Çok pişmanız

Canım şimdi biraz ön yargılı olucam ama erkekler bunu hak ediyor. O çocuktan bir b.k olmaz. Sakın bağlanma ve konuşmayı kes. Emin ol pişman olmayacaksın.Ben bizzat tam tersini yaptım ve en büyük pişmanlığım oldu. Denenmiş ve pişman olunmuştur karar senin.:KK52:

seni bilmem ama ben olsam direk görüşmeyi keserdim. yanlış anlama stratejik olarak hareket ederdim yani. eger mevzu telefon skxi ise durum vahim çünkü. çünkü ciddi bakmıcak bundan sonra ikinizin ilişkisine. ki daha bi iliski bile yok. emin ol şimdi yanyana geldiginizde, nasıl etsede sana yanaşsa bunu düşünüyordur.
diceksin ki ;
"dün ki olay cok kötü etkiledi beni. sana karsi duygularımı bildiğin halde, hayır diyemeyecegimi bilerek bunu kullandın. konuyu buraya getirdin. benim ciddiyetsiz mevzularla işim olmaz. baştan böyle başlamamaştık. masumane görüşüyoduk. gorusmeyi kessek daha iyi olur" derdim.
sonra bekle arama sorma mesaj atma. whatsup filandan da sil. en gec 10 gün ciddi bi şekilde dönüş yapacak sana. eger cidden hoşlanıyor ise senden.
ama niyeti baştan beri buysa onu da anlamış olursun.döndüğünde sıkıştırırsın ciddiyetle başlayıp sevgili olmayacaksak, ileri dusünmeyeceksek ben yokum dersin. bak ondan sonra bana dua edersin. bunu da kimse böyle açıkca yazmaz :))

Sanal seks mi yaptınız?
Birbirinizi çekici bulmuşsunuz işte. Demek arada bayaa bi çekim var.

Sen bakma burda evliliginden ve cinselliginden sogumus insanların yorumlarına. Güzel heyecanlar bunlar.

Ayıp ya da yanlis olan nedir?

Siz henüz sevgili bile değilken bence yanlış.hakkınızda yanlış düşünebilir,bundan faydalanmaya çalışabilir bence mesafeyi o değil siz belirleyin...

Telefonla rahatlamak nasil oluyor?

Soru garipse cahilligime verin lutfen.

Yorumlarda adamin sapik ilan edilmesi degisik olmus biraz.
İki kisi istemis, yasamis. Olay rahatlamaya kadar gitmisse demekki baya konusulmus.
Adam istemis kadin da istemis ve yasanmis.
Bana gore erken sana gore erken degil kimine gore belki cok gec bile kalinmistir.
Burdaki yorumlarla bunun kararina varamazsin.
Sen adam icin sapik diye dusunursen o da senin icin oyle dusunur.
Yapmissin sonradan cevre baskisiyla, toplumdaki genel dusunusle alakali supheye dusmussun bence.
İlk bulusmada sevisip evlenen insan var yahu. Gecin bunlari artik

Ben olsam daha 10. günde cinsellik konuşan biriyle bir daha görüşmezdim.Bana şahsıma yapılmış bir saygısızlık gibi geliyor.Herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.Ama sen kaybetmekten korktuğunu söylemişsin.Madem öyle birşey olmamış gibi davranarak konuşmaya devam et.Ama kısa bir süre sonra yeniden bu konuyla sana gelirse bence sen o görüştüğün adamı bi daha gözden geçir derim ben.Çok itici.

Bence kendinizi kötü hissetmenize gerek yok o an istemiş konuşmuşsunuz. Ancak Adama dikkat edin evli biri ya da sevgilisi olan biri çıkmasın sonradan

Belki de bu adamın fantazisi telefonda sex yapmaktır. Size dokunmaz birlikte olmak istemez ama telefon muhabbetini eminim tekrar isteyecektir. Bence bu ilişkiden bir cacık olmaz

Slm kızlar biz biriyle tanışma aşamasındayız herşey güzel gidiyodu 10 gün oldu . Dün gece ikimizide uyku tutmadı ve konu Nasıl oldu Nasıl geldi bilmiyorum ama cinselliğe geldi başta konuşmak istemedim çok ısrar etti . İstemeyerekte olsa Konuşmalarına karşılık verdim bende sonra bu rahatlayınca özür dilerim dedi . Sabah olduğunda yine normaldik ama kendisi çok pişman olduğunu beni üzmekten çok korktuğunu bişey yaparsam sana vicdanım rahat olmaz diye söyledi . Bende çok pişman oldum konuştuğumuza Nasıl unutucaz :KK43: ilişkimizin daha adı konulmadan bu şekilde konuşmak beni çok rahatsız ediyo onu da . Benim Nasıl davranmam gerekiyo bu saatten sonra . Kaybederim diye korkuyorum Nasıl yaklaşımda buluncamı bilemiyorum. İlk defa böyle bu kadar açık konuştum bi kızla dedi çok pişmandı ama . Bende ilişkimizin farklı yöne gitmesini istemiyorum unutalım dün geceyi dedim. Tekrar açılır mı konu? Ben Nasıl davrancam . Daha sevgili bile olmadık :KK43:( çok Can'ım sıkıldı bu duruma
Telefon seksinden gerçek sekse geçiş yapın.

Back
X