Çok pişmanım....

pink_princes

Umrumdan Öte...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
784
451
Arkadaşlar artık içimdeki herşey çözülmeye ve yok olmaya başladı gibi hissediyorum. Sanki içimdeki sevgi bitti de bir daha hayatı sevemeyecekmişim gibiyim. benim konum şu: eşim ve kv. bir önceki konumda kv nin bana yaptıklarından dolayı iletişimi kesmiştim. o olaydan bi kaç gün sonra eşimi iice doldurdular ve evi terketti. ve bir gün kv de kalıp eve geri dönmüştü. bugün öğrendiğime göre lanet kv eşimin eve döndüğü akşamı babamı arayıp çemkirmiş. babamda sonuna kadar arkamda durup benim kızım ciddi bi insan bu tarz muhabbetlere gelemez demiş. ve anneciğim ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış. esas durum şu pısırık ve kendi kafası mantığı olmayan eşim benimle arasında geçen tartışmaları kv ye bir bir anlatmış o zaman ve şu anda da hala anlatıyor. arkamda resmen cadı kazanı kaynıyor. en son bunu duyduktan sora eşime ve bir kere daha ailesine o karşı o kadar çok soğudum ki. eşime karşı cinsellik haricinde hissettiğim hiçbişi yok. herşey gözümden düştü. o sevgililik dönemindeki sevgi saygı aramızdaki herşey bitti. sadece katlanamamazlıklar kaldı. zaten küçük bir kıvılcım olursa (boşanmak adına) hayır demiycem. ee şimdi niye duruyorsun diye sorarsanız bebişim olacak ve
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim.. :KK43:

Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama iki dolduruşa gelip sizi bu halde tek başına bırakabiliyorsa
çokta düşünecek bir şey yok alın eşyalarınızı çıkın
uzun bir zamanda dönmeyin biraz derse ihtiyacı var

evliliğe aile dahil oldduğu zaman o evlilik malesef bitiyor.eger evlılığını kurtarmak ıstoyorsan eşini çagır konuş herseyı zamana bırak bekle sans vermıs olursun olmadı yıne o zaman yoluna bakarsın...:KK12:

Ciddi ciddi, bebek yapmak isteyen aileler bir kurum tarafından "bebek yapmaya uygunluk" testine sokulsa iyi olur falan diye düşünmeye başladım.Geleceği çok parlak olmayan evliliklere çocuk getirmek yasak falan olmalı.

kesinlikle katılıyorum......
ben bekarken annem hep şunu derdi 'çocuk olana kadar ki, evlilikte ne var ki? ... çocuk olunca asıl evlilik başka'
bende 9 aylık evliyim. çok şükür eşimle sıkıntımız yok. şimdi yeni bir gebelik var.
ama yaşım müsait olsa çocuk konusunu daha çok düşünürdüm

konu sahibi için inşallah bu bebek bereket, huzur ve saadet getirir. hamilelik süresince bile bebek her şeyi duyar işitir çünkü..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
ben eşinizin iki kelime ile gaza gelip böyle şeyler yapmasını hiç hoş bulmadım açıkcası bu kadar mı değersizsiniz? Ayıp.

Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama iki dolduruşa gelip sizi bu halde tek başına bırakabiliyorsa
çokta düşünecek bir şey yok alın eşyalarınızı çıkın
uzun bir zamanda dönmeyin biraz derse ihtiyacı var

bunu kaç kere yapmayı düşündüm ama ben bir kere çıkarsam bu evden birdaha asla dönmem. ders alacak gibi de görünmüyor eşim. eşim çocuk gibi kv de çok fena bir kadın. özelliklede babama yaptığı kabul edilemez. dediğim gibi doğru düzgün oluru yok bu evliliğin.

bunu kaç kere yapmayı düşündüm ama ben bir kere çıkarsam bu evden birdaha asla dönmem. ders alacak gibi de görünmüyor eşim. eşim çocuk gibi kv de çok fena bir kadın. özelliklede babama yaptığı kabul edilemez. dediğim gibi doğru düzgün oluru yok bu evliliğin.
Git derken terketmek için değil bir süre ayrı kalmanız için dedim
orası belli olmaz kaybetme korkusunu yaşarsa hayatındaki önceliklerini gözden geçirir

kesinlikle katılıyorum......
ben bekarken annem hep şunu derdi 'çocuk olana kadar ki, evlilikte ne var ki? ... çocuk olunca asıl evlilik başka'
bende 9 aylık evliyim. çok şükür eşimle sıkıntımız yok. şimdi yeni bir gebelik var.
ama yaşım müsait olsa çocuk konusunu daha çok düşünürdüm

konu sahibi için inşallah bu bebek bereket, huzur ve saadet getirir. hamilelik süresince bile bebek her şeyi duyar işitir çünkü..

