çok profesyonel infertilite(kısırlık) doktoru arıyorum istanbul da lütfen yardım edin

gulberg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
29
0
36
İstanbul
merheba :)

ben 6 senelik evliyim.şimdiya kadar hiç adet olmadım.yumurtalıklarım yeteri kadar büyük değiller ve ovulasyonum yok.çok iyi bir doktor arıyorum.lütfen eğer tanıyorsaniz burda söyleyin ya da mesaj atın.
lütfeeeeeeeeeen

çapa tıp fakültesinde prof.faruk buyru adam on numara.rutin ovulasyon takiplerindeki diğer dr larda çok ilgili ve kibarlar ben 5 yıldır tedavi görüyorum 3 ay önce çapaya başladım bu ay aşılamaya başlıyacaklar ama en önemlisi seni rahatlatıyolar kafanda soru işreti kalmıyo...allah yardımcımız olsun

kimse iyi bi doktor tanimiyor mu??????????:43:

aydın arıcı alanında çok iyi bir dr. zaman kaybetmeni önlüyor.ahmet göçmen'de yine aynı şekilde zaman kaybetmeni önlüyor.yapılacak herşeyi 2 side anlatıyor.ilgileniyor.bence internetten bir araştır.ayrıca ulun uluğ'da çok iyi.:6:

teşekkür ederim ikinizi de
telefon ya da adres de bu doktorlar dan biliyorsaniz lütfen yazın

gulberg
ben sana prof dr hasan serdaroglunu onerırım 2 seneye yakındır kendısınden tedavı goruyorum cok ıyı bır doktor gercekten cok profesyonel ve ınsanıda ayrıca rahatlatıyor ne umıt verıyor ne bunalıma sokuyor cok cana yakın bır ınsan ınternettede arastır ıstersen. Istanbul nısantasında muayanehanesı var.

bende 6 yıllık evliyim ve 3 aydır ataköy hastanesi dalga dalgıçoğlu'na gidiyorum.bugün aşılama yapıldı.Doktoru beklerken hastalarla ister istemez bir dialog kuruluyor.Kimi 3 aylık tedaviyle kimi 6 aylık tedaviyle gebe kalmış.Bende 2 sene başka doktorda tedavi gördüm,ama bir sonuç alamadım.3 aydır dalga beye gidiyorum.Ben çok memnunum doktorumdan.Sanırım 2 haftaya belli olur aşılamanın tutup tutmadığı.ayrıca muayene ücretide,aşılama fiyatıda diğer yerlere nazaran çok uygun.Dilerim ne kadar çocuk isteyen varsa Allah herkese bu duyguyu nasip etsin.

merheba :)

ben 6 senelik evliyim.şimdiya kadar hiç adet olmadım.yumurtalıklarım yeteri kadar büyük değiller ve ovulasyonum yok.çok iyi bir doktor arıyorum.lütfen eğer tanıyorsaniz burda söyleyin ya da mesaj atın.
lütfeeeeeeeeeen

canım aydın arıcı-anadolu sağlık merkezi bağdta cd.desinde ilk muayenede sana herşeyi anlatıyor.süper bir dr.ama ayın 1 haftası amerikada onun için randevuyu aldığında erteleme.ahmet göçmen-ümraniye eğitim araş.hast. o da süper bir dr.:16:

Ben de Hüseyin Mutlu'yu ve Emre Karatekelioğlu'nu öneririm.Ben de polikistik overim mikroenjeksiyon ile hamile kaldım ve şimdi bir kızım bir de oğlum var Allahın izniyle Allah herkese nasip etsin ve herkesin evladını bağışlasın.Zor günler tabi bunlar ama ben söyleyenlere kızıyordum ama gerçekten herşey kafada bitiyormuş. Ben şimdi hamile kalmamak için spiral taktırıcam çünkü zamanında iğne ile olup çatlayan yumurtalar şimdi bir sürü herşey kendiliğinden oluyor her ay hamile kalmamak için düşünce inşallah seninde en kısa zamanda olur bebişin

prof.dr.semra kahraman varmış istanbulda hastanesi sanırım memorial..ben adanada yaşıyorum eğer tedavi için ist.u seçersem birgün ya ona gidecem ya da bizim burdan ist.acıbademe tayfun bey geçtii o da süper hastaları resmen hiç üşenmeden burdan ist.a gidip gidip geliyorlar bırakamadılarr..

Back
X