çok saçma mı takıldığım konu_?? yorumlarnızı merak ediyorum

üşenmedim ve bütün konularını okudum senin. Bak sana bir özet geçeyim.

Daha 2 aylık olmamışken konu açıyorsun ve cinsel olarak yakınlaştık bu normal mi diyorsun. Inançlıyım demeyi ihmal etmiyorsun ama bu adam ve nefsine yenik düşebiliyorsun. Inançlıysan ve bu adam seni azıcık seviyor ve inançlarına saygı duyuyorsa uzak durmalısınız. Ama uzak durmuyor senden. Ya inançlı değil, ya saygılı değil. Iki durumda da uzak dur!

bir ara geliyor sana "kızlığını vermek" gibi iğrenç çirkin bir teklifte bulunuyor. Senden tepkiyi aldığında da ya ben şaka yapıyordum bilmem ne bile demiştir. Kısacası güzelce nabız yokluyor. Acaba daha ne kadar iler igidebilirim bu kızla diye. Seven erkek saçının teline dokunmaya kıyamaz. Değerli olsan gözüne bakarken canı yanar. Bu adam için zevk ten başka birşey ifade ettiğini sanmıyorum. Haliyle uzak dur!

baktı ki olmuyor sen uzak kaldın başlıyor evlilik söylemlerine. Hatta ileri gidip 2. Ayını tamamlayan ilişkinize yüzük takalım diyerek aklınca "ben ciddiyim" mesajı veriyor. Kaldı ki sen de bu durumdan rahatsız olmuşsun belli ki acaba erkeğin ciddi olduğu nasıl belli olur diye bize sormuşun. Ciddi adam lafla değil tavırla gösterir ciddiyetini şüphen olmaz kimsenin cevabıyla yürütmezsin ilişkini. Eğer bu adamın hayatında azıcık ciddiyet olsaydı sana yüzük takalım demez yüzüğü alıp karşına gelirdi. Hadi kibarlık diyelim buna iyi niyetle. Ama hani yüzük? Bek buna islamda hulfu'l vaad derler. Ahde vefası olmayanın eşine vefası olur mu? uzak dur!

ne olduysa herhalde senden istediğini alamadı ki yetmemiş o vaatler başlamış ailemle tanıştıracağım bilmem ne.. Ama ne olmuş fıssss. Ben ailesinin senin varlığından haberdar olduğundan bile şüphe ettim açıkçası. Ilk aylarda cinsellikler sözde durmamalar... uzak durrr!

son olarak sevgililer günü diye düşünmüş hediye almışsın. Onda ne oldu? Ne gerek var hayatım ha? Peki hani yüzükler? Hani hediye? Ilk sevgililer gününüz bu sizin. önemsemese de önemsemek zorunda. En azından bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda bak hayatım ben bu günlerde hediye almayı uygun görmüyorum diye. Onu da geç hediyeni beğenmemiş paşam aynısından bende var diye eline verip evine sepetlemiş. Bu ne büyük terbiyesizlik? Sen bir de sormuşsun değiştirelim diye. Cevaba bak "sen bilirsin?!" lütfetmiş paşam. Bu çocuk seni azıcık seviyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum....

Bak yolların sonu hep aynı yere çıkıyor canım uzak dur!

eğer sensiz yaşayamamlar, sen benim meleğimsinler aşkımsınlar için o çocukla berabersen hiç durma kaç kızım kaç! O laflar herkesin dilinde. Adam olan adam işlerini kadın gibi diliyle değil haliyle halleder. Seninkinin dili de eli de pek uzun... :20:

bravooo.. Süpersin harmoni :) tek kelime.. Alkışlıyorum... :)

Biz de bazen konulara cevap yazdığımıza pişman oluyoruz biliyor musun? İnsan olarak düzgün bir şekilde sana diyoruz ki mesajdan daha büyük problemlerin var önce onları düşün. Hayır yani biz uydurmadık o kadar problemi sen yazmışsın hatırlattık. Sonra vaaayyy benim sevgilim şöyle güvenllir böyle mükemmel demeye başladın. He yok ben şizofrenim problemleri de kendim büyütüyorum aslında diyorsan o ayrı. Yok o yazdıkların doğruysa bu tavrın ne? Ben bu işin içinden çıkamadım.

