- 10 Ekim 2014
- 32.914
- 148.416
- 798
- Konu Sahibi pismanliktandazor
-
Sama kizamam bisey diyemem ama gercekten cok pismanim gece konusurken bi anda hersey basima dank etti ne kadar igrenc birak insanlarin Allah in dahi affetmeyecegi bi insan olduğumu anladim seni inandirmaya calisamam inanmazsin zaten ama cok pismanim
Atarsin daha ne zamandir taniosunki, insanlar kac senelik iliskilerini unutuyolar, oyle dusun senin onlardan neyin eksik. Kendine biraz deger verEvet tovbemi ettim herkes elestiride haklı ben bile tovbemden dahi utanirken insamlara hic bisey diyemem kesmem gerektiğini biliyorum ama icimden nasıl atarim ;(
Ben artik yalnizligi sectim kimseye kendimi kabul ettiremem kimseden bunu isteyemem herkesten utanurum zaten beni kabul edecek insanin niyeti bellidir artik bunu yapamam ;(seni her halinle kabullenecek biri çıkar karşına elbette
biraz frene bas
Yasadiklarim icin utaniyorum ama karsimdaki kisiden degil Allah tan utanıyorum. AcIzlestim evet ama ona hem sinirliyim bana yalan söylediği icin ve kendini temiz gördüğü icin hem de ona bi anda asik oldum aklimdan icimden cikmiyo ;(
onu atsam bile pismanliklarimi gunahlarimi atamam ;( artik böyle yaşamaya mahkumumAtarsin daha ne zamandir taniosunki, insanlar kac senelik iliskilerini unutuyolar, oyle dusun senin onlardan neyin eksik. Kendine biraz deger ver
Ben artik yalnizligi sectim kimseye kendimi kabul ettiremem kimseden bunu isteyemem herkesten utanurum zaten beni kabul edecek insanin niyeti bellidir artik bunu yapamam ;(
Ama vazgeçti soz verdi hatasinin farkina vardi yapmicam dedi bu yuzden ona hak vermeye calismak istiyorum ama gene de bana yalanlar söylemesi ve konusmada bana karsilik vermesi hep acabalarimi tetikliyo ;( gene de istedigi kisi ben degilim ama aklimdan atamiyorum onu ;(Kendini temiz seni kirli görmesi çok saçma. Temiz kız arıyorum diyen erkeklerden korkulur, kendileri her şeyi yaparlar, kirli diye tabir ettikleri kızları eğlence amacı olarak kullanıp, kendi yaptıklarını yapmayan kız ararlar. Böyle terbiyesiz, kendini bir şey sanan, kadına saygısı olmayan tiplerden uzak durmak lazım. Onlar iyiyi hak etmiyor, lütfen uzak durun ve onun için üzmeyin kendinizi, değmez.
Ama goruntulu konusurken bunu demedi kendini rahat hisset dedi hem de daha cinsel seyler olmadaN. Oyle dusunen erkegin o..sudur dedi seni sevebilirim dedi zamanla belli olur herseu dedi seni coo mutlu etmek istiyorum dedi ;( ask yok diye de saka yaptim dedi gulucik koymadim diye niye bu kadar taktin dediBir daha sevsende ölüp bitsende öyle tavizler verme hic kimseye ( sen taviz dediğin için öyle dedim içeriğini daha iyi bilirsin her ne anlamda kullandiysan)
Suçlu kimse yok bu durumda ikinizde karsilikli birşeyler yasamissiniz. Sana acikcada söylemiş adam asik olmak falan yok diye.
Destek al bir uzmandan en kısa zamanda. Daha fazla kullandırma kimseye kendini.
Ben artik yalnizligi sectim kimseye kendimi kabul ettiremem kimseden bunu isteyemem herkesten utanurum zaten beni kabul edecek insanin niyeti bellidir artik bunu yapamam ;(
Psikiyatrmdan randevu alamadim izinli galiba ama cok aci cekiyorum yaptıklarımdan dolayi insanlari degil zaten kendimi suçluyorum tovbe ettim zaten ama tepkileri hakli görüyorum ben de olsam aynilarini derdim ;(
onu atsam bile pismanliklarimi gunahlarimi atamam ;( artik böyle yaşamaya mahkumum
Sama kizamam bisey diyemem ama gercekten cok pismanim gece konusurken bi anda hersey basima dank etti ne kadar igrenc birak insanlarin Allah in dahi affetmeyecegi bi insan olduğumu anladim seni inandirmaya calisamam inanmazsin zaten ama cok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?