çok perişanım

bugünde aramadı,ümidim çok az,bir keresinde kavga etmiştik ben gene aramıştım ,ben aramasam özür dilemesem sen hiç aramayacakmıydın demiştim ,hayatta aramazdım dedi, gene benden mi bekliyor acaba ? ama aramicam!

hayatta aramazdım diyen insan için üzülme canına yazık tatlım yaa..
Böyle insanlar senden çok inadını seviyor demek bence:50:

bazen dayanamicak gibi oluyorum o zaman elim telefona gidiyor ama sonra hep sizin ve arkadaşlarımın dedikleri geliyor aklıma bırakıyorum telefonu, bomboş ruhsuz bi insan oldum artık,çok tuhafım,şimdi ne yapıyor ?üzülüyor mu o da? başkası mı var? herşey çok karışık,garip bir durgunluk oldu bende de,bir önceki ayrılığımızda o kadar ağlamıştım ki,sabah akşam allah a yalvarmıştım tekrar sevsin beni diye,şimdi dua etmeye mecalim bile yok,o zaman da gene sevmiyorum deyip gitmişti, galiba o zaman alışmışım ayrılığa, onsuzluğa,aklım kalbim çok karışık,acaba gerçekten nasibimde o mu var? yoksa başkası var da rabbim o yüzden mi onu hayatımdan çıkardı? bu düşünceler sardı beni düşün düşün günü akşam ediyorum

Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum. Tatlım döndüğünde eskisi gibi olamayacağını görmedinmi sende. Şimdi ayrıllırsan en fazla bi iki hafta.Artık dökecek yaş kalmıcak gözpınarlarında. Ben de çok sevdim,haklısın uzun değil sen kadar ama hep dipdibeydik.Yanımda ya ona dokunamıyorum. Ama hissediceksin,bu gerçek. Şu dönemi atlat emin ol hissediceksin. Sanki hiç bu acıları yaşamamış gibi yeniden seviceksin,inancaksın belki ki ne olursa olsun yaşadıklarını unutmaman temennim. Ama olcak inan buna. İnanmakla başla ilk işe.Kolay geliyo yazmak dersin içinden belki.Ama şuan sana söylediklerimin hepsini bende yapıyorum.Eve tıkılı kalma ,gez toz. İnan bir gelir aklına iki gelir ama sonra alışmışlığın olur onsuzluk ve hissetsende koymaz. Allah'm yar ve yardımcımız olsun. Hayırlısı buymuş deyip,Allah'ıma sığın.İnanıyorum atlatıcaksın dha rahat şekilde.
Gelişmeleri bekliyorum,takip etcem.

arkadaşlar bugüne kadar gayet iyiydim artık bende istemiyorum umrumda değil diyordum ama bugün bir garip oldum,ayrılık acısı çöktü kaldı içimde,artık kaç gündür görüşmediğimizi saymıyorum saymakta istemiyorum,telefonuma ümitle bakmaktanda vazgeçtim,hislerim kuvvetlidir ama hiçbirşey hissedemiyorum,inanır mısınız uyurken seviniyorum belki onun hakkında güzel rüyalar görürüm diye,kimbilir belki şimdi kendine başka birisini buldu gününü gün ediyor,çok dertlendim birden :14:,işin kötü tarafı gelse pişman oldum dese nasıl affederim onu,içim kan ağlasada istemiyorum demek zorundayım, yarında kandil,hepimizin kandili mübarek olsun ,şu mübarek günlerde hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edicem,ben onun için herşeyi herkesi karşıma almıştım da, o beni yarı yolda bıraktı,kalır mı hiç yanına,mutlu olur mu hiç,yazık oldu ikimizede:14:

arkadaşlar bugüne kadar gayet iyiydim artık bende istemiyorum umrumda değil diyordum ama bugün bir garip oldum,ayrılık acısı çöktü kaldı içimde,artık kaç gündür görüşmediğimizi saymıyorum saymakta istemiyorum,telefonuma ümitle bakmaktanda vazgeçtim,hislerim kuvvetlidir ama hiçbirşey hissedemiyorum,inanır mısınız uyurken seviniyorum belki onun hakkında güzel rüyalar görürüm diye,kimbilir belki şimdi kendine başka birisini buldu gününü gün ediyor,çok dertlendim birden :14:,işin kötü tarafı gelse pişman oldum dese nasıl affederim onu,içim kan ağlasada istemiyorum demek zorundayım, yarında kandil,hepimizin kandili mübarek olsun ,şu mübarek günlerde hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edicem,ben onun için herşeyi herkesi karşıma almıştım da, o beni yarı yolda bıraktı,kalır mı hiç yanına,mutlu olur mu hiç,yazık oldu ikimizede:14:

