Cok pişmanım, ne yapmalıyım?:|

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
çok mutsuzum 5 saat önce iki senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım onu çok seviyorum ama ilgisizliğinden, geç yazmalarından bıkmıştım.. bugün ben kadiköye indim arkadaşlarla derbiyi izlemeye o da çanakkaleye gitmişti okulun bi kulübüyle. Mesajlaşıyoduk aramız soğuktu biraz zaten normalde samsunda okuyo hiç görüşemiyoruz benim yanıma değilde çanakkaleye gitmesine bozulmuştum ben herneyse.. işte mesajlaşıoduk en son arkadşlarla yemek yiyoruz aşkım demişti saat 21 gibi daha sonra 00.30a kadar mesaj atmadı ben onu kız halimle merak ettim başına bişeymi geldi diye o hiç telefonuna bakmadı bende dışarıdayım sonuçta.. merak etmednmi beni dedim.. Dolanıyodum:/ dedi böyle.. bende dayanamadım onu sevdiğimi ama ayrılmaktan başka seçenk bırakmadığını bana filan dedim.. cevap yok.. Şimdi korkuyorum yaa bir daha hiç cevap gelmezse..
Çokk fenayımmm :/

merhaba arkadaşlar,
çok mutsuzum 5 saat önce iki senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım onu çok seviyorum ama ilgisizliğinden, geç yazmalarından bıkmıştım.. bugün ben kadiköye indim arkadaşlarla derbiyi izlemeye o da çanakkaleye gitmişti okulun bi kulübüyle. Mesajlaşıyoduk aramız soğuktu biraz zaten normalde samsunda okuyo hiç görüşemiyoruz benim yanıma değilde çanakkaleye gitmesine bozulmuştum ben herneyse.. işte mesajlaşıoduk en son arkadşlarla yemek yiyoruz aşkım demişti saat 21 gibi daha sonra 00.30a kadar mesaj atmadı ben onu kız halimle merak ettim başına bişeymi geldi diye o hiç telefonuna bakmadı bende dışarıdayım sonuçta.. merak etmednmi beni dedim.. Dolanıyodum:/ dedi böyle.. bende dayanamadım onu sevdiğimi ama ayrılmaktan başka seçenk bırakmadığını bana filan dedim.. cevap yok.. Şimdi korkuyorum yaa bir daha hiç cevap gelmezse..
Çokk fenayımmm :/

kaçan kovalanır bu her zmaan böyle olmuştur :68:
bırak üstüne düşme seviyorsa zaten arar sevmiyosada yolu açık olsun de :37:

Bence boşuna pişman olma.
Baksana adam cevap bile yazmaya tenezzül etmemiş.
İnsan sevgilisinden böyle bir mesaj alınca
ya kızar sinirli bir mesaj atar
ya üzülür beni bırakma diye mesaj atar
ya da pişman olur gönlünü almaya çalışır.
Boşver anacım bu zaten ayrılmaya yer arıyormuş

evet soz konusu olan 5 yil ama bazen gidene bay bay, gelene hay hay demeyi bilmek lazim
sana senin kiymetini bilen gerek
sanirim su anda yasin da masallah biraz genc.. hele yas gectikce insan pamuklara sarilmak istiyor. yani cok aranmak, cok sorulmak degil ama bir arkadasimin yazdigi gibi gercekten ilgilenilmek, umursanmak..
bu mesajdan sonra yapman gereken (kesinlikle ) arama ve sorma
o ararsa ve sorarsa biraz yuz verme
telafietmesine , kendisini kotu hissetmesine izin ver
sonra tekrar degerlendirelim :)
su anda sen pasi ona yolladin, bak bakalim ne kadar onemliymissin gor derim..

canım günaydın
''kaçan kovalanır''diyen arkadaşa aynen katılıyorum:kkk:
ona onsuz yaşayamayacağını falan sakın belli etme
zamana bırak ve onun aramasını bekle inan ki kaçan kovalanıyor...

erkeklerin normal halleri canım sen hep birşeylerden fedakarlık yaparsın ama o aynı şeyi yapamaz sürekli msj msj sıkar bu insanı ben kız olduğum halde sıkılıyorum bazen bence sessiz kalarak seni cezalandırıyor bencede arama bırak seni seviyosa o atsın ilk adımı pişman olma yaptığın hiç birşeyden yanlış ya da doğru senin kararın sonuçta...

