Cok Pismanmis...Sizce kabul edilmeli mi?

bi aksam aradi ailem kendi uygun gordukleri biriyle evlenmemi istiyolar ben buyuklerime karsi gelemem
boyle diyen ilişkiyi boyle bitiren bir adamı asla affetmezdim. çoçuk oyuncağımı bu .noldu oteki buldukları kızdan hayır gelmedi galiba. yarın obur gun gene ailem istemiyo dese nolcak... boşver arkadaşım ya

ne olacagı belli olmaz.... ama ben büyüklerimin sözünü falan dinlerim diyor peki yarın annesi başka bir kız bulursa yinemi bırakacak, yinemi büyüklerin lafını dinlerim ben diyicek... bence çok güvenmeyin ... 2. bir şansı verdiysen çok sevsen bile bu kez çok fazla bağlanmamaya çalış... sadece nasıl biri oldugunu, evlenilecek birimi diye tanımaya çalış, duygularını şu durumda çok fazla ön plana alma..

arkadaslar eski konumu okuyanlar bilir yinede ozet gecmek istiyorum. Biriyle arkadaslar araciligiyla tanistik 1 ay gorustuk ama ben o aralarki boslugumdan olsa gerek fazla baglandim 1 ayda. bizim tanistirilma amacimiz evlilikti gorucu usulu gibi kismen...o yuzden istemeye gelceklerdi ama bi aksam aradi ailem kendi uygun gordukleri biriyle evlenmemi istiyolar ben buyuklerime karsi gelemem dedi ve bitirdi vee ben kendime geldim gercekten insanin hayatinda boyle donemler olabiliyo...bana kizmayin kolay kolay kimseye guvenmem ama bu cocukta farkli oldu iste :(((...sonra ayrilali 2 ay oldu cok uzuldum oyuncak yerine kondugum icin falan ama tam unuttum sanarken (yinede her gun dua ederdm ozur dilesin pisman olsun diye ) 3 gun once mesaj atti cok pismanim seni sevdgimi kaybedince anladim affet falan iste...direk olmaz dedim ama kafamda karisti.cunku falsoydu o 1 aylik beraberligimiz bende acele ettim oda bunaldi evet bu sekilde ayrilmamaliydi ama hata yaptim diyo...cok samimi oldugu evli cift var bitane onlarda aradi beni 2 aydir senden baska bisey konusmuyoruz dediler cok seviyo seni artik uzmez dediler...kendiside cok degismis gibi yani eski o degil. Cok ilgili hep ariyo mesaj atiyo ama bilmiyorum...insanlar 2. Sansi hakeder mi? Ne dusunuyosunuz kac gundur isin icinden cikamadim size sormaktan baska care gelmedi aklima..yorumlariniz benim icin cok onemli. Simdlden tesekkurler...

2 ay boyunca akli nerdeymis birden mi akli basina gelmis kesin evlenecek kimseyi bulamadi,dondu sana geldi...:37:

Ailesine fazlaca önem veren biri.Şuan sizle daha fazla ilgileniyor,tabi beraber olmadığınız için.

Bence ilişkiye tekrar başlarsanız,yine aynı olacaktır.Erkekler elde etmek için herşeyi yapar,ama elde tutmak için yapmaz:)

önce neden ailemin istediği biri var deyip ayrılıyor da ortada bırakıyor sizi

zaten görücü usulü gibi demişsiniz görücü usulü demek ailelerde biliyor demektir

ve bu kişinin ne çok duygusu varmışta hemen bir başkasıyla evlenmeyi düüşünüyor

daha sonra size mesaj atıyor çabucak karar veriyor çabucak pişman oluyor

siz kabul etsenizde evlensenizde bu tavırları yine size sergiler cnm

huylu huyundan vazgeçmez zora gelince kaçmayı biliyor gibime geldi:50:

birkere yapan insan birdaha yapabılır.ama kimseye kulak asma ve onunla iyice konuş tart öyle bu kararı ver derim.
kimse senin hissettiğini bilemez ,bir sefer daha üzülme durumun olabılır yada mutlu olabılırsın.
ama ailesi seni istemesse buda ileride size sorun yaratır değer mi bu sıkıntılara bunuda duşun derim.
ailesinin sözünü dinleyen bir erkek eşini ezdirir.

