamaya üzmemeye çalış canım
hakkında hayırlısı olsun

ayrilip barismalarinizin nedeni neydi? ozur dilemissiniz cok kere ne hata yapmistiniz?

2 kere kıskançlık yaptım,arkadaşlarını kıskandım diye kavga ettik ,genelde hep bana karışma beni sıkma gibi konulardan kavga ettik sonra ben bin defa özür diledim ağladım bir daha yapmicam dedim ki genelde yapmadım ama yetmedi işte :(

....sevglimle ayrıldık daha doğrusu o beni bıraktı

ben her defasında özür dileyip af dilenmiştim...

gene özür diledim benim için önemli olan sensin dedim ama olmadı,sevmiyormuş artık:(

zaten uzaktayız,ben ankara da o istanbulda

İster 5 yıllık ister 3 günlük olsun bu kadar alttan alırsanız, sürekli özür dilerseniz her defasında pohpohlanmayı bekler, geri döndürün, kararından vazgeçirin diye mesele çıkarır... Bunca yıl hep mi kabahat sizdeydi, değildir muhakkak ama siz olay hallolmadan dayanamadınız ve kendinizi affettirmeye çalıştınız o da bu duruma alıştı.

Arada mesafe olan ilişkiler zordur, sadece iki tarafın da özverisiyle devam edebilir. Siz tek başınıza ilişki sorumluluğunu üstlenmişsiniz. O nedenle çok ağır geliyor bu kadar emeğin heba olduğunu düşünmek, kolay mı, onun yerine de yürütmüşsünüz ilişkiyi...

Sakin olmaya çalışın, bazen bu işler tersine döner. Tamamen vazgeçtiğinizi düşünürse roller değişebilir. Tabi anlattıklarınıza göre bu küçük bir ihtimal. Devam ederse bu ilişkide, hallolmazsa bundan sonraki ilişkinizde hak edene hak ettiği kadar değer verirsiniz umarım.

2 kere kıskançlık yaptım,arkadaşlarını kıskandım diye kavga ettik ,genelde hep bana karışma beni sıkma gibi konulardan kavga ettik sonra ben bin defa özür diledim ağladım bir daha yapmicam dedim ki genelde yapmadım ama yetmedi işte :(

canım benim 5 yıllık ilişki gerçekten senin için çok zordur tatlım ama kalkıpta senin kıskançlığın yüzünden bu ilişkiyi bitiriyorsa bence bırak geri döndü diyosun ama bence özür falanda dileme böyle bir sebepten ilşki bitermi yaaa 5 yılını vermişsin canım bence kendini geride tut ama bence bu işte başka sebepler var başka bir hatan olmadığına eminmisin?

bu beş yılda o kadar çok kavgamız olduki galiba herşeyin birikmişliği bu,ama her defasında özür dileyip kendimi düzeltmeye çalıştım hareketlerime herşeyime dikkat ettim daha öncede ayrılmıştık bırakıp gitti sevmiyorum dedi sonra geri geldi barıştık herşeyi düzelttik,şimdi onu aramamak için kendimi zor tutuyorum :(( herşey eskisi gibi olsun hep yanyana mutlu olalım istiyorum ama seni sevmiyorum artık istemiyorum diyen birinide arayamıyorum çok üzgünüm çok çaresiz hissediyorum,hayallerim vardı hepsi yıkıldı :(

bu beş yılda o kadar çok kavgamız olduki galiba herşeyin birikmişliği bu,ama her defasında özür dileyip kendimi düzeltmeye çalıştım hareketlerime herşeyime dikkat ettim daha öncede ayrılmıştık bırakıp gitti sevmiyorum dedi sonra geri geldi barıştık herşeyi düzelttik,şimdi onu aramamak için kendimi zor tutuyorum :(( herşey eskisi gibi olsun hep yanyana mutlu olalım istiyorum ama seni sevmiyorum artık istemiyorum diyen birinide arayamıyorum çok üzgünüm çok çaresiz hissediyorum,hayallerim vardı hepsi yıkıldı :(

canım benim perişan olman çok normal ama hiç birşey sona ermiş değil yani hayattan bahsediyorum hayat hala devam ediyor o nasıl sensin devam ediyorsa canım benim sende öyle devam et boşver diyemiyorum ama boşvermek zorundasın canım canın yanıyordur anlıyorum ama zamanla geçicek inan bana zaman herşeyin ilacı be kuzum:(

kendınden cok tavız vermıssın bulunmaz hınt kuması ılan etmıssın onu .

her defasın da ozur dılemek de nedır!

boyle yaparak sımartmıssın .

ustune dusmez ısen merak etme doner .