Açıkcası uzun süreli ilişkilerde böyle 5 -3 sene olunca...bir yere varmıyorsa evlilik gibi artık kopmak bir yerde kaçınılmaz oluyor ....ayrıldın niye ...?gereken ilgi alaka yok diye adam rahat...yada uzun süreli ilişkinin verdiği doygunluk ....sana msj atsada geri dönsede değişen olmaz bunu kafana not etmelisin...taşıma suyuyla değirmen dönmez..erkek içinden gelmiyorsa böyle ittirerek yaptıramazsın bir şey...ya dicen bu böyle devem üzülmeyeceksin...yada bitircen üzülmiyeceksin...hayatının merkezine oturtmamk lazım bu erkekleri...bak onlar bir kenarda beklesin beni diyor...kaç kovalan taktiklerinin yorucu bır süreden sonrada kızgınlık getırdığınıde söylemek isterım...

5 senelik değil,2 senelik bir ilişkiymiş.
Ben bu yıl hesaplarını gereksiz buluyorum gerçi.Mesela 10 senelik olsa daha çok mu dişini sıkması gerekecekti ? Yoo :6:
Neyse konuya gelirsek,erkekler mesajmış aramaymış sevmiyorlar.Bunlar onlar için angarya ve mecburiyetten yapılan şeyler.Çok mesaj yazan erkeklerse,genellikle kıskanç ve sevgilisini kontrol eden tipler oluyorlar.
Bazen bırakmak ve nefes aldırmak lazım.Neden aramadın neden yazmadın dedikçe bunalır,uzaklaşır.Bırak o arasın,o merak etsin,peşinden koşsun.Böyle ufak tefek şeyler için ayrılığı ağzına alma.Böyle yaparsan o da ayrılalım deyiverir.

sana 3 saat mesaj yazmadı dıyemı ayrıldın Allahım ya insan kendı boş olunca vaktı olunca yazmaya bol bol karşısındakını de oyle sanıyor malesef gereksız bır ayrılık olmuş adam ayrılık mesajını dıkkaate almamıs bence ayrılık falan yok yanı :37:

bence mesaj konusunda birz fevri davranmıssın canım.sonuçta erkekler böyle maç olunca hepimiz biliyoruz ki dünyasını unutuyorlar. örneğin benim erkek arkadasım bazen maç izlerken rahatsız edilmesin diye telefonunu bile kapatır.:9: mesaj konusuna da gelince erkekler cok fazla mesajlasmayı sevmıyor.ki arkadaslarıyla oldugu bir ortamda elinde telefon sürekli aart arda ve hemen cevap atabileceğini sanmıyorum. biz bu konuda daha hassasız ama eger diyorsan ben mesaj attıgıdmda 3 -5 saat sonrada dönmüyor iyi geceler mesajı dahi atmıyor o zaman haklısın. sadece biraz erkek tarafından düşündüm,empati kurdum, bence biraz daha düşünün bu konu ustunde 2 seneniz var sonuçta ortada umarım yardımcı olmuşumdur..

canım ya sen hıc gerı adım atma sakın msj felan atma yoksa ılıskınız devam ederse sen onun ıcın pek kıymetlı olmucaksın bıraz zor olmayı sec,ama bence o da ayrılmayı ıstese sankı senın ıcın daha ıyı olur gıbıme geldı

Bence kızın amacı msj atmadığı için değil ki kızcağız merak edilmek istemiş bunu hepimiz yaparız doğru değilmi? Sonuçta derbi maça gitmiş bi bayan. o maçta hani herşey olabilir kavga çıkar bilmem ne olur hani hiç mi bi sevgili merak edip "aşkım nerelerdesin herşey yolundamı" die sormaz :/ Sormuyosa önemsemiyo yada o an daha önemli birşeyle meşguldü.. Hiç pişman olma 5 yıl değil 50 yıl olsa bile seni önemsemediği ortada önemsemeyen merak etmeyen biri içinde pişmanlık yaşamaya gerek yok bana göre. Öyle bi güçlü ol ki sen değil o seni kaybettiğine pişman olsun...

Teşekkür ederim bayanlar hepinize tek tek hak verdim yalnız ayrılma sebebim sadece 3 saat mesaj yazması değil birikmişler var hep üzülüyorum ağlıyorum bu yüzdendi o olay patlama noktası oldu..