Ne olduda fikri değişti birden ? Ailesi ile arası yine bozulmasın yok karşısına aldıysa zamanında aklı neredeydi ? Çok fazla güvenmeyin ve duygusal değil mantıksal davranın.

bence sakin kabul etmeyin,hos boyle desek de nerden bilelim belki geri doneceksiniz.
biz yine de tavsiyelerimizde bulunalim.
daha 1 ay olmus tanisali,yillarinizi verip emek harcadim diyecek durumda degilsiniz ki!
bana soyledikleri bahane gibi geldi.
bahane bile olsa "ailemin uygun gordugu kisilerle birlikte olucam,karsi gelemem" diyen birinden acilen uzaklasin derim.
cunku hayati boyunca bu boyle devam eder.

o zaman ailesi baska bi kiz oldugu icin oyle dememis.yeni anlatti bana ben uni. Bitirdim teknikerim ama kpssye calsyorum.ailesi hem calisan biri olsun hemde biz suan esyalarini alamayiz demis buda ilk kez bisey istedim onlardan boyle yaptilar sende cok ustume geldin dedi amacim ayrilmak degildi ama senin laflarin zoruma gitti dedi ben duyunca biraz agir konusmustum dogal olarak...o laflarimi kaldiramamis. E peki ailen ne olacak dedim? Zaten bitirdigimi soyleyince kizdilar bana dedi ama bende tekrar aramaya cesaret edemedim dedi...off cok karmasiklardayim kizlar yaa

Senden özür dilemesi için dua ettiğine ve "eskisinden daha ilgili" gibi cümleler kullandığına göre zaten kabul edeceksin.

Son düzenleme:
arkadaslar eski konumu okuyanlar bilir yinede ozet gecmek istiyorum. Biriyle arkadaslar araciligiyla tanistik 1 ay gorustuk ama ben o aralarki boslugumdan olsa gerek fazla baglandim 1 ayda. bizim tanistirilma amacimiz evlilikti gorucu usulu gibi kismen...o yuzden istemeye gelceklerdi ama bi aksam aradi ailem kendi uygun gordukleri biriyle evlenmemi istiyolar ben buyuklerime karsi gelemem dedi ve bitirdi vee ben kendime geldim gercekten insanin hayatinda boyle donemler olabiliyo...bana kizmayin kolay kolay kimseye guvenmem ama bu cocukta farkli oldu iste :(((...sonra ayrilali 2 ay oldu cok uzuldum oyuncak yerine kondugum icin falan ama tam unuttum sanarken (yinede her gun dua ederdm ozur dilesin pisman olsun diye ) 3 gun once mesaj atti cok pismanim seni sevdigimi kaybedince anladim affet falan iste...direk olmaz dedim ama kafamda karisti.cunku falsoydu o 1 aylik beraberligimiz bende acele ettim oda bunaldi evet bu sekilde ayrilmamaliydi ama hata yaptim diyo...cok samimi oldugu evli cift var bitane onlarda aradi beni 2 aydir senden baska bisey konusmuyoruz dediler cok seviyo seni artik uzmez dediler...kendiside cok degismis gibi yani eski o degil. Cok ilgili hep ariyo mesaj atiyo ama bilmiyorum...insanlar 2. Sansi hakeder mi? Ne dusunuyosunuz kac gundur isin icinden cikamadim size sormaktan baska care gelmedi aklima..yorumlariniz benim icin cok onemli. Simdlden tesekkurler...

Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.
Sevdigimi kaybedince anladim demiş. Sizinle beraberken sizi sevmiyormus demek ki!
Sizi ortada birakmis, simdi bir sans daha istiyor.
Sizi bir kez yari yolda birakan insana degil ikinci sans bir bakisinizi dahi layik görmeyin.
Dürüst insan ailesini bahane ederek bir kizdan ayrilmaz, severken ailesine sormadigi gibi
ayrilmak istediginde de ayni bireyselligi gösterir.
Sizin kalbiniz deneme tahtasi degil, kendi degerinizi kendiniz belirlersiniz.
Eger üzülmek istemiyorsaniz, yeri ve zamani geldiginde üzmesini, "hayir" demesini bilmelisiniz.