terkedıp de donmeyen erken yoktur .

tabı dondugun de sen bıraktıgı yerde olmazsın o ayrı:34:

yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum burda yorumları okuyunca ya da birşeyler anlatınca kendimi bi nebze olsun iyi hissediyorum. evet çok özür diledim ama gerçekten bi baktım ki her olayda ben haksızım,herşeyine karıştım,hiçbirşeyin beğenmedim bu yüzden birsürü kavga ettik çok kırıldı o, ben sonra hatamı anlayıp onu olduğu gibi kabullendim özürümü diledim bu dediğim olaylar beş yıl boyunca sürdü ama bazı şeyler için geç kalmışım :( bence bırakıp gitmekte haklı sevmemekte haklı bende nasip böyleymiş deyip duruyorum ama içim yanıyor :((

yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum burda yorumları okuyunca ya da birşeyler anlatınca kendimi bi nebze olsun iyi hissediyorum. evet çok özür diledim ama gerçekten bi baktım ki her olayda ben haksızım,herşeyine karıştım,hiçbirşeyin beğenmedim bu yüzden birsürü kavga ettik çok kırıldı o, ben sonra hatamı anlayıp onu olduğu gibi kabullendim özürümü diledim bu dediğim olaylar beş yıl boyunca sürdü ama bazı şeyler için geç kalmışım :( bence bırakıp gitmekte haklı sevmemekte haklı bende nasip böyleymiş deyip duruyorum ama içim yanıyor :((

canım bak kendinde hatalıymışsın bence biraz gitme üstüne sonuçta kaç yılınız geçmiş bence o sevmiyorum desede içinde vardır birşeyler sen üstüne gitme bekle bakalım zaman neyi göstericek sen özrünüde dilemişsin için yanıyordur anlıyorum tatlım ama hata yapmışsın gerçekten fazla düşmeyecektin üstüne hataları yapıp özürdilemek bazen kar etmiyor aynısının sana yapıldığını düşün yap yap sonra hep özürdile empati kur canım benim ben sana kötü birşey demiyorum yanlış anlama sakın ama erkek arkadaşını bayağı bi boğmuşsun sen erkekler fazla sıkıntıya gelemez üzülmeni anlıyorum ama akışına bırak biraz durulun su bile akar akar yolunu bulur canım benim bence biraz sabırlı ol dua et RABBİM eğer hayırlıysa senin için onun için sizi birbrinize elbet kavuşturur ama herşeyin hayırlısı demek lazım tatlım dik dur hayat devam ediyor herşey ondan ibaret değil kıyamam sana sıkma canını kafanı başka şeylere yormaya çalış meşgul et ki daha az aklına gelsin...

5 yıl çok zor 5 yıl emek ver sev hayaller kur sonra seni artık sevmiyorum de çek git olacak şey mi ya bu erkekler neden bu kadar dönek anlamıyorum cnm seviyorsa pişman olacaktır döner ama dediği gibi sevgisi bittiyse o zaten çoktan bitirmiştir kafasında herşeye hazırla kendini kimse senden daha değerli kıymetli değil

Canım dönecek yada dönmeyecek bunu en iyi sen bilirsin ama güçlü olman gerek.Gerçi kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ya neyse. Bak 5yıl gerçekten az değil.Sen aramadığında o boşluğa düşmeyecekmi sanıyosun? Sevmesede telefona illaki araman,mesaj atman umuduyla bakacaktır.Arkadaşlar haklı.Pohpohlanmış biraz ama ona ulaşmadığında havası sönecek ve hiç değilse bu sebepten seni merak edecek ve mutlaka arayacaktır.Belki sonuç iyi olur belki kötü.Ama gerçekten nefes almalı erkek arkadaşın.Seni özlemeli.Zor biliyorum çok zor.Şuan bende kendimi özletmeye çalışıyorum.Yanımda ama kilometrelerce uzağımda.Benim en içimdeki şuan bana yedi kat yabancı.Her an yanımda bide düşün.Gözlerinin içine baktıkça nasıl kahroluyrm bi hesap et.Ama eğer dönsün istiyosan artık burnunu dikme vakti.Bırak bi zamana.Arama ya.Hissetsin yokluğunu.Umarım hakkımızda hayırlısı olur tatlım.Nolur salma kendini.Bende şuan lys e hazırlanıyorum ve bunaldığımda,ders çalışamadıpımda hep aynı şeyi hatırlıyorum.

Üzülme,der Mevlana ve devam eder.
Kaybettiğin herşey birgün başka suretle geri dönecektir.

Allah'ım sabır versin.HAkkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin nş.

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun sizin iyi dileklerinizin yüzü suyu hürmetine midir nedir kendimi daha iyi hissediyorum,hala arayan soran yok ama artık daha az ağlıyorum,her telefonum çaldığında heyecanlanıyorum ama gelmeyecek aramayacak kafasında bitirdi biliyorum, o öyle bir insan ,sevse bile anlaşamayacağımızı düşünüyor ve çok bunaldı bu nedenle geri dönmez:(( kabul etmesi ne zor ,hayallerim yıkıldı hiçbir erkeğe güvenim yok, kimse beni sevmez gibi geliyor ,herşeyde hep kendimi suçluyorum, ama allahtan umut kesilmez tabi:( kafam o kadar karışıkki diyeceklerimi toparlayamıyorum bile,ama şimdiye kadar hiç aramadım,sizi dinleyip aramicam da ,annem onu istemiyordu zaten az ağlamadı belkide anneciğimin duaları kabul oldu kim bilir,hayırlısı böyleymiş ben başıma gelenden razıyım gerisini allah a bırakıyorum

canım benimm seni okadar iyi anlıyorumkii benmde 2 yıllık iliskm bitti kafayı yemek üzereym bi an olsn aklmdan çıkmıyorr bzmde kıskanclık yüüznden onun kıskanclıgı olayları abartmalarıı sinirliligi kaprisi inadı yüzünden bitti banada sana olan sevgim nefrete dönüştü dedi ve bi anda çekti gitti insan sinirlee o anki ruh haliyle herseyi söyler benmki sevmiyor gerçekten anlıyorum farkediyorm hayatını yasıyor suann benm için ölen biten adamm ekten pükten şeyleri sorun edip kaçtı gitti ben herseyine hehee derkenn birde üstelik.sakın arama sormaa bırak o arasın sorsun ben ayrldktan sonra ayda iki kere mesajlar attm içten içten sevgi cümleleri yazdmm bilmemneler yazdım sucum yokken halbuki ama bu onun afedersn bi taraflarını kaldırmaktan baska kendimi küçültmekten baska bi işe yaramadı gururm 0 mutlumuyum degilim ama o benm yazdklarm sayesnde bi kez daha havalandıı özgüveni arttı bense perisan haldeym kuzenm sevglsyle ayrldı 4 senelk ilskleri bitti 6 ay ayrı kaldılar çocukta aynı benzer bi durum yznden ayrldı 6 ay geçti kuzenm perisan oldu agladı snr krzleri geçrdi çocuga mesajlar attı benm gibii aradı sordu agladı telefonlard ama çocuk dönmedi ne zamanki kuzenm aramadıı merak ettrdi faceden bile engelledi çocuk ozaman pesne düstüü 6 ay sonra geri geldi üstelk baskasyla bile çıktı dönp glnce sen bnm bu akdar üstüme düsmesen üstelemesn konusmasan aramasn ben senden uzaklasmazdm dems. yani örnek veriym sana kendi degerini düsürmee bos yere bnm gibi olmaa

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun sizin iyi dileklerinizin yüzü suyu hürmetine midir nedir kendimi daha iyi hissediyorum,hala arayan soran yok ama artık daha az ağlıyorum,her telefonum çaldığında heyecanlanıyorum ama gelmeyecek aramayacak kafasında bitirdi biliyorum, o öyle bir insan ,sevse bile anlaşamayacağımızı düşünüyor ve çok bunaldı bu nedenle geri dönmez:(( kabul etmesi ne zor ,hayallerim yıkıldı hiçbir erkeğe güvenim yok, kimse beni sevmez gibi geliyor ,herşeyde hep kendimi suçluyorum, ama allahtan umut kesilmez tabi:( kafam o kadar karışıkki diyeceklerimi toparlayamıyorum bile,ama şimdiye kadar hiç aramadım,sizi dinleyip aramicam da ,annem onu istemiyordu zaten az ağlamadı belkide anneciğimin duaları kabul oldu kim bilir,hayırlısı böyleymiş ben başıma gelenden razıyım gerisini allah a bırakıyorum

bak işte böyle ol tatlım ne kadar güzel zaman herşeyin ilacı canım benim zamanla yaraların sarılacak geçicek inşallah sen Allah dan sabır dile canım benim kıyamam bak anneciğinde istemiyormuş belkide hayırlısı bu yani bilemeyiz ki canım sen dünyada teksin bunu biliyorsun değilmi senden başka birtane daha yok şu dünyada tamam hata yapmışsın ama bence artık kendini yıpratma sen onu sıkmış bunaltmış olabilirsin ama oda senin gibi sadık birini bulamayacak belki bu yüzden metanetli ol canım dik dur boynun eğik durma bütün dünya başına yıkılmış gibi hayat bu inişler çıkışlar elbet olucak ama Allahtan hep hayırlısını iste canım ve ben şuna çok inanırım her kötü giden şeyin ardından mutlaka gelen bir hayır bir mutluluk vardır gez dolaş arkadaşlarınla buluş alışveriş yap yemek yap yeni tarifler bul dene el işi biliyorsan onu yap beynini ona odaklama tatlım inan hayat yaşamaya değer kısacık ömür bu dünya geçici canım benim yaşarken bu dünyada kendin için ailen için güzellikler düşün onuları yap üzüntüyle hayat geçmez canım benim inan zaman herşeyin ilacı bak yine söylüyorum inan geçicek...