Al sana cevap madem. Günde 15 mesaj bana göre fazla.

Offf KK'da hayat çok zor. Yazdığım şeyleri anlayacak insanlara ihtiyacım var.

hahaytttt be aynen bebeğim bende sana katılıyorum. sen o kadar et tut bir konu aç kızlığımı istemesi doğru mu de şimdi burada onu savunmak için vay efendim bazıları gerçekten seviyorsa eğer sahip olmak isteye biliyormuş tarzında bir şeyler söyle. sonra kalk sana verilen cevaplara tak kafayı hey yarabbim. sırf bu konu sahibine de değil yorumum eğer ki eleştri kaldıramayacaksın kendin yada sevdiğin hakkında konu açmayacaksın. insanlar burada seni ve senin yazdığın senin açtığın konuları muhataba alıyor bunu anlayamıyorlar . yoksa kimse senin yazmadığın şeylere yorum yapmıyor. ayıp yani . şurada sordun diye yanıtlıyoruz bir de tribin biri bin para. ne diyeyim insanoğlu arkadaş iyi söylersen iyisin kötü söylersen eleştri yaparsan kötü :37: ben bunu bilir bunu söylerim :51:

hahaytttt be aynen bebeğim bende sana katılıyorum. sen o kadar et tut bir konu aç kızlığımı istemesi doğru mu de şimdi burada onu savunmak için vay efendim bazıları gerçekten seviyorsa eğer sahip olmak isteye biliyormuş tarzında bir şeyler söyle. sonra kalk sana verilen cevaplara tak kafayı hey yarabbim. sırf bu konu sahibine de değil yorumum eğer ki eleştri kaldıramayacaksın kendin yada sevdiğin hakkında konu açmayacaksın. insanlar burada seni ve senin yazdığın senin açtığın konuları muhataba alıyor bunu anlayamıyorlar . yoksa kimse senin yazmadığın şeylere yorum yapmıyor. ayıp yani . şurada sordun diye yanıtlıyoruz bir de tribin biri bin para. ne diyeyim insanoğlu arkadaş iyi söylersen iyisin kötü söylersen eleştri yaparsan kötü :37: ben bunu bilir bunu söylerim :51:

bende burdaki insanlarn yazdığı şeylere yorumlar yapıyorum ama böyle gıcık kaparak ya da aşağılayarak değil gayet sakin ve gayet güzel fikirler vererek ona psikolojik destek olarak.... ayrıca.alakası yok ben sizlerden eleştri istemiyorum... bunlar eleştrilecek şeylerse hiç yorum yapılmasın daha iyi fikir farklı eleştrmek farklı...Ben insan gibi bi konu hakknda yardım istiyorum zaten ben gerekeni de söyledim teşekkr ettm o kadar üşenmeden yazmış lafım yok onun kendince doğrularıdır benim kendimce doğrularımdır ayrıca savunma konusuna gelince ben sevgilimi savunmuyorum ben onun nasıl bi insan olduğunu herkesten iyi biliyorum ama yaptığım ya da beraber olan şeyler hakknda yanlşmı ve doğrularımı görmeye çalşıyorm ne yapmam gerektiğini görmeye çalşıyorm ama anladğm kadarıyla burdaki bazı insanlarn düşüncesi karşı tarafı hiç düşünmeden kendince yorumlar yazmak ben kimseye zorla yazın demiyorum fikir vermek doğru düzgün sıkıntı dostu olabiliecek insanların yazmasnı sağlaamaya çalşıyorum bazen insan herkese her şeyi söyleyemeyebiliyor en yakınındaki insana bile ben en özel şeylerimi buraya aktarıyorum sıkıntılarımı terkedebilmek için anlayışlı insanlar olduğunaa inandığm için ama böyle yaklaşım da bulunan arkadaşları gördükce pişman oluyorum ne yazık ki..ama genede herkesn canı sağolsn iyi kötü yorumlarınızı yapmşsnz...

