- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
Kızlar hepinize Merhaba benim iki yıldan fazla süredir görüştüğüm birisi var bu zamana kadar bana hiç yanlışı olmadı ilgili alakali telefonda bir tane kız ismi bulunmayan sanal ortamlarda aktif olmayan olgun ne istediği bilen birisi bense tam tersi ne istediğim kimi istediğim belli değil onu seviyorum ve bu zmana kadarda kimseyle görüşmedim son iki aya kadar ne derler bilinmez fazla ilgi aşık usadirir mi ne denir ben kendimi başka arayışlara verdim çalıştığım yere gelen bir çocukla mesajlastm arkadaşca o yazıyordu genelde ben hiç yazmadım yazınca da cevap verdim ama hiç öyle ümit verir cinsten değildi benle görüşmek istiyor gezmek tozmak hep bir bahanem var bir daha mesajına bile cevap vermek istemiyorum korkuyorum Sevgilim duyarsa bir hiç uğruna kaybedrrim karşı tarafı uzmeden nasıl irtibatı kesebilrim çok pişmanım sevgilim duysa terk eder beni
....evet yarım saat önce görüşmeyi kestim bir daha irtibat halinde olmayalım dedim kabul etti ısrar etmesi içinde bir neden yoktu allah kimseyi yanlış yöne saptirmasin ve hemen aklını başına getirsin bir daha kafamı kaldırıp bir erkeğe dönüp bakmam
....evet yarım saat önce görüşmeyi kestim bir daha irtibat halinde olmayalım dedim kabul etti ısrar etmesi içinde bir neden yoktu allah kimseyi yanlış yöne saptirmasin ve hemen aklını başına getirsin bir daha kafamı kaldırıp bir erkeğe dönüp bakmam
Son düzenleme: