- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ama herkes oyle diyor bir keresindede misafirlige gitmistim banyo susu olur ya ona bakiyim derken kirdimhehe kendini sakar diye nitelendirmeyeceksin. bir sıfatı kendine tanımlarsan üzerine yapışıp kalır. sakarlık ettim, herkes zaman zaman edebilir, daha dikkatli olacğaım düşüncesine geçeceksin.
işte siz kendinize diyorsunuz, siz kendinize o sıfatı yapıştırıyorsunuz başkaları da yapıştırıyor. kolektif bilinç diye bişi var siz hakkınızda ne söylerseniz başkaları da teyitler. o yüzden önce düşüncenizi ben sakar biriymden ben de herkes gibi zaman zaman sakarlık yapabilen bir insanım a çevirinAma herkes oyle diyor bir keresindede misafirlige gitmistim banyo susu olur ya ona bakiyim derken kirdim
Ay ben de yaptim aynisini annem dedi ki kizim su yumurtalari diz tamam anne dedim daha bismillah elime alir almaz kirdimSakarlık insanın canını sikmaya başlıyor bir süre sonra ve daha çok sakarlık yapmaya başlıyorsunuz malesef. Ben de çok sakarımdır. Ayran dolu sürahiyi yere düşürüp her yeri ayran yapmışlığım var. Dolaba koyarken yumurtayı yere düşürmüşlüğüm ve onu tutmaya çalışırken elimdeki diğer yumurtayı da düşürmüşlüğüm var. Bacağımın her yeri mosmor. Sürekli çarpıyorum. Evfe yürürken kolumu kapılara çarpıyorum falanÇaresini bilen yok mudur acaba
tesekkirleeHer şeyini tek tek inceleyip konu açıyorsun. Çok sakarım,çok dalgınım, kendi kendime gülüyorum vb. Gerek yok bu kadar her şeyi irdelemene sosyalleş biraz
Bence her şeyi parmaklama :)Ama herkes oyle diyor bir keresindede misafirlige gitmistim banyo susu olur ya ona bakiyim derken kirdim
Hayatimda cok olay yasadim hepsi olumsuz olaylardi gecmis ara sira aklima geliyorBu kadar düşündüğünüz ne ki bu kadar dalgın ve dikkatiniz eksik
Çok düşünceli bir günümde 10 dk arayla araba çarpması atlattım
Aaa sanki ben yazmışım bunları bende aynı şekilde sakarım malesef ellerim sürekli yaralıdır, kollarım bacaklarım mor yemek yaparken ya bıçakla elimi kesiyorum ya yakıyorum, hatta bir gün semt pazarını birbirine katmışlığım var pazarcının şemsiyesini meraktan kurcalarken yanlışlıkla pimini çekince adamın başına kapandı şemsiye devrildi sonra adam debelenirken meyveleri saçıldı adam beni kovdu pazardanSakarlık insanın canını sikmaya başlıyor bir süre sonra ve daha çok sakarlık yapmaya başlıyorsunuz malesef. Ben de çok sakarımdır. Ayran dolu sürahiyi yere düşürüp her yeri ayran yapmışlığım var. Dolaba koyarken yumurtayı yere düşürmüşlüğüm ve onu tutmaya çalışırken elimdeki diğer yumurtayı da düşürmüşlüğüm var. Bacağımın her yeri mosmor. Sürekli çarpıyorum. Evfe yürürken kolumu kapılara çarpıyorum falanÇaresini bilen yok mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?