Sabah mesaj atmış özür dilerim seni çok seviyorum üzülmeyi hiç hiç hiç haketmiyosun sen minik bebeksin hak ettiğin sevgiyi gösteremiyorum sana özür dilerim aşkım :-( yazmış böylee.. Benide onun bir daha mesaj atmicak düşüncesi çok üzmüştü bu yüzden uzatamadım :/ bende özür dilerim filan dedim dikkat edicekmiş filan öyle şeyler dedi ki daha öncede çok demişti ama bilmiyorum iştee.. seviyorum . buarada ben maça gittiğim için kızmş o yzden bilerek mesj amamış öyle dedi

Teşekkür ederim bayanlar hepinize tek tek hak verdim yalnız ayrılma sebebim sadece 3 saat mesaj yazması değil birikmişler var hep üzülüyorum ağlıyorum bu yüzdendi o olay patlama noktası oldu..

Sabah mesaj atmış özür dilerim seni çok seviyorum üzülmeyi hiç hiç hiç haketmiyosun sen minik bebeksin hak ettiğin sevgiyi gösteremiyorum sana özür dilerim aşkım :-( yazmış böylee.. Benide onun bir daha mesaj atmicak düşüncesi çok üzmüştü bu yüzden uzatamadım :/ bende özür dilerim filan dedim dikkat edicekmiş filan öyle şeyler dedi ki daha öncede çok demişti ama bilmiyorum iştee.. seviyorum . buarada ben maça gittiğim için kızmş o yzden bilerek mesj amamış öyle dedi

Mutluluklar o zamaaannn :D:D:D:D:D

Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim ama... Aması var bu işin, belli ki sen de korkuyorsun erkek arkadaşının önce söz verip yine aynı şeyleri yapmasından, ilgisiz davranmasından...

Bence bu erkek arkadaşının karakteri, 2 sene de olsa 5 sene de olsa. Başlarda belki daha ilgiliydi cicim aylarının heyecanıyla ama sonradan normal haline geldi böyle muhtemelen. Onu böyle kabul etmen gerek. Ya da kabul etmeyip daha fazla yapamam deyip yol vereceksin. :45: Çünkü bu problem böyle bir ksüp barışmakla ya da kaçan kovalanır gibi taktiklerle çözüleceğe benzemiyor, benden söylemesi... :10:

süpperr o zaman canım benim çok sevindimm:65: :66::66:

Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim ama... Aması var bu işin, belli ki sen de korkuyorsun erkek arkadaşının önce söz verip yine aynı şeyleri yapmasından, ilgisiz davranmasından...

Bence bu erkek arkadaşının karakteri, 2 sene de olsa 5 sene de olsa. Başlarda belki daha ilgiliydi cicim aylarının heyecanıyla ama sonradan normal haline geldi böyle muhtemelen. Onu böyle kabul etmen gerek. Ya da kabul etmeyip daha fazla yapamam deyip yol vereceksin. :45: Çünkü bu problem böyle bir ksüp barışmakla ya da kaçan kovalanır gibi taktiklerle çözüleceğe benzemiyor, benden söylemesi... :10:

Cok cok doğru bir yorum teşekkür ederim, aslında neredeyse bütün erkekler böyle değil midir ? sanki bzlerin kaderi bu yapıcak bişey yok şu an ondan ayrılsam bir başkasıyla yeniden başlasam sanki daha farklı mı olucak diye düşünüyorum.. Galiba sabretmek zorundayım

ayrıca yalnızca cicim aylarında değil ilk 1 buçuk yıl mükemmeldi sürekli şiirler şarkılar mektuplar çok romantik bir insandı ikimzde istanbulda yaşıyorduk bu sene okul dolayısıyla samsuna yerleşti ondan sonra değişmeye başladı.. şuan 21 yaşında kişiliği oturmaya başladı eskiden cocuktuk belki bununda etkisi vardır.. Bilemiyorum

sanırım herşeyin birikmesiyle alınmış bi ayrılık kararı bu
yani ilgisizliğinden şikayetçisin
hemen ayrılmakla hata etmişsin,önce bi konuşmalıydın
ama sen ayrılmak istiyorum yazmana rağmen cevap vermemeside ilginç

Back
X