Cok Pismanmis...Sizce kabul edilmeli mi?

canım sanırım sen o kişiyle tekrardan görüşmek istiyosun o bunu dedi şu bunu dedi kafana takma görüşmek istiyosan görüş birbirinizi iyi tanıyın bazı arkadaşların dediği gibi ailesinin lafına bakan adamdan hayır gelmez görüştüğünüz sürece ailesinin lafıylamı hareket ediyo anlarsın haa bu arada ailede çok önemli hakkında hayırlısı olsun canım

valla banada gorusmek istiyormussun gibi geldi surekli elle tutulur bi yanini gostermeye calisiyorsun...:31:

oylemi dersiniz. Bilmiyorum inanin artik guvenemiyorum ona tekrar gorussem bile guvenmem cok zor o yuzden de zorlama bosver diyorum kendi kendime...ama sunu dusunuyorum ben sadece telefndan gorussem bi sure. Bakalim bulusmadan gorusmeden dayanabiliyomu sonra yani belki haftada bir yarim saat gorussem hani sabrini olcsem ve o sinavdanda gecerse hadi aileni al gel baska turlu istemiyorum desem diyorum.yani bu sizce nasil bi fikir ?

Sakin affetme sonra cok pisman olursun. O pisman degil seni de sevdigini dusunmuyorum seven insan boyle davranmazdi. Bosta kaldi kurkcu dukkanina geri donuyo. Gercekten ikinci sansi haketse neyse affet derdim ama asla haketmiyo. Bence hayatindan cikar bu kisiden sana hayir gelmez. Sevseydi en basta sevgisine sahip cikardi. :20:

neyi unutmak istiorsa daha iyisini elde et derler her zaman ve ıyısını bulamayan gerı doner.Kendimizden bılelım bunu bence yenı aldıgımız elbıse eskılerının ıyısı degılse bunu sonradan fark edersek hemen eskılerı gıymeye baslarız insanlarda boyledır.Bır seyı bır kere yapan hep yapar bu onun pısmanlı degıl karakterıdır.Hayatta her sey unutluo ıllakı ılk zaman atlatmak cok cok zor bılıorum ama 2. sans dıye bsy yok benım 2. şanslarım hayatımı mahvettı

aklı mantığı yerinde olan bir insan pişman olacağı hareketlerde bulunmaz..:19::19:

yenilen pehlivan güreşe doymazmış.sende güreşmeyi seviyosun anlaşılan.adamda boşta kalmış gürşecek rakip arıyor.fazla terlemeden güreş canım.malum mevsimler değişti.rüzgar falan yersin arkadan,üşütürsün.dikkat et......

bence 2. bir sansi herkes kabul ediyor. herkes hata yapabilir herkes pisman olabilir.

bence bir sans daha verin ve degisip degismedigine yada ciddi olup olmadigina bakin. evliligie aceleye getirmeyin ki görün bunlari.

Tekrar araması,gururunu okşamış olabilir.

Ama şartlar (ailesi) değişmediğine göre,iş ciddiye binince yine geri adım atacaktır.

Bu kez daha çok bağlanmış olacağın için daha çok acı çekeceksin.

Gurur sende kalsın.Bu kez reddeden sen ol.

ailesi seni kendilerine uygun görmüyor muymuş?bu çok ağır bi durum bence sevdiğin çocukla anlaşabilsen bile ailesinin bu yaptığı hakareti unutabilecek misin?bilmiyorum zor bir durum...

bu sefer adımlarını çok emin at.
ailesiyle birlikte gelsin, konuşun. yine aynı şeyleri yaşamassınız.
kendi başınıza birşeyleri kalkışıpta yine ortada kalma. aileler girerse de iş ciddileşir.

eeeee aklın yolu bir bende aynı şeyi savunuyorum çok pişmansa çok seviyosa annesini göndersin annenle tanışsınlar derim ben cicoşum.:1:

senı yarı yolda bırakmış tamiri olur mu bılemıyorum kafanda hep bı soru ışaretı kalabılır ama işin içnde duygularında var bırde 'ya değşmişse' dıyorsundur karışık bı durum kendı kararını ver hayatını umarım ıyı yonde etkıler kararın ve sanırım ben olsam kalbımın sesını dınlerdımm mutluluk yakınlarda olabılır belkıı dıye

hadi evliliğe hazır değildir, ben böyle ciddi bişeye hazır değilim der ama sana başka birisiyle evleneceğini söylemesi ??

Back
X