bazen dayanamicak gibi oluyorum o zaman elim telefona gidiyor ama sonra hep sizin ve arkadaşlarımın dedikleri geliyor aklıma bırakıyorum telefonu, bomboş ruhsuz bi insan oldum artık,çok tuhafım,şimdi ne yapıyor ?üzülüyor mu o da? başkası mı var? herşey çok karışık,garip bir durgunluk oldu bende de,bir önceki ayrılığımızda o kadar ağlamıştım ki,sabah akşam allah a yalvarmıştım tekrar sevsin beni diye,şimdi dua etmeye mecalim bile yok,o zaman da gene sevmiyorum deyip gitmişti, galiba o zaman alışmışım ayrılığa, onsuzluğa,aklım kalbim çok karışık,acaba gerçekten nasibimde o mu var? yoksa başkası var da rabbim o yüzden mi onu hayatımdan çıkardı? bu düşünceler sardı beni düşün düşün günü akşam ediyorum

bazen dayanamicak gibi oluyorum o zaman elim telefona gidiyor ama sonra hep sizin ve arkadaşlarımın dedikleri geliyor aklıma bırakıyorum telefonu, bomboş ruhsuz bi insan oldum artık,çok tuhafım,şimdi ne yapıyor ?üzülüyor mu o da? başkası mı var? herşey çok karışık,garip bir durgunluk oldu bende de,bir önceki ayrılığımızda o kadar ağlamıştım ki,sabah akşam allah a yalvarmıştım tekrar sevsin beni diye,şimdi dua etmeye mecalim bile yok,o zaman da gene sevmiyorum deyip gitmişti, galiba o zaman alışmışım ayrılığa, onsuzluğa,aklım kalbim çok karışık,acaba gerçekten nasibimde o mu var? yoksa başkası var da rabbim o yüzden mi onu hayatımdan çıkardı? bu düşünceler sardı beni düşün düşün günü akşam ediyorum

kıyamam sana geçicek canım bu ayrılık sonrası geçirdiğin bi travma bi bunalım zordur anlıyorum çok zordur bende yaşadım bu durumları ayrılık evresini yani eski erkek arkadaşımla ama inan insan toparlanıyor Rabbim veriyor sabrını gerçekten sen kafanı çok takma sürekli beynini bununla yorma inan hasta olursun hasta olunca aileni düşün ya onlar ne yapar Allah korusun o senden gittiyse bu dünyanın sonu değil canım dediğim hiç aklından çıkarma sen teksin hataların olsada sen teksin ve onu çok sevdin senden birtane daha yok bu dünyada emin ol onada koyuyordur sensizlik aklına geliyorsundur onca 5 yıl dile kolay ama kendini böyle yıpratma psikolojin bozulur canım gerçekten senin iyiliğin için söylüyorum zaman herşeyin ilacı...

Oyle duarimiz vardir ki kabul olsa perisan oluruz.
Bi arkadasim vardi. Kaybolan emekleri vardi, zamani vardi, sevgisi vardi.
Bitti.
Sonra cok agladi uzuldu.
Simdi baskasiyla nisanli.
Allah o'nu bana simdiki nisanlimin kiymetini bileyim diye gönderdi, diyor hep.
Beklemediginiz bi anda donecek.
Cunku beklenenler, beklemekten vazgecildiginde donerler.
Gonul yuku agir bi yuktur ama hayatta her sey tecrubeden ibaret.
Sevilmenin tadina varacaginiz gunler yakindir insallah.
Sizin nezdinizde buradaki herkese de demis olayim. Allah gonul yukunuzu hafifletsin ins.
Sabir, dua..

Son düzenleme:
valla doğru.hint kumaşı sanmış kendisini beyfendi:47:.çok yüz vermişsin.unut gitsin canım.senin değerini bilmeyenle uğraşma.bak okulun var.umutsuz değilsin.sınavlarına çalış geç.kendini üzme.ilerde bugünler kahkaha ile aklına gelecek:34::16:

Back
X