• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Pişmanım

kızı gözünde çok büyütmüşsün
artık sevmiyorsan arkadaşlığından rahatsızsan arayıp sorma
araya mesafe koy

ünide üç ve dördüncü sınıfta, sınıftan biriyle çok yakındık, bana öyle iyi geliyordu ki konuşmaları, fikirleri
beraber staj yapmaya gittik başka şehre, aynı yurtta kaldık, gerçek yüzünü görmeme 1 hafta yetti
beraber yaşadığımız bir olayı her gördüğü kişiye ballandıra ballandıra anlatmalar mı ders,n (abartmıyorum saydım en az 10 kişiye anlattı ayrı ayrı)
küçücük bi olayı o kadar abartarak anlatması
staj yerinde herşeyi ben biliyorum ben yapayım havaları (işi elimizden alıp ben yapayım derdi)
haftasonu akrabasına gittik, bana iyi davrandıkları için iki gün konuşmadı benle,,, hep beğenilen olmak derdindeymiş meğer
en son hamlesi mezuniyet balosu oldu, kendisi uğraşmak istedi, yardım girişimlerimi reddetti (herkese ben yapıyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye anlatmalar),, yapamayınca benle kavga etti yardım etmemişmişimmm:KK20:
uzaklaştım ben de, sormadı bile ne oldu diye,, sormazsa ne söyleyeyim:63:
üni bitti görüşmüyorum, kafam rahat

Bu yazınız için çok teşekkür ederim.

Sık biraraya geliyorsanız okuduğunuz kitaptan bahsedin. Bu kitabın faydalarınıvs . Cevrenizdeki iinsanlara olumlama yaptığınızdan , kendilerini iyi hissetmek adın ggüze şeyler söylediğinizi ve bunu uzun zzamandır yyaptığınızı soyleyin derim ben belki mesaj yerine ulaşır. Şayet örnekisterse ona aattığınız mesajı oörnek verin

Sık biraraya geliyorsanız okuduğunuz kitaptan bahsedin. Bu kitabın faydalarınıvs . Cevrenizdeki iinsanlara olumlama yaptığınızdan , kendilerini iyi hissetmek adın ggüze şeyler söylediğinizi ve bunu uzun zzamandır yyaptığınızı soyleyin derim ben belki mesaj yerine ulaşır. Şayet örnekisterse ona aattığınız mesajı oörnek verin
İşte bunu çok beğendim. Kesinlikle böyle yapacağım. Çok teşekkür ediyorum.

e tamam yüzyüze de görüşme :KK66:
birisi ya da bir şey sen değer verdiğin için vardır
şimdi o kişiye değer vermiyorsan o senin dünyanda artık yok demektir

aslında bu sene beni ilk kez gördüğü zaman onu görmezden gelip çekip gitmeliydim fakat birden araba farı görmüş tavşan gibi çakılı kaldım yerimde. böylelikle ilişki yeniden başladı. istediğim gibi bitemedi.

Aslında bu meselenin kendisinden ziyade aklıma bu kadar takılmasından, bir türlü gitmemesinden şikayetçiyim. Fikirlerim bana işkence ediyor. Eğer böyle bir durumum olmasaydı ona dediğim ettiğim şeylere kesinlikle takılmazdım. Hiç düşünmezdim bile.

Onunlayken bunu hep hissediyorum. Kendisini çok başka, özel güçleri olan doğaüstü biriymiş gibi hissediyor gibi geliyor bana.
Hissetsin,bununla mutlu olsun,egosu şişsin ne farkeder..boşver..ne güzel arkadaşına özel hissettirmişsin.bu senin başarın: )

işte ben bunu diyemiyorum. hissetmesin, istemiyorum diyorum..
Onu kıskanıyor musun? Bana değil kendine ver cevabını..eğer kıskandığın sonucuna varırsan o zaman onu değil kendini düşün.kendini geliştiremeye çalış.geçecektir.

Onu kıskanıyor musun? Bana değil kendine ver cevabını..eğer kıskandığın sonucuna varırsan o zaman onu değil kendini düşün.kendini geliştiremeye çalış.geçecektir.
hiçbir zaman kıskandığımı düşünemezdim. ama şimdi bir sorguladım kendimi. hayır kıskanmıyorum. sadece özel şeyler duymayı hakedecek kadar iyi bir insan olmadığı fikri beni pişman ediyor. eğer farklı olsaydı bu dedikledime pişman olmazdım.

Bence bilinç altınızda kız arkadaşınızı kendinizden üstün görüyor ve bunun kompleksini yaşıyorsunuz.
Bu konu takıntı olmuş ve bu yüzden eğer çıkarabiliyorsanız hayatınızdan tamamen atın. Hayatınızda olmazsa zamanla unutursunuz. Ama bu arada kendi özgüveniniz için de bir şeyler yapmalısın ız, özgüveninizi güçlendirmek için

Bence bilinç altınızda kız arkadaşınızı kendinizden üstün görüyor ve bunun kompleksini yaşıyorsunuz.
Bu konu takıntı olmuş ve bu yüzden eğer çıkarabiliyorsanız hayatınızdan tamamen atın. Hayatınızda olmazsa zamanla unutursunuz. Ama bu arada kendi özgüveniniz için de bir şeyler yapmalısın ız, özgüveninizi güçlendirmek için
Teşekkür ederim.

Back
X