bende burdaki insanlarn yazdığı şeylere yorumlar yapıyorum ama böyle gıcık kaparak ya da aşağılayarak değil gayet sakin ve gayet güzel fikirler vererek ona psikolojik destek olarak.... ayrıca.alakası yok ben sizlerden eleştri istemiyorum... bunlar eleştrilecek şeylerse hiç yorum yapılmasın daha iyi fikir farklı eleştrmek farklı...Ben insan gibi bi konu hakknda yardım istiyorum zaten ben gerekeni de söyledim teşekkr ettm o kadar üşenmeden yazmış lafım yok onun kendince doğrularıdır benim kendimce doğrularımdır ayrıca savunma konusuna gelince ben sevgilimi savunmuyorum ben onun nasıl bi insan olduğunu herkesten iyi biliyorum ama yaptığım ya da beraber olan şeyler hakknda yanlşmı ve doğrularımı görmeye çalşıyorm ne yapmam gerektiğini görmeye çalşıyorm ama anladğm kadarıyla burdaki bazı insanlarn düşüncesi karşı tarafı hiç düşünmeden kendince yorumlar yazmak ben kimseye zorla yazın demiyorum fikir vermek doğru düzgün sıkıntı dostu olabiliecek insanların yazmasnı sağlaamaya çalşıyorum bazen insan herkese her şeyi söyleyemeyebiliyor en yakınındaki insana bile ben en özel şeylerimi buraya aktarıyorum sıkıntılarımı terkedebilmek için anlayışlı insanlar olduğunaa inandığm için ama böyle yaklaşım da bulunan arkadaşları gördükce pişman oluyorum ne yazık ki..ama genede herkesn canı sağolsn iyi kötü yorumlarınızı yapmşsnz...

bak canım tekrar tekrar söylüyorum. "gıcık kaparak" (o neyse artık) değil gayet düzgün bir şkilde yazdım sana ilk yorumumu. evet biraz progresif bir dil kullandım çünkü gerçekten gözün kör gibi görünüyorsun. bazı insanlar sevdiğini sahiplenirmiş diye birşey yok. sahiplenen adam gibi sahiplenir böyle değil. ben sana diyorum ki adam sözünde durmuyor ben san diyorum ki adam faydalanmaya çalışıyor. dışarıdan bakıyorum ve yorumumu öyle yapıyorum. evet bir çok konuda sevgilini bizden daha çok tanıyorsun ama şunu unutma sen onu seviyorsun. çıksa karşına sana küfretse bir süre sonra pişmanım dese onu affedersin. çünkü sevmek öyle birşey herşeyi güzel gelir. bence sen bizi dinlemek değil inanmayı istediğin şeylere destek bulmak için konu açıyorsun.

kızlığımı istedi normal mi? evet normal.
yüzük takcam dedi takmadı ne olacak? takma canım ya maddi sıkıntısı vardır alır yakında bekle sen.
ailesiyle tanıştırmadı? tanıştırır hazır hissetmeni bekliyordur.
sevgililer gününde hediye aldım o almadı? amaann bazı erkekler öyle olur. bi dahakine alır.
günde 15 mesaj atıyo normal mi? aa normal değil bence azıcık naz yap azıcık ilgilensin seninle.

