Cok pişmanım, ne yapmalıyım?:|

5 yılsa 5 yıl..
hiç kimse vazgeçilmez değildiruzan süreli ilişkiler de zaman geçtikçe alışkanlık oluyor
aşk değil..
kafana takma..
eğer sorumsuz biri olduğunu düşünüyorsan
böylesi iyi oldu de geç..
biliyorum zor ama bir ömür çekmektense şimdi acı çekmen çok daha iyi
zaten o da seni şuana kadar aramadığına göre yanlış giden bir şeyler var demektir

Cok cok doğru bir yorum teşekkür ederim, aslında neredeyse bütün erkekler böyle değil midir ? sanki bzlerin kaderi bu yapıcak bişey yok şu an ondan ayrılsam bir başkasıyla yeniden başlasam sanki daha farklı mı olucak diye düşünüyorum.. Galiba sabretmek zorundayım

ayrıca yalnızca cicim aylarında değil ilk 1 buçuk yıl mükemmeldi sürekli şiirler şarkılar mektuplar çok romantik bir insandı ikimzde istanbulda yaşıyorduk bu sene okul dolayısıyla samsuna yerleşti ondan sonra değişmeye başladı.. şuan 21 yaşında kişiliği oturmaya başladı eskiden cocuktuk belki bununda etkisi vardır.. Bilemiyorum

Erkeğinden ziyade karaktere göre değişir o bence. Kimi erkek vardır, yıllar yıllar geçer aradan ama hala ilk günkü gibi romantiktir kimisi de yıllar geçtikçe kızı eline aldığını düşündükçe ilgisini azaltır ister istemez. Erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın sonuç olarak, tabii ki de bu seçimde son söz hakkı ve karar senindir.

Belki de farklı yerlere düşmenizden dolayı kafası karıştı, içinde bulunduğu duruma anlam veremiyor olabilir. Biraz kendi haline bırak o zaman ve o da anlasın neyin ne olduğunu. İletişim sağlamak için minimum derecede emek harca derim bu süreçte, çünkü erkeklerde üzerlerine gidildikçe ters teper, biz kadınlar gibi değildir onlar. İnşallah her şey güzel olur. :34:

arkadaşım sen bence onu sevginle ilginle çok pohpohlamışsın hayatının erkeği olduğunu göstermişsin ve o da senin sevginden ondan vazgeçmiceğinden emin olmuş erkekler cabuk ulaştıkları herşeyden çabuk soğur bıkar o düşünüyorki gitsede gelir senin yapman gerekn geri bi adım atmaman sakın geri bi adım atma ayrılık kararının arkasında dur elinde telefon aramasını bekleme kendini ona şartlama bırak o sana gelicektir emin ol çünkü sen gittiinnn o diyorki nasıl olsa bensizliğe dayanamaz ama sen napıcaksın geri adım atmıcaksın oda bu sefer arkasına dönüp bakıcakki sen yoksun bu sefer merak edicek bni neden aramadı bni neden merak etmedi dicek er geç arıcak merak etme canım sen bu ayrılıkta başka uğraşlar bul zaman geçir aklını onunla meşgul etme:kkk:

merhaba arkadaşlar,
çok mutsuzum 5 saat önce iki senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım onu çok seviyorum ama ilgisizliğinden, geç yazmalarından bıkmıştım.. bugün ben kadiköye indim arkadaşlarla derbiyi izlemeye o da çanakkaleye gitmişti okulun bi kulübüyle. Mesajlaşıyoduk aramız soğuktu biraz zaten normalde samsunda okuyo hiç görüşemiyoruz benim yanıma değilde çanakkaleye gitmesine bozulmuştum ben herneyse.. işte mesajlaşıoduk en son arkadşlarla yemek yiyoruz aşkım demişti saat 21 gibi daha sonra 00.30a kadar mesaj atmadı ben onu kız halimle merak ettim başına bişeymi geldi diye o hiç telefonuna bakmadı bende dışarıdayım sonuçta.. merak etmednmi beni dedim.. Dolanıyodum:/ dedi böyle.. bende dayanamadım onu sevdiğimi ama ayrılmaktan başka seçenk bırakmadığını bana filan dedim.. cevap yok.. Şimdi korkuyorum yaa bir daha hiç cevap gelmezse..
Çokk fenayımmm :/

kaç yaşındasın bilmem ama değmez inan valla :34:
"giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir" bu sözü kendine hep söyle :6:

Son düzenleme:
arkadasim liseye falan mi gidiyosunuz. mesajima cevap vermedi diye niye ayrilinio? ayrica ben de surekli mesaj atilmamasi taraftariyim. gunde bikac kere mesajlasirsin ararsin, ama cik cik cik 2 dkda bir mesajlasmak cocuk isi gibime geliyor.

merhaba arkadaşlar,
çok mutsuzum 5 saat önce iki senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım onu çok seviyorum ama ilgisizliğinden, geç yazmalarından bıkmıştım.. bugün ben kadiköye indim arkadaşlarla derbiyi izlemeye o da çanakkaleye gitmişti okulun bi kulübüyle. Mesajlaşıyoduk aramız soğuktu biraz zaten normalde samsunda okuyo hiç görüşemiyoruz benim yanıma değilde çanakkaleye gitmesine bozulmuştum ben herneyse.. işte mesajlaşıoduk en son arkadşlarla yemek yiyoruz aşkım demişti saat 21 gibi daha sonra 00.30a kadar mesaj atmadı ben onu kız halimle merak ettim başına bişeymi geldi diye o hiç telefonuna bakmadı bende dışarıdayım sonuçta.. merak etmednmi beni dedim.. Dolanıyodum:/ dedi böyle.. bende dayanamadım onu sevdiğimi ama ayrılmaktan başka seçenk bırakmadığını bana filan dedim.. cevap yok.. Şimdi korkuyorum yaa bir daha hiç cevap gelmezse..
Çokk fenayımmm :/

nasıl cvp yok yaa hepsini okumadım ama :( istiyo muymuş sanki ayrılığı öyle bi izlenim oldu :(

defalarca yazılmış ama bir de ben yazayım.
sen ondan cevap beklemekten vazgeç, gerçekten ayrıldığınızı farzet. sonra içine dön ve düşün, seviyor musun yoksa yalnızca alışkanlık mı?
buna karar verdikten sonra ne yapacağını düşünürsün. içinden geliyorsa alır karşına konuşursun, yok gelmiyorsa sen de bir daha aramazsın.

çocuğun böyle sessiz kalması garip bu arada... büyük ihtimalle ya bir bunalım ya da bir kafa karışıklığı döneminde.
onun bu sessiz haline sinir olduğunu biliyorum ama onu değil kendini düşün ve kendi kalbinin sesini dinle önce. hırsına ya da inadına kapılma.

hiç pişman olma bence doğru olanı yapmışsın. onun şimdi yanında arkadaşları falan var geziyo tozuyo eğleniyo. ama bi yalnız başına kalsın o zaman dank eder başına bi şeyler. sen bidaha arama bence. kaçan kovalanır sonuçta. pişman olacak bu davranışlarından dolayı emin ol. şimdi aklı bi karşı havada gibi gözüküyor

giden biri icin niye üzülüyorsun seni sevseydin gitmezdi seni sevmiyen biri zaten yaninda olsa nolur olmasa nolur hic takma ;)

barışmanıza sevindim. içte içte birikiyor birikiyor, daha sonra en ufak bir şeyde pat diye kesip atmak istiyor insan:) özür dilemiş zaten bekle ve gör. sen üstüne düşme, o seni merak etsin....

Back
X