Çok saçma değil mi?

Sevgilinize güveniyor musunuz?
Yani kız arkadaşınıgetirme ihtimali karsi söylüyorum bunu..
öbür taraftan tanıştırdı diyelim ama bütün zamani gecirmselerde olur. Ama bazen sartlar öyle olur sıkıntı olmaz.
Sahsen sevgilimle iken arkadaslarimdan biri olacaksa 2 saati gecmezdi. onun arkadaşlarıyla da öyle. Cok uzun süre oturmadik bugüne kadar.. bundan sonraki halimizde de pek cok arkadasimiz evli ve nisanli bizim gibi. Öyle oldugu icin esleri yada nisanlilariyla vakit gecirirz herhlade.

Erkek arkadaşım memleketine gitti yakın bir arkadaşı var onla takılıyor orda genelde arkadaşında kalmış falan. Bugün şehir merkezine gidiceklermiş birlikte arkadaşının sevgilisi de geliyo, bi de uzun süredir görüşemiyorlarmış arkadaşıyla sevgilisi dedim senin ne işin var yani ne alaka, tanıştırmak istiyor beni dedi e tanıştırsın da bütün gün gezcekler, sevgililerin yanında ne işi var ya benimkinin çok saçma değil mi?

Sevgilinize güveniyor musunuz? Güveniyorsanız, isterse buluşmaya bir ordu kız gelsin sorun teşkil etmez ! Ayrıca kendinize güveniyor musunuz ? Eğer güveniyorsanız , bu basit konu ile kafanızı kurcalamazsınız ! Kıskançlık güzel bir duygu ama güven duygusunu sorgulatıyorsa alttan yatan sebepler olmalı !

Ayrıca bu tarz düşüncelerinizi sevgilinize anlatmayın, hiç kafasında yokken bile öyle bir düşünce yerleştirmiş olacaksınız. Kontrolcü anneler gibi orada ne işin var, kim geliyor vb. cümleler kullanmak yerine ,gerçekten sevgilisi olun ona güvendiğinizi hissettirin iyi eğlenmesini söyleyin. Bu davranışınızla sevgiliniz , kendini özgür hissedecek size daha çok bağlanıp ; sizi de kendine güvenen biri olarak görecek . İnsan kendini bildikten sonra hiç bir şey olmaz !

Hanımlar ben sizden korktum. Niye kuyruk olsun yahu ben de eşimin en yakın arkadaşıyla tüm gün gezip sinemaya gittiğimizi bilirim, gayet de eğleniyorduk. Adam arkadaşını özlemişse beraber sohbet muhabbet takılırlar. Ama bence kızın yanında başka bir kız gelir mi düşüncesi var sizde.
:KK9:

Aslinda sacma ama cok yakin arkadaslarda boyle tanistirma oluyor. Bemde kismen esimin butun arkadaslarini tanirdim. Onlarda beni tanirdi ama kismen. Oyle gidip tanisma gezme yoktu.
Arkadastan arkadasa degisiyor. Tabiiki o arkadasinim sevgilisi tek geliyorsa sorun yok. Ama yaninda baska bir daha getiriyorsa buyuk sorun var.

Back
X