- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- Konu Sahibi pink_princes
Arkadaşlar artık içimdeki herşey çözülmeye ve yok olmaya başladı gibi hissediyorum. Sanki içimdeki sevgi bitti de bir daha hayatı sevemeyecekmişim gibiyim. benim konum şu: eşim ve kv. bir önceki konumda kv nin bana yaptıklarından dolayı iletişimi kesmiştim. o olaydan bi kaç gün sonra eşimi iice doldurdular ve evi terketti. ve bir gün kv de kalıp eve geri dönmüştü. bugün öğrendiğime göre lanet kv eşimin eve döndüğü akşamı babamı arayıp çemkirmiş. babamda sonuna kadar arkamda durup benim kızım ciddi bi insan bu tarz muhabbetlere gelemez demiş. ve anneciğim ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış. esas durum şu pısırık ve kendi kafası mantığı olmayan eşim benimle arasında geçen tartışmaları kv ye bir bir anlatmış o zaman ve şu anda da hala anlatıyor. arkamda resmen cadı kazanı kaynıyor. en son bunu duyduktan sora eşime ve bir kere daha ailesine o karşı o kadar çok soğudum ki. eşime karşı cinsellik haricinde hissettiğim hiçbişi yok. herşey gözümden düştü. o sevgililik dönemindeki sevgi saygı aramızdaki herşey bitti. sadece katlanamamazlıklar kaldı. zaten küçük bir kıvılcım olursa (boşanmak adına) hayır demiycem. ee şimdi niye duruyorsun diye sorarsanız bebişim olacak ve
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim..
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim..