Çok Saçma Davranıyorum

Bu kadar takma. Kendin ol. En kötü ne olabilir? Bu iş olmaz o kadar. Eee nolur yani en kötü olmaz ilişki sürmez. Demek ki kismet değilmiş der önüne bakarsın. Sürebilir de. O zaman da bakarsın ona göre. Bu kadar kafana takma her şeyi. Karşındaki şu hayatta ilk ve son aşık olacağın kişi değil yasin daha çok genç. Belki de sen onu görüp begenmeyeceksin hoslanmayacaksin.

Geçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
Öyle bi çocuk yok, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun, öyle bi çocuk yok 😂

Yavrum sevgili olmaya kalkarsan böbrek gidecek zaten. Yapma etme çocuğum.

😂😂 geldikleri gibi giderler.

Vanessa’nın hayal dünyasında yaşadığına inanmak istiyorum. Aksi çok kötü sonuçlar doğuracak çünkü.
Bende öyle umuyorum, inandiramiyoruzda ya hayata cok pembe bakiyor yada sanrilari var gibi geliyo bana.
2.şık daha olası.
Bana burdaki birini hatirlatiyor ama umarim o degildir

Bende öyle umuyorum, inandiramiyoruzda ya hayata cok pembe bakiyor yada sanrilari var gibi geliyo bana.
2.şık daha olası
İkisi de kötü ama ikincisinde tedavi şansı var, başına kötü bir şey gelme ihtimali yok. İlkinde neler olabileceğini kestirmek zor. Pembe bakmak da değil bu daha ötesi. Hayatı tanımamak, insanları tanımamak.

bunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
Evlenmek mi yok artik.
Once bir yuzyuze gorusseydiniz.

Daha sadecr sanalda ilerleyen bir flortunuz var Allah askina ya. 15 yasinda da degilsiniz bildigim kadariyla.

19 is the new 15 😂
Umarim degildir. Toyluk olur, iliskide beceriksizlik olur, sevgililik iliskisini yonetememek olur vs hepsine tamam. Hadi nette tanisip zengin aile oglu olduguna inanmak da saflik diyelim de daha yuzyuze bile gorusmedigin adamla evlilik noktasina gelmek gercekten ayri bir olay.

Hani sagda solda evlilik vaadiyle dolandirilan kizlar var ya, aha konu sahibi o. Oglan dese ki peder bey anahtarımı aldi akbil doldurtmam lazim 150 lira gondersene, konu sahibi iban ister. O derece su an. 30 yasinda gelen versiyonu da sevgiliye kredi cekip araba almak olur boyle giderse.

Umarim degildir. Toyluk olur, iliskide beceriksizlik olur, sevgililik iliskisini yonetememek olur vs hepsine tamam. Hadi nette tanisip zengin aile oglu olduguna inanmak da saflik diyelim de daha yuzyuze bile gorusmedigin adamla evlilik noktasina gelmek gercekten ayri bir olay.

Hani sagda solda evlilik vaadiyle dolandirilan kizlar var ya, aha konu sahibi o. Oglan dese ki peder bey anahtarımı aldi akbil doldurtmam lazim 150 lira gondersene, konu sahibi iban ister. O derece su an. 30 yasinda gelen versiyonu da sevgiliye kredi cekip araba almak olur boyle giderse.
Keşke sadece dolandırılmakla kalsa. Bir çetenin eline düşmesi, pavyona ya da başka başka yerlere satılması da olasılıklar dahilinde.

yani umarim sen sizofren falansindir da hayal dunyasinda yasiyosundur yoksa yazik yani basina kotu seyler gelecek.

ki ben oyle oldugunu dusunuyorum cunku hemen birden hastaligin falan cikti imkansiz aska donustu olay. egleniyorsan problem yok bizim acimizdan ama degilse kendini tehlikeye atmadan bitir bu isi.

Bir şey sorucam ben bu işlerden biraz uzak kaldığımdan yenilikleri kaçırmış olabilirim. Siteye üye olmadan önce de konuları takip ediyordum. Bu çocukla aylardır flörtsün bu flört aşaması işleri değişti mi? Flört arkadaştan sevgililiğe geçişteki kısa süreli bir aşama değil miydi? Yani trafikte kırmızıdan yeşile geçmeden önceki sarı ışık gibi. Bence trip atmandan, görüldü atmandan daha büyük problem aylardır flört olmanız ve hiç buluşmamanız.

Bir şey sorucam ben bu işlerden biraz uzak kaldığımdan yenilikleri kaçırmış olabilirim. Siteye üye olmadan önce de konuları takip ediyordum. Bu çocukla aylardır flörtsün bu flört aşaması işleri değişti mi? Flört arkadaştan sevgililiğe geçişteki kısa süreli bir aşama değil miydi? Yani trafikte kırmızıdan yeşile geçmeden önceki sarı ışık gibi. Bence trip atmandan, görüldü atmandan daha büyük problem aylardır flört olmanız ve hiç buluşmamanız.
Ne ayları ya? 20-25 gün önce çocuğu arkadaşına ayarlamaya çalışıyordu, şimdi evlilik planları yapıyor 😂

Aaa sen sevgilinin ailesi ünlü olan kişisin dimi
Ayrıca niye üzülüyorsun ki sevgilini arkadaşına ayarlamaya çalışıyordun ne oldu şimdi

Flort tanimi artik biraz evrimlesiyor. Yani illa her seferinde arkadaşlıkla sevgililik arasindaki asama olmuyor. Kimi zaman, hatta cogunlukla, arkadaşlık bile olmadan direkt flort basliyor. Ayni anda birden cok flort vs olabiliyor. Flort asamasinda cinsel yakinlasmalar veya iliski olabiliyor vs.

Flort tanimi artik biraz evrimlesiyor. Yani illa her seferinde arkadaşlıkla sevgililik arasindaki asama olmuyor. Kimi zaman, hatta cogunlukla, arkadaşlık bile olmadan direkt flort basliyor. Ayni anda birden cok flort vs olabiliyor. Flort asamasinda cinsel yakinlasmalar veya iliski olabiliyor vs.
Her gün yeni şeyler öğreniyorum burda. Ben çok uzak kaldım bu olaylardan

Back
X