Çok sakarim :(

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Ben çok sakarim ya uf adim cikti mesela annem karsi komsu ben ka..ca diyiz reklam olmasin komsumuz eline tuzluk aldi ben de bakicam dedim o sonmus baska yok ikimiz cekistirmeye basladik tuzluk kirildi parasini odedik baska bir olayda baska bir zuccaciyeye girdik kaseye bakiyodum kirdim cama yanlislikla kafami gecirdim 3 kere direge vurdum bugun kahve yaparken fincanin biri full yere dokuldu kuzenimin evindeki cicegi devirdim haliyi batirdim yolda yururken 3 kere ust uste dustum dizi izlerken ocaktan yeni alinmis cayi ustume doktum nasil canim acidi ben napicam ya elim ayagim cok dolasik ha bu arada ne zaman yemek yapsam elim yanar ve her yer batar

hehe kendini sakar diye nitelendirmeyeceksin. bir sıfatı kendine tanımlarsan üzerine yapışıp kalır. sakarlık ettim, herkes zaman zaman edebilir, daha dikkatli olacğaım düşüncesine geçeceksin.

hehe kendini sakar diye nitelendirmeyeceksin. bir sıfatı kendine tanımlarsan üzerine yapışıp kalır. sakarlık ettim, herkes zaman zaman edebilir, daha dikkatli olacğaım düşüncesine geçeceksin.
Ama herkes oyle diyor bir keresindede misafirlige gitmistim banyo susu olur ya ona bakiyim derken kirdim

Sakarlık insanın canını sikmaya başlıyor bir süre sonra ve daha çok sakarlık yapmaya başlıyorsunuz malesef. Ben de çok sakarımdır. Ayran dolu sürahiyi yere düşürüp her yeri ayran yapmışlığım var. Dolaba koyarken yumurtayı yere düşürmüşlüğüm ve onu tutmaya çalışırken elimdeki diğer yumurtayı da düşürmüşlüğüm var. Bacağımın her yeri mosmor. Sürekli çarpıyorum. Evfe yürürken kolumu kapılara çarpıyorum falan Çaresini bilen yok mudur acaba

Ama herkes oyle diyor bir keresindede misafirlige gitmistim banyo susu olur ya ona bakiyim derken kirdim
işte siz kendinize diyorsunuz, siz kendinize o sıfatı yapıştırıyorsunuz başkaları da yapıştırıyor. kolektif bilinç diye bişi var siz hakkınızda ne söylerseniz başkaları da teyitler. o yüzden önce düşüncenizi ben sakar biriymden ben de herkes gibi zaman zaman sakarlık yapabilen bir insanım a çevirin

Ay ben de yaptim aynisini annem dedi ki kizim su yumurtalari diz tamam anne dedim daha bismillah elime alir almaz kirdim

bendede sakarlik vardir kosu bandindan dustum, ayagima borcam dustu , elime kaynar cay doktum, yolda dusmelerim zaten meshurdur evde durdugum yerde dustugumu bilirim

Bu kadar düşündüğünüz ne ki bu kadar dalgın ve dikkatiniz eksik
Çok düşünceli bir günümde 10 dk arayla araba çarpması atlattım

Aaa sanki ben yazmışım bunları bende aynı şekilde sakarım malesef ellerim sürekli yaralıdır, kollarım bacaklarım mor yemek yaparken ya bıçakla elimi kesiyorum ya yakıyorum, hatta bir gün semt pazarını birbirine katmışlığım var pazarcının şemsiyesini meraktan kurcalarken yanlışlıkla pimini çekince adamın başına kapandı şemsiye devrildi sonra adam debelenirken meyveleri saçıldı adam beni kovdu pazardan

Üzülme ya daha beteri var mesela ben
Yeni nişanlıyken kv’nşn gününde bir demlik çayı ocağa devirmiştim.
9 aylık gebeyken dizlerimin üstüne düştüm 2 hafta sonra karnımın üstüne düştüm.
Kızım 4 aylıkken kanguruda taşırken dizlerimin üzerine düştüm.
2 gün öncede yine kangurudayken kızım sırt üstü düştüm merdivenlerde. Sırtımda çanta olmasa belim kırılırdı öyle sert düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…