• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Şaşırdım...

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.063
5.199
723
Merhaba kızlar,
Benim eşim şuan askerlik görevini yapıyor her hafta çarşısı var pazar günleri görüşüyoruz.ve ben bazen kendi ailemde bazen onun ailesinde kalıyorum evimizde kalmıyorum. ailesindeydim üç haftadır.yılbaşını kayınvalidemlerde annemlerle beraber geçirdik annemlerde kayınvalidemlerde kaldı 2gün dedimki annemler burdayken bende onlarla pazar akşamı döneyim arabayla. birazda orda durcam dedim hayır dedi gitmiceksin sebebini soruyorum söylemiyor bi sebebi yok annenler daha yeni gidiyo hemen arkasından olmaz dedi ne dicemi şaşırdım üzmekte istemiyorum onu peki dedim ama içim içimi yiyo anlayamadım nedennn? daha 3gün önce bana askım birazda annenlere git kal diyen insan neden böyle yaptıkiii.. kargoyla bana ordan hediye göndermiş dün onu söyledi acaba onun içinmi diye düşünüyorum kayınvalidem ve kayınpederim ikiside çalışıyo yani kargo öğlen falan gelirse evde kimse yok acaba ondan mı dur dedi sizin fikirleriniz nedir kızlar :delphin:

bence hediyeyi karşılaman için olma ihtimali çok yüksek..
hep diyorum askerdeki insanda mantık aramak çok yanlış diye..
hediyeyi aldıktan sonra tekrarlarsın annenlere gitmek istediğini..sorun olacağını sanmıyorum..

orası öyle tabi önemli değil 1 hafta sonra gitmem ama bana dese ki bundan içim rahat eder

bu hafta gitme demesinin sebebi hediye olabilir gerçekten ama hediye gönderiyorum dediğine göre hediyeyi karşılada git diyebilir bilmeiyorum umarım başka bir sorun yoktur, ayrıca bence daha çok kendi ailende kal canım eğer sen bir yere gitseydin o kendi ailesindemi senin ailendemi kalırdı daha çok.

bence de hediye için bunu dert edinip üzülme derim ama ben olsam arkadaşların da dediği gibi daha çok kendi ailemle kalırdım

hediye için olabilir de.
şöyle diyebilirdi aslında.bu sefer gitmesen sana bi süprizim var.evde olmalısın deseydi.gaha iyi olurdu.seninde kafanda soru işaretleri olmazdı.

Merhaba kızlar,
Benim eşim şuan askerlik görevini yapıyor her hafta çarşısı var pazar günleri görüşüyoruz.ve ben bazen kendi ailemde bazen onun ailesinde kalıyorum evimizde kalmıyorum. ailesindeydim üç haftadır.yılbaşını kayınvalidemlerde annemlerle beraber geçirdik annemlerde kayınvalidemlerde kaldı 2gün dedimki annemler burdayken bende onlarla pazar akşamı döneyim arabayla. birazda orda durcam dedim hayır dedi gitmiceksin sebebini soruyorum söylemiyor bi sebebi yok annenler daha yeni gidiyo hemen arkasından olmaz dedi ne dicemi şaşırdım üzmekte istemiyorum onu peki dedim ama içim içimi yiyo anlayamadım nedennn? daha 3gün önce bana askım birazda annenlere git kal diyen insan neden böyle yaptıkiii.. kargoyla bana ordan hediye göndermiş dün onu söyledi acaba onun içinmi diye düşünüyorum kayınvalidem ve kayınpederim ikiside çalışıyo yani kargo öğlen falan gelirse evde kimse yok acaba ondan mı dur dedi sizin fikirleriniz nedir kızlar :delphin:
kesin oledir güzelim boşuna kendini üzme

yanlıs dusunuyosam yanlıs dıyın kızlar ama bana garıp geldı gıdemezsın demesı sebebı ne olursa olsun emır kıpıyle konusmus ve kızın gıtmek ıstedıgı yer aılesı onu buyuten bu yasa getıren ınsanlar ben boyle dusunuyorum esıme sorardım sormam gereken kısı o olur

canim surpriz yapmak istemis sen bozmussun. kesinlikle hediye icin.

aynisi basima gelmisti de oradan biliyorum. dogum gunumde cicek yaptirmisti. ama askerdeydi. ben de o sabah onun kuzenleri bana gelecek kahvalti yapacaktik. ama iptal ettim cunku karsi tarafta olan yengemlerde bizim ailenin toplandigini ogrendim oraya gidecem dedim. hediyeden haberim yok tabi. cok sinirlendi. birsey de diyemedi. gitme dedi. ama mantikli sebebi yok. surpriz. en sonunda agzindan baklayi cikardi.

annenlere git vs demesi de hediyeyi nereye gonderecegini kestirememistir. demistir annesine gonderirsem 1 hafta kalir hediye orada ulasir ama sen tam postaladiktan sonta bozmussun isini cocugun.

bizde dertsiz başımıza dert ararız :D onu neden böyle dedi neden öyle yaptı ..boşver eşeleme altını hediye gönderecekmiş işte al hediyeni mutlu ol :)))

canim surpriz yapmak istemis sen bozmussun. kesinlikle hediye icin.

aynisi basima gelmisti de oradan biliyorum. dogum gunumde cicek yaptirmisti. ama askerdeydi. ben de o sabah onun kuzenleri bana gelecek kahvalti yapacaktik. ama iptal ettim cunku karsi tarafta olan yengemlerde bizim ailenin toplandigini ogrendim oraya gidecem dedim. hediyeden haberim yok tabi. cok sinirlendi. birsey de diyemedi. gitme dedi. ama mantikli sebebi yok. surpriz. en sonunda agzindan baklayi cikardi.

annenlere git vs demesi de hediyeyi nereye gonderecegini kestirememistir. demistir annesine gonderirsem 1 hafta kalir hediye orada ulasir ama sen tam postaladiktan sonta bozmussun isini cocugun.

Canım sordum sebebini ona kendisinide dediki gitme hayatım işte dedi. sanırım hediyedir bu arada hediye elime ulaştı bugün aldım:ecrin_bebek: pembe yastıkta kenarları fırfırlı iki kedicik var üstünde biri gelin biri damat kırmızı kadife bir kutuda da yüzük hihoyyyt

Back
X