Son düzenleme:
Ailesinin sözüyle hareket eden insandan size nasıl koca olabileceğini,sizi ailesine çevresine karşı koruyup kollayabileceğini düşünüyorsunuz...

o zaman ailesi baska bi kiz oldugu icin oyle dememis.yeni anlatti bana ben uni. Bitirdim teknikerim ama kpssye calsyorum.ailesi hem calisan biri olsun hemde biz suan esyalarini alamayiz demis buda ilk kez bisey istedim onlardan boyle yaptilar sende cok ustume geldin dedi amacim ayrilmak degildi ama senin laflarin zoruma gitti dedi ben duyunca biraz agir konusmustum dogal olarak...o laflarimi kaldiramamis. E peki ailen ne olacak dedim? Zaten bitirdigimi soyleyince kizdilar bana dedi ama bende tekrar aramaya cesaret edemedim dedi...off cok karmasiklardayim kizlar yaa

ee her zora geldiginde bir yalanin arkasina siginip ayrilir senden bu arkadas...

Sen ne zaman ağır konuştun onunla ayrılacağını söylediğinde mi?

[/COLOR]
arkadaslar eski konumu okuyanlar bilir yinede ozet gecmek istiyorum. Biriyle arkadaslar araciligiyla tanistik 1 ay gorustuk ama ben o aralarki boslugumdan olsa gerek fazla baglandim 1 ayda. bizim tanistirilma amacimiz evlilikti gorucu usulu gibi kismen...o yuzden istemeye gelceklerdi ama bi aksam aradi ailem kendi uygun gordukleri biriyle evlenmemi istiyolar ben buyuklerime karsi gelemem dedi ve bitirdi vee ben kendime geldim gercekten insanin hayatinda boyle donemler olabiliyo...bana kizmayin kolay kolay kimseye guvenmem ama bu cocukta farkli oldu iste :(((...sonra ayrilali 2 ay oldu cok uzuldum oyuncak yerine kondugum icin falan ama tam unuttum sanarken (yinede her gun dua ederdm ozur dilesin pisman olsun diye ) 3 gun once mesaj atti cok pismanim seni sevdgimi kaybedince anladim affet falan iste...direk olmaz dedim ama kafamda karisti.cunku falsoydu o 1 aylik beraberligimiz bende acele ettim oda bunaldi evet bu sekilde ayrilmamaliydi ama hata yaptim diyo...cok samimi oldugu evli cift var bitane onlarda aradi beni 2 aydir senden baska bisey konusmuyoruz dediler cok seviyo seni artik uzmez dediler...kendiside cok degismis gibi yani eski o degil. Cok ilgili hep ariyo mesaj atiyo ama bilmiyorum...insanlar 2. Sansi hakeder mi? Ne dusunuyosunuz kac gundur isin icinden cikamadim size sormaktan baska care gelmedi aklima..yorumlariniz benim icin cok onemli. Simdlden tesekkurler...

bu adamdan uzak dur demistim ama simdi kosaarak kac demeyi uygun goruyorum.
isaretledigim yerlerdeki celiskiyi siz konusma aninda farkedemediniz galiba!
ailesini bahane edip bitiren adam simdi ailesinin,ayrildiginiz icin ona kizmasindan bahsedip gurur yaptigini soyluyor.
bi kez daha dusun derim arkadasim!

canım sen donme sakın suan senı elde etmek ıcın ugrasıo edemıo cazıp gelıosun yarın bırgun evlenırsınız aılem sunu dıo aılem bunu dıo dıye senı yıne ıkıncı plana atar bu tıp erkeklerle evlılık cooooook zor olur aılede aıle yanı sankı bız agac kavugundan cıktık erkegın bolesı cekılmez bence kac kurtul bole oldugunada dua et ucuz kurtarmıssın

evet ayrilalim demedi bana ama sence napalim ailem boyle diyo dedi...bende yani nolur aileni ikna et dyemedm o zaman bitircez dedm oda tmm dedi sonrada bben biraz agir konustum seninde bekar bi ablan var dedim bu sekilde onuda biri birakirsa ne dusunursun demstm bu laf agrina gtms beyefendinin...ben daha barismadim sadece konustuk bende dusunecegmi soyledim ama iste bi yol bulamadim ve size sormaya karar verdim. Donsun ozur dilesin diye dua etmemin sebebide kirilan gururumdu sanirim

bu sefer adımlarını çok emin at.
ailesiyle birlikte gelsin, konuşun. yine aynı şeyleri yaşamassınız.
kendi başınıza birşeyleri kalkışıpta yine ortada kalma. aileler girerse de iş ciddileşir.

Back
X