Çok pişmanız

daha sevgili bile değiliz demişsin. yani anladığım kadarı ile sevgili olsaydınız bu durum normal olacaktı sizin için. ne biliyim benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. git çatur çutur seviş daha anlamlı ya. telefonde şey yapıp ertesi gün el ele romantik gezince namuslu mu olunuyor. saçmalık

bi bana mı garip gelmiyor bu durum. yetişkin bireyler arasında gayet normal bişey. 10 günde konuşmam 10 ay geçmesi lazım filan... yok öyle bi dünya. o an yaşanmış ve bitmiş. neyini takıyosunuz ki? kendinizi kullanılmış hissetmiyosanız, siz de durumdan faydalandıysanız bence sorun yok.

Adamin niyeti sizi denemek olabilir acaba bu tarz muhabbetlere yatkin mi diye.yuz vermeyin derim.once taniyin birbirinizi taniyin derken is cinsellige gelene kadar tanıyacak cok konu var

Bu adamdan uzaklaş ne olduğunu anlamadan o konuya sen geldin o gayet nereye gideceğini biliyor sonraki konuşmalarınızda sürekli o şekilde olduğunu göreceksin kaç bu heriften sen bildiğin sapık.

Daha sevgili bile değilken nasıl böyle konulara girilir aklım almıyor benim.
Direk karı koca olmuşlar :KK45:.

Konu sahibi bitir. Bir erkek kendisi ne kadar pislik olursa olsun bir kadının daha sevgili bile değilken kendisini bu şekilde tatmin etmesini unutmaz. Muhakkak yüzüne vurur. 10 gün nedir ya? Kıtlıktan mı çıktınız kardeşim?

bi bana mı garip gelmiyor bu durum. yetişkin bireyler arasında gayet normal bişey. 10 günde konuşmam 10 ay geçmesi lazım filan... yok öyle bi dünya. o an yaşanmış ve bitmiş. neyini takıyosunuz ki? kendinizi kullanılmış hissetmiyosanız, siz de durumdan faydalandıysanız bence sorun yok.
Birazda kadınlar kullansın diyorsun yani :KK45:...

Konu sahibinin başına patlamasın sonra da.

Direk karı koca olmuşlar :KK45:.

Konu sahibi bitir. Bir erkek kendisi ne kadar pislik olursa olsun bir kadının daha sevgili bile değilken kendisini bu şekilde tatmin etmesini unutmaz. Muhakkak yüzüne vurur. 10 gün nedir ya? Kıtlıktan mı çıktınız kardeşim?

Filmi izlemeye en sonundan başlayıp sonra başa sarmışlar :KK53:

10 günde konu açılmış. vay be bu ne hız. kısa keste aydın abası olsun modu...

Bana çirkin geldi açıkçası. Birdaha asla o konulara girmeyin açmaya kalkarsa tepkiniz gösterin. Olmasaymış iyiyiymiş ama yapacak bişi yok.

Eğer telefon görüşmesi sırasında sizin ortada yaşanan duruma rızanız-onayınız varsa ve eğer siz de keyif aldıysanız ben sorunun ne olduğunu anlamadım. Cinsellik utanılacak bir şey değil. İki taraf da yetişkinse ve iki tarafın da rızası varsa isterseniz telefonda yaşarsınız bunu isterseniz yatakta.

Ama yaptığınız şeyden pişman olduğunuza göre belli ki hoşlanmamışsınız, kaldıramamışsınız. Tekrar böyle bir durum yaşamak istemiyorsanız bahsettiğiniz kişiyle görüşmezsiniz olur biter.

Erkek arkadaşın olacak maalesef Ahlak anlayışından uzak vede , utanmayı edebi bilen aklı başında insanlar nefislerine zorda olsa sahip çıkar lakin dizginden kopmuş kızgın boğa gibi sizide kendine ve piss nefsine alet etmiş böyle insanlar nefsleri neyi arzu ederse oradadır sen veya bi başkasınada yaşı tipi fark etmez aynını yaparlar zaten sen onun ne ilki nede sonuncusu oldun bence ne kadar senden uzak okadar rahat edersin unutma son pişmanlık kimseye fayda etmezz !!

Konu fake gibi geldi..Kusura bakmada adamın rahatladığını nasıl anladın?ne iğrenç tabir..sen telekızlardan değilsen nasıl biliyorsun ne konuşacağını..
Yüz gitmiş astarda kalmamış.......

Sevgiliniz olmayan biriyle de sanal seks veya reel seks yapabilirsiniz. Eğer kendinizi bu konuda suçlu hissediyorsanız bir daha yapmazsınız olur biter.

Adam konuyu telefonda veya yazışarak cinselliğe getirmiş. Şansını denemiş. İstemiyorsanız bu noktada itiraz etmeniz gerekiyordu, onun yerine eşlik etmişsiniz. Ki sanal seks mi yaptınız yoksa cinsellik mi konuştunuz onu da anlayamadım.

Bundan sonra konuyu ikiniz de açmayın, bir süre gözleyin durumu. Eğer tekrar konuyu açmaya çalışıyorsa pişman falan değildir, eğer istediğiniz bu tip bir ilişki değilse bırakın gitsin.

Ayrıca ilk defa falan konuşmuyordur, onu bir geçsin.

Back
X