esimin ailesiyle zamaninda kotu gunler yasadim ve buz gibiyim aslaa sevemiyorum haliyle..neyse...3 yasindaki kizima tabi ck iyi davraniyolar bir onceki konumda bu iyi davranislarinin asil sebepleri var ....kizim buaralar hep onlari sayikliyor keske onlarla birlikte yasasak diyor bana..her aksam onlara gitmek istiyor..ve en kotusude ..dun annemle babam onu severken klasik cocuk sorusu sordular annem sordu kizim.en cok x dedeni mi seviyosun yoksa bak bu dedeni mi dedi ..kizimda obur dedemi seviyorm bu dedemi sevmiyorum.dedi...sok.oldum ve cok.uzuuldum .cocuktur falan dedim ama sanki uzulduler icten ice yasli insanlar sonucta alingan olabilirler...babam kizimi cok sever maddi manevi cok iyiligi dokundu bize kizim.konusunda odasini aldi babam kiziimin ve daha neller neleer cok seveer ama pek kucana alip sarilip opmez ama inanilmaz sevdini ben biliuorum.hissediyorum sadeve pek temas kurmaz...kiziim sevmiyorum seni deyince babama ben cok uzuuldum gunlerdir konusuyorum kizimla ikisinide cok seviyorum diyeveksin soranlara diye tembih ediyorum insalah daha demez..babaamin aldigi botlari giydiriyorum giymicem iste diyor ama deden aldi kizim.diyorum bak arkadasina veririm.diyorum ver hadi diyor halbuki hic biseyini paylasmaz babamin aldini duyinca degersiz gibi mi gordu ki..obur deden aldi desem giyecek belkide hemen ama korktum.bunla yuzlesmekten.hatya bugun suveterini giydirirken bunu ananne ordu kizim.bak dedim .hemen ^ oburunu de halam ördu dedi..ya size sacma gelebilir ama gercekten canim slklliyor bu duruma..sanki babama nankor bir torun yetistiriyormusum.gibi hisserdiyorum..obur dedesinin de hic faydasi yok bize kizima ne harclik verir ne de candan sever bunu hissedemiyorum bi eksiklik var anneler hisseder..arada kuzum yavrum der oper..bizimkide cok seviyolar onu sanar...ama babama boyle hissetmesi beni cok uzdu vicdan yaptim resmen...acaba bunun bi caresi var mi...nasil babami cok sevdirtebilirim.ona diger dedesini sevdigi gibi...babama desem al kucana sev bir sever iki sever daha kucana alip opmez ama uzaktan sever e kizimda cocuk daha temasi daha cok sevgi saniyor...gecende kp lerdeyiz dizi izliyolar kaynanamla kafalarini diziden kaldirip.cocugu sevmediler ama bizimki hala beni cok seviyolar kapida karsiliyolar opuyolar deyip duruyo..onun gozunda onlarin aldigi uc kurusluk sey cok degerli ama bizimkilerin aldigi seyleri neden degersiz goruuorki...duzelirmi arkadaslar