petunya_love petunya_love aslında biraz da buna pişmanım. geleceği çok net görebilen bir insan değilim. inanın bu bebiş de bir huzur anında oldu. eşim bebeği çok istedi ve çok da güven vermişti herşeyin düzgün gideceğine dair. şu an en çok bebişi düşünüyorum keşke benimle bu kadar strese sıkıntıya katlanmak zorunda kalmasaydı. günahsız habersiz kuzucum :KK43:

anlamiyorum anlamayacagim bi anne oglunun mutsuz olmasini, yuvasini dagitmasini nasil ister ya.
niye rahat birakmaz, niye karisir, niye oglu olup biteni anlattiginda oglum ayip degil mi bana niye anlatiyorsun demez.

saskinim, annelik bu olmamali

inanın benimde oğlum olacak belki bende ilerde kaynana olucam. aklım gerçekten ermiyor bu kadının yaptıklarına. eşim en küçük çocuk olduğu için aile konusunda fazla olgunlaşamamış. hep ilgi ve alaka şımarmış. asıl olgunluk yapması gereken biraz da kv. insan söylemez mi oğluna ben karışmam sizin aranızdaki mesele diye. bu kv nin heralde 3 yada 4. ayırmaya çalışması. ama bu 5 olmayacak.

Git derken terketmek için değil bir süre ayrı kalmanız için dedim
orası belli olmaz kaybetme korkusunu yaşarsa hayatındaki önceliklerini gözden geçirir

bu konuda haklısın arkadaşım fakat kv bu sırada eşimi pamuklara sarıp pohpohlayıp her istediğini yapacağından eşim neyi kaybettiğini anlayacak durumda olmayacak. zaten aradan uzun zaman geçeceği içinde benim içimden dönmek gelmeyecek. sorunun büyük nedeni kv. artık aradan çekilmesi lazım.

bu konuda haklısın arkadaşım fakat kv bu sırada eşimi pamuklara sarıp pohpohlayıp her istediğini yapacağından eşim neyi kaybettiğini anlayacak durumda olmayacak. zaten aradan uzun zaman geçeceği içinde benim içimden dönmek gelmeyecek. sorunun büyük nedeni kv. artık aradan çekilmesi lazım.
Kayınvaliden aradan çekilmez
buna engel olacak tek kişi eşin
alttan aldıkça yine annesinin sözünden çıkmayacak
benim arkadaşım 3 aylık ikiz çocuklarıyla gitti annesinin evine
2 ay sonra adamın aklı başına geldi başka bir ile taşındılar kv deden etkilenmemek için
şuan adam sadece senede iki kez hafta sonları çocukların birini alıp gidiyor
telefondaki konuşmalarını uzatmıyor karışmasına fırsat vermiyor
anne çok kıymetli evet ama artık o da bir baba olacak
sorumlulukları olacak
kendine çeki düzen vermesi lazım

Bu arada arkadaşlar şunu da eklemeliyim: Ben böyle olmasını bu hale gelmesini hiç istemedim. Aslında normalde çok sıcakkanlı bir insanımdır. Onlara da soğuk davranmadım. Hatta biraz da şımarttım galiba. O yüzden bu kadar yüz buldular herşeye. Benim hatam mesafe koymayıp, mesafeli davranmaya devam etmemek oldu. Şimdi bu yaptıklarından sonra ilgimi alakamı bir anda kestim sonuç kaynana kaynadıkça kaynadı.

kimse kaybetme korkusu yaşamaz,alternatıf çokk,heleki erkeğe,erkeğin aşık olması gerekmezki,bence ara soğur,araya başkaları gırer,yetışkın ınsanların,ben bayan olduğum halde hiç kaybetme korkusu yaşamadım,yanlış bir düşünce kalıbı,hanı sanıyorlarya anladı değierimi,kaybetme korkusu yaşadı dıye,hayır,orda geri dönmesındeki nedneleri başka sebepler,haa geri dönünce bir süre sonra aynı oluyor erkeler,yanı bacım değimez,huyu ağzı açık bır adam,böle bir tip,bir lafına takıldım,baba kokusu,ya boşver ölse adam ne olcak,???baba kokusuz büyüdüm,ha sanırım senın baban çok iyibir örnek baba olarak,ama bu değil ki eşinde öle olcak,çok geçmiş olsun,yyorma,bu adam düzülmez,anca kayınvaliden ölürse...kayınvalden olacak zavallı oğlunun yuvasına soktuğu çomakda,diğer tarafta girer bır tarafına,töbe töbe,milletde bır hırs,bir iktıdar savaşı,kadınlarda,yok gelın kayınvalide,yok elti,yok,görümce gelin,yok nıkahlı eşle sevgili arasında,ahhh kadınlar ne çok boş vaktınız var,hayat geçmez böle,daha çok yuvalar yıkılır...sağlıksız nesıllere hoşgeldınız,iyi seyırler dileriz

X