beklediğin cevaplar bunlarsa ben sana söyleyeyim sen bizden akıl değil ona inanmak için sebep arıyorsun. ben buraya senin istediğin cevapları yazsaydım mutlu olacaktın 'ay teşekkürler canım'lı yorumlar yazacaktın. ama bu senin iyiliğine değil seni kandırmak olur. ben doğru olanı yazdığım için ve sen de bunların doğruluğunu içten içe bildiğin için rahatsız olmuş olmayasın? eğer senin anlattığın gibi karşı tarafı düşünmeden yazıyor olsaydım her sorduğun soruya "amaaann salla gitsin" diye cevap verirdim. aklımdan zorum yok onca konuyu açıp okuyup sana ablan olarak tavsiyede bulundum. karşından iyi niyet beklerken azıcık dön kendine de bak acaba ben ne kadar iyi niyetliyim karşı tarafa diye tamam mı canım?

bak adigerum sana şunu söyleyeyim ben buradan ne sana ne de bir başkasına gıcıklık olsun diye cevap vermedim hiç bir zaman asla da aşağılamadım. sana fikirlerimizi söyledik bir konuna cevap verebilmek için seni iyi yönlendirmek için üşenmeyip açtığın tüm konuları okuduk ona göre yorumlarımızı yazdık. fakat sen gerçekten ne fikre ne de eleştriye açık bir insan değilsin bunu kabullen . henüz yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama senin buraya açtığın konular yaşının bende küçük olduğu izlenimini yarattı. yaşın küçükse eğer cahillik der geçerim 20 yaş dolaylarındaysan da eleştri kaldıramıyor sinirli sıkıntılı bir insan der geçerim umurum olmaz. ama ben zannetmiyorum ki 20 yaşındaki bir insan sevgilisinin günde 3-5 mesaj atmasına takılsın . takılacak bir konu değil çünkü her neyse. bir de konularını açarken eleştri değil fikir yaz bence . burada çoğu kişi fikirlerinin yanı sıra eleştride sunar ki hatalarını göresin diye kötülüğünden değil.. ayrıca savunmuyorum sadece onu çok iyi tanıyorum demişsin biz senin anlattığın kadarı ile tanıdık ve o kişi için yorum yaptık. yanlış doğrularımı görmek istiyorum demişsin elbette ki göreceksin fikirler isteyeceksin kimse burada hakim değil kalem kırıp ceza versin sen bizden doğru düşünce istiyorsun bizde kendi doğrularımıza göre seni yönlendiriyoruz çünkü herkes kendi doğrularını yansıtır buraya. madem de ki benim doğrularım şunlar şunlar biz o zaman da sana hiç bir şey demeyelim buna da itirazımız yok kimse sana acımasızca yorum yapmıyor burada sen üzül diye de bir şey demiyor. sonuçta benim tanımadığım insanı üzmekle elime bir şey geçmez bunu herkes böyle düşünüyordur sanırım. zaten şunu unutma burda kimseye zorla yorum yazdıramazsın. sıkıntı dostu demişsin madem böyle bir dost arıyorsun şunu söyleyeyim güzel Türkçe'miz de ''Dost Acı Söyler'' diye bir atasözü vardır unutma. şunu da unutma insanoğlu yaşadığı sürece sıkıntılar asla onu terk etmez biri gider öbürü gelir tabir-i caizse. madem pişman oluyorsun pişman olduğun işleri tekrarlamamanı tavsiye ederim . şuanda da kızmıyorum yada kınamıyorum. fikrini söylemişsin fikrimi aktarıyorum . fakat şunu gerçekten unutma bir konu açarken ben buradaki doğru ve yanlışları kaldırabilecek miyim onu düşün ona karar ver öyle konu aç incineceksen kaldıramayacaksan açma derim. sırf bu konu için değil her konuda fikrine zıt düşen yorumlar olur sen kırılırsın. ve ve ve son olarak bundan sonra bağlantılı konular açarken diğer konularını tekrar oku ki kimler nelere dayanarak yorum yapabilir kestirmeye çalış burada millet senin yazdıklarını muhataba alarak konuşuyor. hiç birimiz bir yerinden uydurmadı.:45:

gelecek vaadetmeyen bir ilşki,eski konularınızdan çözdüğüm bu:50:

Sadece bu konuna karşılık cevap vereceğim ben çok değil daha 1 ay öncesine kadar
az mesaj attığı zaman bende kızıyordum çok mesaj atsın istiyordum şimdi çalışmaya
başladım anladım ki çok zor atılıyor çünkü bende gün içi sabah 9 dan akşam 7 ye kadar
10 mesaj falan anca atabiliyorum atma şansım olmuyor çalışırken atınca laf yiyeceğimi
biliyorum atamıyorum sabret görüştüğünüzde hasret giderirsiniz bir de sadece akşam
eve geldiğinde biraz daha fazla mesaj atmasını söyle söylediğinde dikkat eder akşam
fazla mesaj atmaya çalışır diye umuyorum tabi sen daha iyi tanırsın sevgilini..

Sadece bu konuna karşılık cevap vereceğim ben çok değil daha 1 ay öncesine kadar
az mesaj attığı zaman bende kızıyordum çok mesaj atsın istiyordum şimdi çalışmaya
başladım anladım ki çok zor atılıyor çünkü bende gün içi sabah 9 dan akşam 7 ye kadar
10 mesaj falan anca atabiliyorum atma şansım olmuyor çalışırken atınca laf yiyeceğimi
biliyorum atamıyorum sabret görüştüğünüzde hasret giderirsiniz bir de sadece akşam
eve geldiğinde biraz daha fazla mesaj atmasını söyle söylediğinde dikkat eder akşam
fazla mesaj atmaya çalışır diye umuyorum tabi sen daha iyi tanırsın sevgilini..

valla haklsn sanrm zaten çalştığı yer özel şirket olduğu için pekte msj atmaya zamanı olmuyor aslında öyle bi ara takmştm kafama ya :) düşündümde çalışan insan tabiki mesaj atamayabilir zaten eve gelincede yorgun oluyor 5 6 mesajından sonra uyuyp kalıyor artık yapcak bişey yok dedğn gbi izinli günlerde:))

Değerlendirme

10-02-2013, 01:32 Konu Sahibi : adigerum #1

adigerum

Papatya

Giriş tarihi: Nov 2012 Mesajlar: 126

erkekler hakknda akıl vermek değil ama TÜYO vermek isterim kesnlkle işe yarıyor.

Kızlar ben bi çok ilişki içersinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum fazla tecrübem var diyebilirm...Bayanlar aslında erkeklerden daha fazla üstünlük yanları olan varlıklardır yani bizler aslında daha mantıklı ve daha duygulu cinsleriz ben diğer ilişkilerimde sevgililerimin ya da ciddi düşündüklerimin hep iyiliğini istedimm hep aman seviyim aman gözümden sakınıyım aman şöyle aman böyle sadık olayım güven vereyimm konuştuklarıma dikkat edeyim ilişkiyi kurtarayım alttan alayım vs vs düşünerek hareket ettim ve kaybettim ama artık akıllandım ve anladım:) nasıl mı eğer bi erkeğin sizi çok sevmesini istiyorsanız kendiniz için bencil olacaksınız önce kendinize değer vereceksiniz sonra resmen erkeğinizi parmağınızda bile oynatabiliyorsunuz aman yanlş anlamayın ben şuan sevgilime çok sadığım bi yanlışım olmaazz ama her an avuçlarından kayıp gidecekmişim gibi hissediyor ve korkuyor örnekler verebilim istediğinz zaman :D merak edipte sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayımmm emin olun zevk alıyorsunuz :)))))