Bu kadar zaman sabretmişsin sakın ama sakın pes etme
Seni sevmeyen seni aramayan gururunu inadını daha çok seven adam için sakın üzülme!
Güçlü ol canım her acı biter hiç biri sonsuza kadar sürmüyo merak etme
Öyle olsa herkes aşk acısından ölmüştü şimdiye kadar
Kimse bi başkasını sevememişti kimse mutlu olamamıştı
Sadece sabır sabır sabır...
Yapabilirsin!

Son düzenleme:
Bu kadar zaman sabretmişsin sakın ama sakın pes etme
Seni sevmeyen seni aramayan gururunu inadını daha çok seven adam için sakın üzülme!
Güçlü ol canım her acı biter hiç biri sonsuza kadar sürmüyo merak etme
Öyle olsa herkes aşk acısından ölmüştü şimdiye kadar
Kimse bi başkasını sevememişti kimse mutlu olamamıştı
Sadece sabır sabır sabır...
Yapabilirsin!

cecenn çok sağol,bir an öyle kötü hissettimki kendimi,etrafımda anlatacak kimse de yok, dedim foruma yazayım rahatlarım yorumun gerçekten bi nebzede olsa toparladı beni, sabredicem, başka çarem yok eminim sonu güzel olucak,onu da çok merak ediyorum ama kimseye soramam da ,sabredicem yapabilirim inş

cecenn çok sağol,bir an öyle kötü hissettimki kendimi,etrafımda anlatacak kimse de yok, dedim foruma yazayım rahatlarım yorumun gerçekten bi nebzede olsa toparladı beni, sabredicem, başka çarem yok eminim sonu güzel olucak,onu da çok merak ediyorum ama kimseye soramam da ,sabredicem yapabilirim inş

Bende seninle aynı durumdayım canım bende sabrediyorum yapıcak başka bişey yok inanki
Merak da ediyosun özlüyosunda bunlar elinde olan şeyler değil
Ama ondan bağımsız olsun hepsi onun bilmesine gerek yok kendi içinde yaşa gün gelicek alışmışsın
Ve iyiki diyiceksin :)

ahh canım beniimmm, hikayelerimiz o kadar çok benziyor ki anlatamam ya bu kadar oluurr !! aynı şeyleri bende yaşadım hala çıkıyor olsaydık 3 buçuk senedr birlikte olacaktık.. o samsunda ben antalyadayım.. hep özürü ben diledim .. hep ben alttan aldım.. ilişkide kontrol hep onun elindeydi .. ama onu hala köpek gbi seviyorum :( :( ara sıra facebooktan ekliyor.. ara sıra dediğim böyle 9-10 ayda bir falan bazen dahada uzatıyor süreyi.. ama o benim ilk ve son aşkım bunu ikimizde biliyoruz :( :( seni çok iyi anlıyorumm çoookk ! :2::2::2::2:

canım öncelikle başına gelene çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısını dilemelisin allahtan..demekki senin içinde böle hayırlıymış..hiç kendini üzme canım sen zaten elinden geleni yeterince yapmışsın eğer o bilmemişse ve bitirmek istemişse bırak daha fazla kendini küçük duruma düşürtme..bende nişanlıydım 1 ay olmadan nişanımı bozdum,bitirmeyelim falan dedim,çünkü bazı şeyleri yapmak çok zor bitirmek çok kolay oluyor ama ne oldu bitirdik sonunda..üzülmedim mi üzüldüm ama şuanda hiç üzgün deilim sadece pişmanım neden kendimi küçük duruma düşürttüm die öle bir insan karşısında die..sana tavsiyem hiç üzülme,bırak o senin peşinden koşsun,hata yaptığının bir gün farkına varır ama iş işten çoktan geçmiş olur..sıkma tatlı canını sen...

