üşenmedim ve bütün konularını okudum senin. Bak sana bir özet geçeyim.
Daha 2 aylık olmamışken konu açıyorsun ve cinsel olarak yakınlaştık bu normal mi diyorsun. Inançlıyım demeyi ihmal etmiyorsun ama bu adam ve nefsine yenik düşebiliyorsun. Inançlıysan ve bu adam seni azıcık seviyor ve inançlarına saygı duyuyorsa uzak durmalısınız. Ama uzak durmuyor senden. Ya inançlı değil, ya saygılı değil. Iki durumda da uzak dur!
bir ara geliyor sana "kızlığını vermek" gibi iğrenç çirkin bir teklifte bulunuyor. Senden tepkiyi aldığında da ya ben şaka yapıyordum bilmem ne bile demiştir. Kısacası güzelce nabız yokluyor. Acaba daha ne kadar iler igidebilirim bu kızla diye. Seven erkek saçının teline dokunmaya kıyamaz. Değerli olsan gözüne bakarken canı yanar. Bu adam için zevk ten başka birşey ifade ettiğini sanmıyorum. Haliyle uzak dur!
baktı ki olmuyor sen uzak kaldın başlıyor evlilik söylemlerine. Hatta ileri gidip 2. Ayını tamamlayan ilişkinize yüzük takalım diyerek aklınca "ben ciddiyim" mesajı veriyor. Kaldı ki sen de bu durumdan rahatsız olmuşsun belli ki acaba erkeğin ciddi olduğu nasıl belli olur diye bize sormuşun. Ciddi adam lafla değil tavırla gösterir ciddiyetini şüphen olmaz kimsenin cevabıyla yürütmezsin ilişkini. Eğer bu adamın hayatında azıcık ciddiyet olsaydı sana yüzük takalım demez yüzüğü alıp karşına gelirdi. Hadi kibarlık diyelim buna iyi niyetle. Ama hani yüzük? Bek buna islamda hulfu'l vaad derler. Ahde vefası olmayanın eşine vefası olur mu? uzak dur!
ne olduysa herhalde senden istediğini alamadı ki yetmemiş o vaatler başlamış ailemle tanıştıracağım bilmem ne.. Ama ne olmuş fıssss. Ben ailesinin senin varlığından haberdar olduğundan bile şüphe ettim açıkçası. Ilk aylarda cinsellikler sözde durmamalar... uzak durrr!
son olarak sevgililer günü diye düşünmüş hediye almışsın. Onda ne oldu? Ne gerek var hayatım ha? Peki hani yüzükler? Hani hediye? Ilk sevgililer gününüz bu sizin. önemsemese de önemsemek zorunda. En azından bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda bak hayatım ben bu günlerde hediye almayı uygun görmüyorum diye. Onu da geç hediyeni beğenmemiş paşam aynısından bende var diye eline verip evine sepetlemiş. Bu ne büyük terbiyesizlik? Sen bir de sormuşsun değiştirelim diye. Cevaba bak "sen bilirsin?!" lütfetmiş paşam. Bu çocuk seni azıcık seviyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum....
Bak yolların sonu hep aynı yere çıkıyor canım uzak dur!
eğer sensiz yaşayamamlar, sen benim meleğimsinler aşkımsınlar için o çocukla berabersen hiç durma kaç kızım kaç! O laflar herkesin dilinde. Adam olan adam işlerini kadın gibi diliyle değil haliyle halleder. Seninkinin dili de eli de pek uzun...![]()
bravooo.. Süpersin harmoni :) tek kelime.. Alkışlıyorum... :)