DEMİŞSİN DAHA ÖNCEKİ KONULARINDAN BİRİNDE, BENCE KAFAN KARIŞTIKÇA AÇ BU KONUNU TEKRAR OKU. MADEM İŞE YARIYOR, KENDİN KULLAN. KİMSEDEN FİKİR İSTEME. AYRICA GERÇEKTEN KAFANIN ÇOK KARIŞIK OLDUĞU KANISINA VARDIM. BÜTÜN KONULARINI OKUYUM VE KENDİNİ TOPLAMAYA İHTİYACIN VAR SENİN DİYORUM. ONU BUNU BOŞVER KENDİNE ÇEKİL BİRAZ. İNANÇLI BİR İNSANIN YAPMASI GEREKENLERLE UĞRAŞ. (İNANÇLI OLDUĞUNU DA YİNE SEN SÖYLEMİŞSİN)

aynı şey benimde başımdan geçti tatlım açık ve net konuşuyorum sana kırılma ama seninle konuşmuyosa emin ol başkasıyla konusuyodur. daha 2 aylık bir ilişkide söz nişan evlilik falan çoookkk erken benim 8 aylık bir ilişkim var bizimde nikah tazelememiz gerekiyor heralde onun gözünde.. :) Daha çok bağlanmadan etmeden yollarını ayırmanı tavsiye ederim. Sözüne güven olmaz böylelerinin inan :)

Üşenmedim ve bütün konularını okudum senin. bak sana bir özet geçeyim.

Daha 2 aylık olmamışken konu açıyorsun ve cinsel olarak yakınlaştık bu normal mi diyorsun. İnançlıyım demeyi ihmal etmiyorsun ama bu adam ve nefsine yenik düşebiliyorsun. İnançlıysan ve bu adam seni azıcık seviyor ve inançlarına saygı duyuyorsa uzak durmalısınız. Ama uzak durmuyor senden. Ya inançlı değil, ya saygılı değil. İki durumda da uzak dur!

Bir ara geliyor sana "kızlığını vermek" gibi iğrenç çirkin bir teklifte bulunuyor. senden tepkiyi aldığında da ya ben şaka yapıyordum bilmem ne bile demiştir. kısacası güzelce nabız yokluyor. acaba daha ne kadar iler igidebilirim bu kızla diye. seven erkek saçının teline dokunmaya kıyamaz. değerli olsan gözüne bakarken canı yanar. bu adam için zevk ten başka birşey ifade ettiğini sanmıyorum. haliyle uzak dur!

Baktı ki olmuyor sen uzak kaldın başlıyor evlilik söylemlerine. Hatta ileri gidip 2. ayını tamamlayan ilişkinize yüzük takalım diyerek aklınca "ben ciddiyim" mesajı veriyor. kaldı ki sen de bu durumdan rahatsız olmuşsun belli ki acaba erkeğin ciddi olduğu nasıl belli olur diye bize sormuşun. ciddi adam lafla değil tavırla gösterir ciddiyetini şüphen olmaz kimsenin cevabıyla yürütmezsin ilişkini. eğer bu adamın hayatında azıcık ciddiyet olsaydı sana yüzük takalım demez yüzüğü alıp karşına gelirdi. hadi kibarlık diyelim buna iyi niyetle. ama hani yüzük? bek buna islamda hulfu'l vaad derler. ahde vefası olmayanın eşine vefası olur mu? uzak dur!

ne olduysa herhalde senden istediğini alamadı ki yetmemiş o vaatler başlamış ailemle tanıştıracağım bilmem ne.. ama ne olmuş fıssss. ben ailesinin senin varlığından haberdar olduğundan bile şüphe ettim açıkçası. ilk aylarda cinsellikler sözde durmamalar... uzak durrr!

son olarak sevgililer günü diye düşünmüş hediye almışsın. onda ne oldu? ne gerek var hayatım ha? peki hani yüzükler? hani hediye? ilk sevgililer gününüz bu sizin. önemsemese de önemsemek zorunda. en azından bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda bak hayatım ben bu günlerde hediye almayı uygun görmüyorum diye. onu da geç hediyeni beğenmemiş paşam aynısından bende var diye eline verip evine sepetlemiş. bu ne büyük terbiyesizlik? sen bir de sormuşsun değiştirelim diye. cevaba bak "sen bilirsin?!" lütfetmiş paşam. bu çocuk seni azıcık seviyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum....

bak yolların sonu hep aynı yere çıkıyor canım UZAK DUR!

Eğer sensiz yaşayamamlar, sen benim meleğimsinler aşkımsınlar için o çocukla berabersen hiç durma kaç kızım kaç! o laflar herkesin dilinde. Adam olan adam işlerini kadın gibi diliyle değil haliyle halleder. Seninkinin dili de eli de pek uzun... :20:

bak canım tekrar tekrar söylüyorum. "gıcık kaparak" (o neyse artık) değil gayet düzgün bir şkilde yazdım sana ilk yorumumu. evet biraz progresif bir dil kullandım çünkü gerçekten gözün kör gibi görünüyorsun. bazı insanlar sevdiğini sahiplenirmiş diye birşey yok. sahiplenen adam gibi sahiplenir böyle değil. ben sana diyorum ki adam sözünde durmuyor ben san diyorum ki adam faydalanmaya çalışıyor. dışarıdan bakıyorum ve yorumumu öyle yapıyorum. evet bir çok konuda sevgilini bizden daha çok tanıyorsun ama şunu unutma sen onu seviyorsun. çıksa karşına sana küfretse bir süre sonra pişmanım dese onu affedersin. çünkü sevmek öyle birşey herşeyi güzel gelir. bence sen bizi dinlemek değil inanmayı istediğin şeylere destek bulmak için konu açıyorsun.

kızlığımı istedi normal mi? evet normal.
yüzük takcam dedi takmadı ne olacak? takma canım ya maddi sıkıntısı vardır alır yakında bekle sen.
ailesiyle tanıştırmadı? tanıştırır hazır hissetmeni bekliyordur.
sevgililer gününde hediye aldım o almadı? amaann bazı erkekler öyle olur. bi dahakine alır.
günde 15 mesaj atıyo normal mi? aa normal değil bence azıcık naz yap azıcık ilgilensin seninle.

beklediğin cevaplar bunlarsa ben sana söyleyeyim sen bizden akıl değil ona inanmak için sebep arıyorsun. ben buraya senin istediğin cevapları yazsaydım mutlu olacaktın 'ay teşekkürler canım'lı yorumlar yazacaktın. ama bu senin iyiliğine değil seni kandırmak olur. ben doğru olanı yazdığım için ve sen de bunların doğruluğunu içten içe bildiğin için rahatsız olmuş olmayasın? eğer senin anlattığın gibi karşı tarafı düşünmeden yazıyor olsaydım her sorduğun soruya "amaaann salla gitsin" diye cevap verirdim. aklımdan zorum yok onca konuyu açıp okuyup sana ablan olarak tavsiyede bulundum. karşından iyi niyet beklerken azıcık dön kendine de bak acaba ben ne kadar iyi niyetliyim karşı tarafa diye tamam mı canım?

Uzun zamandır kk da okumaktan bu kadar keyif aldığım postlara rastlamamıştım.
Akıl/fikir vermeni geçtim, sen bildiğin emek vermişsin.
Konu sahibesinin konularını okuyup anlamaya çalışmışsın, irdelemişsin.
Seni gerçekten tebrik ediyorum bu emeğin için.

Uzun zamandır kk da okumaktan bu kadar keyif aldığım postlara rastlamamıştım.
Akıl/fikir vermeni geçtim, sen bildiğin emek vermişsin.
Konu sahibesinin konularını okuyup anlamaya çalışmışsın, irdelemişsin.
Seni gerçekten tebrik ediyorum bu emeğin için.

teşekkür ederim ama muhattabm bunu anlamamakta ısrarcı kendi bilir. ben elimden geleni yaptım ve durumuna gerçekten de üzülüyorum. ne yapalım ileride teselli edecek olanlar yine bizleriz..

aynı şey benimde başımdan geçti tatlım açık ve net konuşuyorum sana kırılma ama seninle konuşmuyosa emin ol başkasıyla konusuyodur. daha 2 aylık bir ilişkide söz nişan evlilik falan çoookkk erken benim 8 aylık bir ilişkim var bizimde nikah tazelememiz gerekiyor heralde onun gözünde.. :) Daha çok bağlanmadan etmeden yollarını ayırmanı tavsiye ederim. Sözüne güven olmaz böylelerinin inan :)

yok canm söz nişan değl zaten kendi aramzda yüzük :) o kadarı olması ıcın zaman gerekli tabiki hayırlısı olsn ya insallah tşkr yorum için

teşekkür ederim ama muhattabm bunu anlamamakta ısrarcı kendi bilir. ben elimden geleni yaptım ve durumuna gerçekten de üzülüyorum. ne yapalım ileride teselli edecek olanlar yine bizleriz..

uzatılacak bi durum yok ben anlıyorum zaten ama daha usluba uygun bi şekilde söylemen daha iyi olabilirdi...Ben yinede teşekkürümü ettim zaten bana yakışan bir şekilde...Allah tesellisi olacak şeyleri başıma vermesin insallah kimsenin vermesin ;)

Değerlendirme

10-02-2013, 01:32 Konu Sahibi : adigerum #1

adigerum

Papatya

Giriş tarihi: Nov 2012 Mesajlar: 126

erkekler hakknda akıl vermek değil ama TÜYO vermek isterim kesnlkle işe yarıyor.

Kızlar ben bi çok ilişki içersinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum fazla tecrübem var diyebilirm...Bayanlar aslında erkeklerden daha fazla üstünlük yanları olan varlıklardır yani bizler aslında daha mantıklı ve daha duygulu cinsleriz ben diğer ilişkilerimde sevgililerimin ya da ciddi düşündüklerimin hep iyiliğini istedimm hep aman seviyim aman gözümden sakınıyım aman şöyle aman böyle sadık olayım güven vereyimm konuştuklarıma dikkat edeyim ilişkiyi kurtarayım alttan alayım vs vs düşünerek hareket ettim ve kaybettim ama artık akıllandım ve anladım:) nasıl mı eğer bi erkeğin sizi çok sevmesini istiyorsanız kendiniz için bencil olacaksınız önce kendinize değer vereceksiniz sonra resmen erkeğinizi parmağınızda bile oynatabiliyorsunuz aman yanlş anlamayın ben şuan sevgilime çok sadığım bi yanlışım olmaazz ama her an avuçlarından kayıp gidecekmişim gibi hissediyor ve korkuyor örnekler verebilim istediğinz zaman :D merak edipte sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayımmm emin olun zevk alıyorsunuz :)))))

DEMİŞSİN DAHA ÖNCEKİ KONULARINDAN BİRİNDE, BENCE KAFAN KARIŞTIKÇA AÇ BU KONUNU TEKRAR OKU. MADEM İŞE YARIYOR, KENDİN KULLAN. KİMSEDEN FİKİR İSTEME. AYRICA GERÇEKTEN KAFANIN ÇOK KARIŞIK OLDUĞU KANISINA VARDIM. BÜTÜN KONULARINI OKUYUM VE KENDİNİ TOPLAMAYA İHTİYACIN VAR SENİN DİYORUM. ONU BUNU BOŞVER KENDİNE ÇEKİL BİRAZ. İNANÇLI BİR İNSANIN YAPMASI GEREKENLERLE UĞRAŞ. (İNANÇLI OLDUĞUNU DA YİNE SEN SÖYLEMİŞSİN)

zaten ben bunları kullanıyorum kullanmayada her zaman devam edecğm orda saçma yazdğm hiçbişey yok bu konuylada ilgili bi durum yok ayrıca..:) evet işe yarıyor ama her insanın farklı fikirlere ihtiyacı vardır...yapmam gerekenleri yapıyorum zaten..ha evet ayrıca da Elhamdülillah inançlıyım çok şükür ..

Back
X