sağolun arkadaşlar,inanın kendime diyorum sabır sabır diye ama biran geliyor hiçbir sözden anladığım olmuyor,neyse bekleyeceğim, gelirse de istemiyorum dicem, nasip te o varsa olur muhakkak

bende uzak ilişki yürütüyorum canım seni bu nedenle çok iyi anlıyorum..erkek arkadasın sana bunları söylediyse farklı birşeyler olabilir sıkılmış olabılır ..yanlız kalmak ıstemiş olabılr ancak senı her defasında böyle yarı yolda mı bırakacak ?? seninle bir yolda bir hayat yolu yürümek istemeyenin peşinden gitme derim canım kendini de üzme bulunmaz hint kumaşı değil 5 yıl olmuş üzüntünü anlıyorum ama dünyanın da sonu değil yeni insanlar çıkıcak karşına hayatının sonuna kadar elinden tutup bırakmayacak kişi için üzül üzlüeceksen ama asla bırakıp giden için değil ..inşallah iyi olursun canım hayat süprizlerle dolu

bende uzak ilişki yürütüyorum canım seni bu nedenle çok iyi anlıyorum..erkek arkadasın sana bunları söylediyse farklı birşeyler olabilir sıkılmış olabılır ..yanlız kalmak ıstemiş olabılr ancak senı her defasında böyle yarı yolda mı bırakacak ?? seninle bir yolda bir hayat yolu yürümek istemeyenin peşinden gitme derim canım kendini de üzme bulunmaz hint kumaşı değil 5 yıl olmuş üzüntünü anlıyorum ama dünyanın da sonu değil yeni insanlar çıkıcak karşına hayatının sonuna kadar elinden tutup bırakmayacak kişi için üzül üzlüeceksen ama asla bırakıp giden için değil ..inşallah iyi olursun canım hayat süprizlerle dolu

bir kere bıraktı gitti zaten, madem istemiyordu niye döndü, geri gitmek için mi :14:,kimsenin karşındakinin duygularıyla gururuyla oynamaya hakkı yok, ben ilk gidişinin kırgınlığını atamadan üstümden bunu yaptı bana :14:,allah görüyor biliyor allahın adaletine inanıyorum yanına kalmayacağına eminim ya ondan içim rahat, mevlananın bir sözü var ya 'ya kırdığın kalbi allah seviyorsa? bilemezsin, bilseydin dokunamazdın ödün kopardı ' diye sabırla beklicem inş sonu güzel olucak

bir kere bıraktı gitti zaten, madem istemiyordu niye döndü, geri gitmek için mi :14:,kimsenin karşındakinin duygularıyla gururuyla oynamaya hakkı yok, ben ilk gidişinin kırgınlığını atamadan üstümden bunu yaptı bana :14:,allah görüyor biliyor allahın adaletine inanıyorum yanına kalmayacağına eminim ya ondan içim rahat, mevlananın bir sözü var ya 'ya kırdığın kalbi allah seviyorsa? bilemezsin, bilseydin dokunamazdın ödün kopardı ' diye sabırla beklicem inş sonu güzel olucak

Doğru diyorsun canım öyle tabikide uzaktan çok zor bende çok sorun yaşıyorum hergün ayrılmanın eşiğine geliyoruz böyle olsun bende istemezdim ama derler ya her işte bir hayır vardır belki bu şekılde allah senı baska kötülüklerden korudu yada karsına cok mutlu olacagın baska bırı cıkacak ..hayat süprizlerle dolu hiç üzme kendini elbet herkes yaptıgının karşılıgını bulur kötülüğünde iyliğinde

bugünde arayan soran yok,artık telefonum hiç çalmıyor zaten,dün gece düşünürken birden başka biri var diye hissettim o kadar daraldımki nasıl uyudum bilmiyorum,hayırlısı olsun diyorum ama hemen olsa birşeyler sabretmek çok zormuş:14::14:

Back
X