arkadaşım tarifin için çok teşekkür ederim.Çooook güzel enfes değişik bir tadı oldu.Çok tereddüt ettim bende deneme konusunda.Hatta yağla krem şanti köpürecek sanmıştım baktım köpürmüyor :):)allah dedim buda çöpe gidecek.Hatta hamur olur die azcıkta kızarttım aklımca.Amaaaa pişip soğuduktan sonra allahım dedim harika oldu.Çok sağol tekrar ellerine sağlık.Keşke kurabiyeler bölümüne açsaydın tarifi.Çok kişi seni arıyor teşekkür için :):)
Hemen bu akşam yapıyorum =)
İnşallah resmi yüklemeyi başarabilirim.Yaptım veeee hakikaten çok kolay ve çok lezzetli bir kurabiye oldu.Ben galiba fırında biraz fazla tutmuşum ama aynı un kurabiyesi gibi hoş bi lezzeti vardı.Tarifi veren arkadaşım tekrar teşekkürler artık sık yapılacaklar listesine girdi bu tarifinEki Görüntüle 150102
ayy bnmde agzım sulandııı =)) yapaym bariii bi taraflarim şişmesinn
hamuru nasıl oluo sekerim 3 bardktn biraz fazla attım ama hala atmam gerek gibi ? hamuruda kyır kıyıryap yap pişman olmassın
hamurlu ellerimle cevap bekliyorummm =))hamuru nasıl oluo sekerim 3 bardktn biraz fazla attım ama hala atmam gerek gibi ? hamuruda kyır kıyır
hamurlu ellerimle cevap bekliyorummm =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?